Пазаруване от Amazon - тема №63

• 77 947
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Wolwedans
Вече съм с 2 изгубени пратки от испанците, писах им снощи и очаквам да ми възстановят парите. Благодаря за темата!:bouquet:

Как разбра, че са изгубени?
Датата за доставка беше 28.02., нямат тракинг..., няма ги в пощенския клон... проверявах 3 пъти.

# 136
  • Sofia

На тази, последната чанта, според мен са й объркани размерите. На снимката с манекена се вижда, че е доста по- голяма.

# 137
  • София

На тази, последната чанта, според мен са й объркани размерите. На снимката с манекена се вижда, че е доста по- голяма.
Може, но моделът се води мини, което би трябвало да е от по - малките  newsm78 Иначе беше 26Е, което си беше добра цена...сега вече е друга...

# 138
  • София

Може, но моделът се води мини, което би трябвало да е от по - малките  newsm78 Иначе беше 26Е, което си беше добра цена...сега вече е друга...
https://www.amazon.de/Desigual-ROTTERDAM-Damen-Schultertaschen-2 … p;keywords=schuhe Има в немския на 24Е

# 139
Вече съм с 2 изгубени пратки от испанците, писах им снощи и очаквам да ми възстановят парите. Благодаря за темата!:bouquet:

Как разбра, че са изгубени?
Датата за доставка беше 28.02., нямат тракинг..., няма ги в пощенския клон... проверявах 3 пъти.

Аз вече съм с 3 изгубени,направо съм бясна!

# 140
  • Пловдив
Имайте предвид, че за тази чанта е коментирано, че мирише на умряла риба  Mr. Green Скоро си поръчах една друга чанта на Desigual от склада и пристигна с такава миризма. Два пъти я прах, оставих я няколко денонощия на въздух, търках я с най-миризливите мокри кърпички, които намерих и пак малко намирисва. Но върви на отмирисване де  Laughing

# 141
Имайте предвид, че за тази чанта е коментирано, че мирише на умряла риба  Mr. Green Скоро си поръчах една друга чанта на Desigual от склада и пристигна с такава миризма. Два пъти я прах, оставих я няколко денонощия на въздух, търках я с най-миризливите мокри кърпички, които намерих и пак малко намирисва. Но върви на отмирисване де  Laughing
Хахахаха, отказа ме.

# 142
  • Варна
И аз го четох този коментар като търсех чанта наскоро. Стори ми се странно, имам само 2 чанти, абсолютно никаква миризма нямат. Но съм била поне 10 пъти в магазини на Desigual, разглеждала съм всички чанти, протмонета и никога за никой модел не съм усетила неприятна миризма. А аз съм повредена в това отношение, изключително чувствителна съм на миризми до степен 'откаченост' според мъжа ми.
Предполагам, че това е инцидентно и е свързано с неподходящо съхранение, няма друго обяснение. Което не отрича факта, че е супер неприятно ако се купи чанта с подобна миризма.

# 143
  • София-Лагера
Мога ли да помоля,за стари кампании на мъжки маратонки.
Мерси bouquet

# 144
  • София
Утре ще взема моята https://www.amazon.co.uk/gp/product/B01DSPOFJ0/ref=oh_aui_detail … ie=UTF8&psc=1 от превозвача и хадявам се, да няма миризма.
Тази, я поръчах за приятелка https://www.amazon.fr/gp/product/B01DSPNU32/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Надявам се, да са ок Wink

# 145
  • Русе
Ще връщам грешен артикул до испанския вип. Но за първи път ми пращат предплатен етикет.
Някой връщал ли е до Испания с такъв етикет и с пощите ли или с куриер. Има баркод.
Утре ще пробвам в пощата, но имам съмнения дали ще проработи.

А и да попитам часовниците които получавате от випа с батерии ли идват или трябва да слагам, че моя не тръгва.

# 146
  • Варна
Ами този предплатен етикет трябва да е предплатен за конкретен куриер. То няма универсални етикети ... предполага се, че този който плаща дава пари на конкретна фирма.
За да го вземат в бг пощи, трябва  номера да започва с CRхххххххBG .

Часовника би трябвало да е с батерия и с лепенка предпазна която се маха.

# 147
  • Пловдив
Аз имам 5 или 6 чанти на Desigual, само едната е с такава миризма. С други чанти също не ми се е случвало никога. Не знам каква може да е причината, но наистина е неприятно като отвориш пакета и те лъхне миризмата  Laughing Ако не я бях взела само за 11 евро, щях да я върна обратно, не да се мъча да я отмирисвам.

# 148
  • Варна
Аз имам 5 или 6 чанти на Desigual, само едната е с такава миризма. С други чанти също не ми се е случвало никога. Не знам каква може да е причината, но наистина е неприятно като отвориш пакета и те лъхне миризмата  Laughing Ако не я бях взела само за 11 евро, щях да я върна обратно, не да се мъча да я отмирисвам.

На вашите как са им дръжките? На моята много бързо се разшиха. Иначе ми е много любима, защото се вързва с много цветове - https://www.amazon.fr/gp/product/B00JA5QTEM/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

# 149
  • Русе
Ами този предплатен етикет трябва да е предплатен за конкретен куриер. То няма универсални етикети ... предполага се, че този който плаща дава пари на конкретна фирма.
За да го вземат в бг пощи, трябва  номера да започва с CRхххххххBG .

Часовника би трябвало да е с батерия и с лепенка предпазна която се маха.

това е частта от съобщението за етикета . Кой е този Correos office? Няма номер на етикета, а баркод.

You will not have to pay upfront for any return postage as this is a pre-paid label. After printing the label, include the barcode inside the parcel, stick the label visible in the outer part and bring it to the nearest Correos office.

Общи условия

Активация на акаунт