Пазаруване от Amazon - тема №63

• 77 947
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
Здравейте,
изкушаващи линкове пускате, за което благодаря! Аз си търся спортни обувки - маратонки или кецове, 39 номер... Ако мернете нещо хубаво, свиркайте. Ровя и аз, но нещо не си харесвам, или пък няма моя номер.
Също и някакъв анцуг, ако може по-женствен така  Mr. Green , трябва ми като ходя по състезания със щерката, да се разхождам по татамито (нямам такива дрехи и дори не знам какво да гледам, като избирам  Embarassed )
Днес взех ТОЗИ часовник Mike Ellis, хубав е, за 10 Е е направо перфектен. Каишката е естествена кожа. Елегантно стои на ръката.

Забравих да напиша, че си търся и средно високи сандали, нещо по-елегантно, за вечерна рокля. Ужас, никога няма да имам пари, откакто текат намаленията - още повече!  Embarassed

Аз пък търся вечерната рокля....  Laughing Някаква по-официална по-точно и не много скъпа, че нямам време да ходя по магазините. И средно високи обувки за нея.
Къса, дълга, цвят, размер и тренд? Може да изпадне нещо  Wink
Този часовник  е добре намален http://it.buyvip.com/#page=d&asin=B00CNZAA64 бяха две бройки до вчера. Намират се изгодни неща, ако се разровиш - попаднах днес на ски Фишър от 300 на 30 намалени. Чанти почти няма - кажи-речи на 100% са изкупени, но спортни стоки, обувки и парцалки се намират единични бройки.
Чудя се на един чифт боти от този бранд http://it.buyvip.com/#s?keyword=%20Anna%20Bork&ref=kw_s  харесват ми, но много се колебая дали ми трябват - за марката намирам само високи цени и оскъдна информация. Май е нещо подобно на D.CO COPENHAGEN, P1 Copenhagen, billi bi Copenhagen и пр. Ех, спомних си за Джаварските времена и как затриха хубавия сайт Confused.

# 61
# 62
Благодаря за новата тема !

# 63
  • София
chockolina    bouquet

Цитат
Ако поръчам до Англия от испанския ВИП, а не до БГ, дали ще ми изпратят нещата с проследяващ номер или пак няма гаранция  newsm78 Чудя се какво да правя?
Няма 100% гаранция,но от опит мога да кажа,че най вероятно ще е с проследяване.Лятото не съм в София,а почти цялото го прекарвам на морето и затова всички поръчки от виповете в този период си ги пускам до превозвач.Всичките са с номер за проследяване и до 3-4 дни са доставени на адреса.

# 64
  • София
Чоки, благодаря за новата тема! bouquet
Благодарение на всички, които споделят линкове в темата, чакам 2 чифта Camper, едни спортни обувки и ски панталон на Саломон.
Много бих искала да помоля за линк към тези ски Фишър и въобще ако някой е попадал на интересни предложения за белите спортове!Благодаря! bouquet

# 65
chockolina    bouquet

Цитат
Ако поръчам до Англия от испанския ВИП, а не до БГ, дали ще ми изпратят нещата с проследяващ номер или пак няма гаранция  newsm78 Чудя се какво да правя?
Няма 100% гаранция,но от опит мога да кажа,че най вероятно ще е с проследяване.Лятото не съм в София,а почти цялото го прекарвам на морето и затова всички поръчки от виповете в този период си ги пускам до превозвач.Всичките са с номер за проследяване и до 3-4 дни са доставени на адреса.
Аз живея в Англия и всички поръчки, които получавам от ВИПовете, са с проследяващ номер и ми ги доставят до вкъщи, срещу подпис.  Peace

# 66
  • Варна
Изпращала съм разни неща до английски адрес (по случайност, ако в основния Амазон съм чекнала за основен адрес английския и после забравя да го сменя във виповете), понякого е по пощата, понякога с куриер. Peace

панталон Moschino, 26 номер, 15 евро

# 67
  • Wolwedans
 Вече съм с 2 изгубени пратки от испанците, писах им снощи и очаквам да ми възстановят парите. Благодаря за темата!:bouquet:

# 68
За пръв път пазарувам от италианският Amazon BuyVIP. Парите са блокирани и ми изписва ми:
Articoli spediti il 6-mar-2017:
Consegna prevista: 22-mar-2017
Това означава ли че поръчката е изпратена на 6.03 без проследяваш номер и да я очаквам в пощата към 22.03?

# 69
  • In transit
За пръв път пазарувам от италианският Amazon BuyVIP. Парите са блокирани и ми изписва ми:
Articoli spediti il 6-mar-2017:
Consegna prevista: 22-mar-2017
Това означава ли че поръчката е изпратена на 6.03 без проследяваш номер и да я очаквам в пощата към 22.03?
да, ориентировъчната дата за доставка ще ти е  22.03.

# 70
  • Sofia
Вече съм с 2 изгубени пратки от испанците, писах им снощи и очаквам да ми възстановят парите. Благодаря за темата!:bouquet:

Как разбра, че са изгубени?

# 71
  • София
Да запиша все пак какво стана с моята поръчка от американския амазон. Стойността на поръчката беше 125$,мина през Royal Mail,без да ми начислят такси за плащане. После огледах специално фактурата,фигурираше на нея реалната цена. Изпращача беше от китай. Стоката слушалки. Очаквах,че ще трябва да плащам допълнително на Royal Mail,но нищо. Може би извадих някакъв късмет или заради малкия пакет,не знам.

# 72
Цитат
pi_pi , в кошницата ти ли е този топ ?
Не съм го слагала в кошницата. Имаше 1 бр. наличен.

# 73
  • Popovo
Пуснах една поръчка от it.buyvip
с едни маратонки Адидас
http://it.buyvip.com/#page=d&asin=B01MTKG8C8&cAsin=B00V98S1WG&fc=1

и с тези Pikolinos за 6 евро.
http://it.buyvip.com/#page=d&asin=B01N6Q8SIH&cAsin=B01ECIQWY8&fc=1

И сега какво, изпратиха маратонките, пък за Пиколиноса, ще пия явно една студена вода. #Cussing out

# 74
  • Пловдив

Намират се изгодни неща, ако се разровиш - попаднах днес на ски Фишър от 300 на 30 намалени. Чанти почти няма - кажи-речи на 100% са изкупени, но спортни стоки, обувки и парцалки се намират единични бройки. 

Може ли линк за ските? Всичко скиорско ме вълнува сериозно  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 09:21 от aH~

Общи условия

Активация на акаунт