Пазаруване от Amazon - тема №63

• 77 827
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
От "пренавиване " направо се изморих, защото от сутринта направо се боря с поръчката, метода на плащане, испанския ... Объркала съм и входа, защото я пуснах на домашния си адрес. Надявам се, че предварително се обаждат преди доставката, за да го уточним с куриера това. Въобще всичко обърках и ще ми е първата и последна поръчка.

# 421
  • Варна
Кожените якета на Giorgio Di Mare последно умалени ли са? Някой поръчвал и получил ли е? Уж чета всичко наред а това съм го пропуснала. Аз съм купувала мъжка риза и суитчър на бранда и си отговарят точно, яке не съм. Имам и пуловер дамски който си беше наред преди да го изпера Laughing сега е доста втален и не го нося ... . Та, някой с наблюдения конкретно за кожените якета има ли?

letas, спокойно. При втората поръчка ще е по-лесно. При следващите вече няма да ти трябва испанския Simple Smile)
Опитай да смениш адреса за доставка. Докато не преведеш парите и не платиш поръчката имаш такъв вариант. Преди малко го правих. Поръчката беше на празна карта както при теб. Не ми даде да сменя адреса, искаше да потвърдя картата и съответно изписваше, че е изтекла ... познатия бъг. След това смених картата с друга с пари, веднага след това нямаше проблем и със смяната на адреса. Опитай, пък ако не стане, ще си я получиш на домашния адрес.
Ако е по пощата изпратена предполагам няма да има проблем. Ако е с ДЧЛ ще я следиш и в деня в който я отбележат, че е в БГ ще се обадиш на нац.телефон и ще смениш адреса. Правила съм го. Ако е с другите ... предполагам пак можеш да опиташ по телефона ... .

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 21:04 от Flash*

# 422
Мисля че някой беше поръчал тази рокля - http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01BLN0FZ4&cAsin=B01BL … qd_wp_dp&fc=1
Дали я получи вече и може ли отзив?
Ако някой я е получил и не му става, моля да ми пише на лични. Искам да я купя.

# 423
Много интерсно,във виповете може да се пазарува с маестро карта? И то издадена в различна страна? В английският амазон например ,не мога да пазарувам с немска ми маестро карта. newsm78

# 424
Много интерсно,във виповете може да се пазарува с маестро карта? И то издадена в различна страна? В английският амазон например ,не мога да пазарувам с немска ми маестро карта. newsm78
Моята Маестро на ПИБ не я приемаше преди време...

# 425
Кожените якета на Giorgio Di Mare последно умалени ли са? Някой поръчвал и получил ли е? Уж чета всичко наред а това съм го пропуснала. Аз съм купувала мъжка риза и суитчър на бранда и си отговарят точно, яке не съм. Имам и пуловер дамски който си беше наред преди да го изпера Laughing сега е доста втален и не го нося ... . Та, някой с наблюдения конкретно за кожените якета има ли?
Има. Вчера писахме. Моето е умалено с номер. Някой друг писа, че са умалени с два номера.

# 426
  • на 90 км от морето
дамски маратонки Nike http://es.buyvip.com/#page=d&dept=kids&asin=B00UBBC4LQ&a … ef=qd_dp_ssr_p_25 на 16,49 евро. В кошницата влизат като номер 36,5
Същите на 19,99 евро http://es.buyvip.com/#page=d&dept=kids&asin=B00UBBC32G&a … ref=qd_dp_ssr_p_1 В кошницата влизат като 36 номер

# 427
Leifheit илиKarcher -туй е въпросът ....

# 428
  • Варна
Има. Вчера писахме. Моето е умалено с номер. Някой друг писа, че са умалени с два номера.

Мерси Greene, ето, пропуснала съм. Peace

# 429
# 430
  • София
Flash* Аз получих това яке Giorgio Di Mare в размер XXL. Пасна идеално на девойка носеща L. Дори някой от дрехите и са в М размер. За съжаление не съобразих да го премеря. Затова предупреждавам за якетата на марката, че са умалени. Качеството им е безупречно. Изключително фина, мека кожа.

# 431
Ботуши Gant, 38 номер, http://es.buyvip.com/#page=d&dept=women&asin=B01BLJDSHU& … ref=qd_dp_ssr_p_2 , 22.99 евро
Сандали CAFèNOIR, за голям крак 41 номер, http://es.buyvip.com/#page=d&dept=women&asin=B019GVJTE6& … ref=qd_dp_ssr_p_8 , 20.99 евро

# 432
И И аз намирам изгодни сандали 41 номер, но ме притеснява да не са за тесен крак. Всеки път се чудя и накрая не вземам, а имам крещяща нужда.

# 433
  • Варна
Мерси  vanian, предупредих моя син ама си го поиска. Щял да го продаде ако не му стане ... Като го получи ще пиша. Peace

# 434
  • Пловдив
Имам Leifheit от две години,майка ми също.Без забележки съм.Добра опция е че пести батерия-мощноста се засилва при допир със стъклото.С едно зареждане чистя прозорците на цялата къща, а те не са малко.Препарата им също е много добър и много икономичен.

Общи условия

Активация на акаунт