Пазаруване от Amazon - тема №63

• 77 927
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Момичета,в кошницата имам 3 продукта...и като отида към приключване на поръчката ми ги разделя на 3  Rolling Eyes и ме кара да избирам опция за доставка...в различни дни?продуктите са с разл продавач.

# 121
  • София
Момичета,в кошницата имам 3 продукта...и като отида към приключване на поръчката ми ги разделя на 3  Rolling Eyes и ме кара да избирам опция за доставка...в различни дни?продуктите са с разл продавач.

Ами нормално, щом продавачите са различни.

# 122
  • Пловдив

Peace
а ще ги раздели ли в отделни поръчки?

# 123
  • Sofia
Sdeni, дънките и панталоните на Т. Хилфигер, които си получила, са ти големи, защото си поръчала по-голям от твоя номер или защото са уголемени? Thinking

Поръчах по-голям размер за всеки случай, но ако се чудиш между два номера (специално за панталоните) си вземи по-малкият.

# 124
  • София

Peace
Най-вероятно, може и да са с 3 дати за доставка.

# 125
  • Варна
Sdeni, дънките и панталоните на Т. Хилфигер, които си получила, са ти големи, защото си поръчала по-голям от твоя номер или защото са уголемени? Thinking

Поръчах по-голям размер за всеки случай, но ако се чудиш между два номера (специално за панталоните) си вземи по-малкият.

Благодаря, аз си поръчах точния размер, дано да не са уголемени. Peace
Въртеше ми се някакъв спомен за едни дънки, които имах преди време, че са уголемени, но не бях сигурна ТХ ли бяха или CK. Crazy

# 126
  • Пловдив
Скрит текст:

Peace
[/quote]Най-вероятно, може и да са с 3 дати за доставка.
[/quote]да...уж ги дава налични,а датата на доставка е различна и на трите Thinking Какво мога да направя...ако им пиша?
Благодаря ти!

# 127
  • Бургас
 Sdeni,може ли размери на дънките,че аз не мога да си определя точно Номера?

# 128

да...уж ги дава налични,а датата на доставка е различна и на трите Thinking Какво мога да направя...ако им пиша?
Благодаря ти!
Не разбирам каква е връзката с наличността? Поръчваш нещата от три различни магазина, които вероятно се намират в различни населени места - е няма как да ти пратят всичко заедно на една дата.

# 129
  • София
то дори и да са от 1 магазин, понякога ги шипват на различни дати и с различни куриери... така че, какъв е пробелма не мога да разбера?  newsm78

# 130
  • Sofia
Sdeni,може ли размери на дънките,че аз не мога да си определя точно Номера?

Няма проблем, но утре, защото вече не съм си вкъщи.

# 131
  • In transit
Днес съм много доволна, дойдоха ми доста неща, все едно имам РД  Joy Joy:

http://it.buyvip.com/#page=d&asin=B01C634W8Y&cAsin=B01C62R494&fc=1 45 номер за сина ми, заспаха му и се оказаха много хубави и удобни. На картинката изглежда като плат, но е промазана материя, а отвътре са много меки и удобни.

http://it.buyvip.com/#page=d&asin=B01N1RWBCO&cAsin=B01NCJKV5S&fc=1 пак за него, страхотна кожа, отговарят си.

http://it.buyvip.com/#page=d&asin=B01CSDPNFI&cAsin=B01CSDQ9M4&fc=1 40номер за мен, перфектни и мекички. Много съм щастлива, още от миналата година им се точа.

от италианския амазон една машина Неспресо инисия в оранжево. Бонбон!  Heart Eyes

Скрит текст:
освен тях дойдоха и едни гривнички от алиекспрес, които бях отписала, защото са от ноември месец.

и понеже онзи ден се оплаквахте от UPS, да кажа, че на кашона с кафе машината изобщо нямаше написан телефон, добре, че им звънях вчера и им го дадох. Отделно куриера беше толкова зле с ориентацията, че 5 минути му обяснявах къде да дойде.  ooooh! Та моят съвет е ако имате пратка с доставка ин тайм, следете си я и им звънете предния ден да им досаждате.  Mr. Green

# 132
  • Пловдив
то дори и да са от 1 магазин, понякога ги шипват на различни дати и с различни куриери... така че, какъв е пробелма не мога да разбера?  newsm78
проблема е че ми се случва се сефте в поръчка да ме пита такива неща Peace И незнам дали да я финализирам...

# 133
  • София
проблема е че ми се случва се сефте в поръчка да ме пита такива неща Peace И незнам дали да я финализирам...
Ами, ако я финализираш, ще получиш нещата от различните продавачи най-вероятно по различно време Simple Smile Все едно правиш три различни поръчки, просто вместо да те пита за всяка една поотделно, те пита за всичките - потвърждаваш ли ги. Нищо сложно и страшно няма Simple Smile

# 134
  • София
Bally разкошни червени обувки на ток, 41н, 30Е....

Общи условия

Активация на акаунт