Пазаруване от Amazon - тема №63

• 77 927
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Ами това си е испанска местна поща/или куриерска служба, не знам. Не ти върши работа. Пиши им, напомни им , че връщаш от Бг и не можеш да ползваш този етикет. Кажи им колко струва да върнеш пакета до Испания и дали ще ти възстановят сумата. След като е тяхна грешката и са съгласни на безплатно връщане. Аз не виждам друг вариант.

# 151
  • Русе
Ами това си е испанска местна поща/или куриерска служба, не знам. Не ти върши работа. Пиши им, напомни им , че връщаш от Бг и не можеш да ползваш този етикет. Кажи им колко струва да върнеш пакета до Испания и дали ще ти възстановят сумата. След като е тяхна грешката и са съгласни на безплатно връщане. Аз не виждам друг вариант.

Благодаря, ще им пиша.

# 152
  • Пловдив
Аз имам 5 или 6 чанти на Desigual, само едната е с такава миризма. С други чанти също не ми се е случвало никога. Не знам каква може да е причината, но наистина е неприятно като отвориш пакета и те лъхне миризмата  Laughing Ако не я бях взела само за 11 евро, щях да я върна обратно, не да се мъча да я отмирисвам.

На вашите как са им дръжките? На моята много бързо се разшиха. Иначе ми е много любима, защото се вързва с много цветове - https://www.amazon.fr/gp/product/B00JA5QTEM/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
На едната, от дръжките висят разшити конци и скъсани кожички, на места платът е започнал да става на топченца. На втората се счупи закопчалката. На третата ципът постоянно заяжда. Четвъртата мирише. Другите са ок засега  Laughing Явно не блестят със особено качество, но съм пристрастена към тях  Embarassed
Има едни други шаренийки, които са доста по-качествени - Oilily. От тях имам само 2, но съм много доволна. (Детските им дрехи са уникално красиви. И уникално скъпи, за съжаление  Mr. Green)

# 153
  • Sofia
Вече съм с 2 изгубени пратки от испанците, писах им снощи и очаквам да ми възстановят парите. Благодаря за темата!:bouquet:

Как разбра, че са изгубени?
Датата за доставка беше 28.02., нямат тракинг..., няма ги в пощенския клон... проверявах 3 пъти.

Преди два месеца и аз имах уж загубена пратка. Това много ме учуди, пазарувам нон-стоп онлайн, досега не са ми губили нищо в пощата, дори най-дребните пакетчета. Изчаках 2 седмици след срока, писах на Амазон да питам пратена ли е, те пък направо ми върнаха парите, била загубена. Да, ама не. От пощата ми се обадиха седмица след това-намерена сбутана в някакъв кашон си е висяла при тях 20 дни. Вече няма да бързам да пиша на Амазон, защото проблемите са в нашите пощи и после стават едни разправии как да платя отново.

# 154
Боти Catherine Parra, №37, 21€ от 247
Боти Ornella Dutti, №41, 14.50€
Ботуши Moon, №31-34, 15€
Мъжка жилетка Energie, L, 11.50€
Дамско палто Oltre, ИТ48, 11.50€
Яке Malexxius, L, 17.50€
Яке СМР, 40, 13.50€
Скиорски очила Oakley, 21€
Високи Dr. Martens, №39, 17€ и ниски под 20€, № 38 и 40
Мъжко яке с пух Blauer, 3XL, 28€

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 22:41 от Розова маслинка

# 155
забравих да напиша, че си търся пролетен аромат,не сладникава а свеж, лек и цветен  Crazy Hug

# 156
Чантите Desigual миришат така, защото повечето от тях са направени от полиуретан, но пък това е най-здравата изкуствена кожа. Имам и на други марки чанти от ПУ и те са миришели така. След време обаче миризмата изчезва.

# 157
Имам 4 чанти на Desigual. Едната е от естествена кожа. Никакви лоши миризми не съм усещала. Странно...
И аз все чакам да се намери пратката ми в пощата, но уви... Чакам още няколко без номер за проследяване и съм леко притеснена..

# 158
  • Майничка
... А и да попитам часовниците които получавате от випа с батерии ли идват или трябва да слагам, че моя не тръгва.

Един Фосил бях поръчала, дойде без лепенка, но с работеща батерия.

И аз имам неполучени от испанския вип 2ч. боти, поръчката беше разделена на 2, едните с доставка 22.02., другите - 27.02., без номер за проследяване Позната в пощата ме посъветва да изчакам още една седмица, имало доста забавяния в последния месец.

# 159
  • Sofia
Чанти Desigual купувам на дъщеря ми (и дрехи също) , на мен ми идват много шарени, обаче никога нищо не е имало "аромат" , много ме изненадахте с тази информация Simple Smile Дано не се убеждавам от първо лице.

Подарихме  това на една малка дама , предизвика невероятен интерес. Ако е полезно на някой ...

# 160
# 161
  • Пловдив
Не съм пазарувала до този момент от VIP - сайтовете и се чудих ако даден артикул е със статус Agotado, това вероятно означава, че е изчерпан (не зная испански), ноооооо има ли вероятност, макар и малка стоката да се появи отново? В някои сайтове ми се случвало, но тук дали е възможно, или може да се случи само ако се върне пратката?

# 162
Да следя Simple Smile Търся (засега) балеринки или с връзки кожа за широк крак... Simple Smile

# 163
Възможно е да се появи отново.
Можеш да го прибавиш към списък за следене (anadir a la lista de espera). Понякога изпращат мейли, когато продукта се появи отново. Но по-често със следене е възмножно да успееш да го хванеш наличен отново.

# 164
  • Пловдив
Възможно е да се появи отново.
Можеш да го прибавиш към списък за следене (anadir a la lista de espera). Понякога изпращат мейли, когато продукта се появи отново. Но по-често със следене е възмножно да успееш да го хванеш наличен отново.

Сърдечно благодаря  Hug! Трябваше  ми едно леко "побут", за да не се отказвам.

Общи условия

Активация на акаунт