Пазаруване от Amazon - тема №63

• 77 880
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
От испанския ВИП отговарят ли на мейли? Писах им през формата за контакт, но нямам отговор. Изпратили са ми погрешен номер яке. От италианския ВИП отговарят за минути, но тук май е различно. За първи път им пиша.
Случвало ми се е да не ми отговарят, мисля че получават толкова много писма, че някои ги неглижират. Ако са минали няколко дни им пиши пак.

# 331
  • София
Да ми препоръчате мъжки колан, който да не се разпърпа след 3 месеца и да не е много над 20- 30лв  newsm78
Класически вариант и такъв от плат.

# 332
  • София
Благодаря, Сийка, днес им писах, ще изчакам отговор. Явно са по-бавни от италианците Simple Smile

# 333
  • София
Аз съм с лоши впечатления от кореспонденцията по мейла в испанския вип. Не само отговарят бавно, но и последния път ми писаха от мейл, към който не можех да върна отговор. Няколко пъти пробвах и все беше undeliverable  ooooh!

# 334
Честити! Можеш ли една реална снимка да щракнеш?
Разбира се.  Simple Smile
Скрит текст:

Другия дамски модел е леко по-светло черно и връзките са сини.  Peace

Мъжките изглеждат малко по добре на реалните снимки. Цветът не е светло сив,нали?Собственикът им,на какво мнение е?

# 335
  • София
Моят съвет е с чат и с гугъл преводач, веднага получаваш отговор на питането. Аз веднъж писах мейл и никога не получих отговор.

# 336
Да ми препоръчате мъжки колан, който да не се разпърпа след 3 месеца и да не е много над 20- 30лв  newsm78
Класически вариант и такъв от плат.

Такъв от плат виж в Бенетон в София, карат с години

# 337

chokolatte,благодаря! Много са хубави! И мъжките много добре изглеждат.

# 338
  • София
Моят съвет е с чат и с гугъл преводач, веднага получаваш отговор на питането. Аз веднъж писах мейл и никога не получих отговор.
Благодаря за съвета! Свързах се и проблемът е разрешен  Hug

# 339
  • София
Кожено яке XS - 27,99 € Имайте пред вид, че са доста умалени.
Получих това в размер ХХЛ, определено отговаряше на размер Л. Кожата е изключително фина, перфектна изработка.

# 340
  • София
Имам нужда от съвет bouquet
Искам да върна три неща към английския Амазон. Системата ми генерира три отделни етикета, които да залепя на пакета. Задължително ли е да ги пращам в три отделни пакета или мога да залепя всички етикети на един пакет newsm78

# 341
  • София
Искам да върна три неща към английския Амазон. Системата ми генерира три отделни етикета, които да залепя на пакета. Задължително ли е да ги пращам в три отделни пакета или мога да залепя всички етикети на един пакет newsm78

Те заедно ли са пристигнали или по отделно? Аз преди време исках да връам 2 неща от различни поръчки и ми казаха, че всяко може да е от отделен склад и не могат да се слагат в един пакет.

# 342
Пристигнаха следните неща:

Дамски дънки MEXX, W29
https://www.amazon.de/gp/product/B01HJT1MQK/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1

Страхотни са ! За съжаление, са ми големи... Мислех, че ще са ми малки, затова поръчах за всеки случай размер 30 от другите, които си харесах, но те са ми още по-големи. Не знаех, че Mexx са толкова уголемени  Crossing Arms Ето ги и другите:

https://www.amazon.de/gp/product/B01HJT1X50/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
Много, ама много ми харесват. Иде ми да ревна.  Cry

Яке за ММ, уникално! http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01N7YNVTC&cAsin=B01N5VUOUI&fc=1

Яке за мен, още по-хубаво !!! http://es.buyvip.com/#page=d&asin=B01LXKFCN0&cAsin=B01LWWTPBG&fc=1

Якетата паснаха идеално. Качеството изглежда много добро.

# 343
Кожено яке XS - 27,99 € Имайте пред вид, че са доста умалени.
Получих това в размер ХХЛ, определено отговаряше на размер Л. Кожата е изключително фина, перфектна изработка.
И аз получих днес това яке  на същата марка. Изпратиха ми го в понеделник, а днес пощальонката ми го достави - много бързи са станали испанците  Grinning. Самото якенце наистина е хубаво, фина мека кожа, но малко ми теснее, като го закопчея е плътно по мен. Може би следващия номер щеше да ми е точно. Но тъй като много ми хареса ще го нося и така.

От това кожено яке за 50 евро има налични S и XL.

# 344
  • гр. София
Ако са пристигнали поотделно и адресите за връщане са различни, трябва да ги сложиш в отделни пакети с отделните етикети.
Geox уголемени ли бяха?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт