Пазаруване от Amazon - тема №63

• 77 875
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • София
И аз си поръчах Кемпери , без да са ми нужни много много. Ами разорихте ме с вашите линкове  Grinning Grinning Sick

# 286
И аз пуснах 2 чифта....  Laughing Laughing Laughing За първи път пускам от Вип-а. Ще ми припомните ли до колко дни ги чакаме?

# 287
  • София
зависи как ги пратят... но сега няма забавяне идват бързо за около седмица...

# 288
Някой получи ли от часовниците на Michael Kors? Хванала съм един и се чудя дали да го пусна!

# 289
  • Варна
Моя часовник пътува с ДЧЛ и още го няма. Но вчера пуснах този http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B00944CZB0 за приятелка. Виждала съм часовници на МК и ми харесват.
Кой се появи?

Моя син вчера си е получил тези маратонки Converse. Не съм ги виждала на живо, на картинка ми идват твърде шарени ама той каза, че са хубави и много удобни. С две думи - доволен.

Последна редакция: пт, 10 мар 2017, 12:28 от Flash*

# 290
Този http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B00L2PYLPC
Ще го пусна, намерих снимка с Холи Бери и ми харесва как и стои Grinning

# 291
Този http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B00L2PYLPC
Ще го пусна, намерих снимка с Холи Бери и ми харесва как и стои Grinning

Ако не ти хареса го взимам на цента която е  + доставката.

# 292
  • Русе
Някой получи ли от часовниците на Michael Kors? Хванала съм един и се чудя дали да го пусна!

Получих моя неработещ - друг модел. Занесох го на часовникар и се оказа че батерията е за смяна, може би защото нямаше предпазна лепенка. Доста често им носели такива часовници от сайтовете, защото според тях били стари модели и батериите остарявали. Но аз с радост ще си го нося.

# 293

Получих моя неработещ - друг модел. Занесох го на часовникар и се оказа че батерията е за смяна, може би защото нямаше предпазна лепенка. Доста често им носели такива часовници от сайтовете, защото според тях били стари модели и батериите остарявали. Но аз с радост ще си го нося.
От коя дата получихте часовниците? Моите ги пуснах на 27.02 и са изпратени още на 28ми.Всеки ден ходя до пощата след като мина 1 седмица и още ги няма Cry Циганско сърце не трае Mr. Green

# 294
  • Русе
Моя е от 01,03 и беше при мен на 8 март

# 295
Моя е от 01,03 и беше при мен на 8 март
Лошото е,че нямам тракинг.

# 296
Момичета във ВИП-овете появяват ли се изгодни слънчеви очила, или поръчвате от другаде? Rolling Eyes

# 297
  • София
появяват се.. скоро имаше доста...

# 298
# 299
  • София
По празниците някой пусна часовник МК и аз реших да поразгледам.Намерих го в другите Амазони, но беше модел 2011 г., което за мен няма значение, тъй като часовник не нося.Единствената причина, ако го купя е да е нещо много красиво, но и това не ми е достатъчна мотивация в повечето случаи.Всичко това го пиша във връзка със споделеното по-горе,че батерията била спряла - ами нормално е, все пак е на 6 години. Peace

Общи условия

Активация на акаунт