Пристрастяване към смартфона

• 10 603
  • 39
  •   1
Отговори
# 15
И ние го имаме този проблем с телефона, а са само в 4 клас  Shocked Редовно им взимаме телефоните за наказание, но аз като "мека Мария" се застъпвам за тях. Този път обаче съм решила да си останат без телефони поне до края на учебната година  #Cussing out Като са без тях се заиграват, четат книжки, оцветяват, учат, а с тях постоянно са във Вайбър, Инстаграм, някоя игра, някакви тъпи вицове, клипчета и какво ли не  Crossing Arms

# 16
При нас проблем с телефона няма ,дори не го знае някой път каде е ,ама PS4 там е като зомбиран, баща му също ooooh! Явно навсякаде е едно и също телефон,комп,игри

# 17
Пи ес не знам си какво не сме купили, нито плейстейшъни и конзоли, затова при нас е с телефона явно.

# 18
  • София
Пи ес не знам си какво не сме купили, нито плейстейшъни и конзоли, затова при нас е с телефона явно.
Трите неща, които си изброила, всъщност са едно и също.  Joy

# 19
  • София
И аз да се оплача - моят син играе на PS3, обаче не се справя много добре с игрите, а аз точно в случая не мога да помогна, баща му хал хабер си няма.
Започна да гледа в ютюб клипчета как други играят тази игра и в резултат...научи от гаменчетата думата "пед***ст" Embarassed Да се смееш ли, да плачеш ли... после ще се чудим "Къде сбъркахме?", т.е. баща му ще се чуди

Ооо да,тези клипове са много поучителни.От там сина ми владее перфектно псуването на английски,от скоро започна и на руски да псува.Руските дори не бях ги чувала,добре че свекърва ми е рускиня,та ми ги преведе.Ха сега обяснявай
ти,че в къщи не се псува и върви доказвай,че нямаш сестра ooooh!

хаха, къде и какво гледа на руски,което да го е заробило - че моето, понеже английски знае, а аз го тормозя да учи руски, се опъва с двата крака... и за клипчета на руски се опъва - току-виж се зарибило. Хич няма да ми пречи, ако се научи да псува - само да е на правилния език, пък дано попие и някакво произношение...

# 20
  • Варна

хаха, къде и какво гледа на руски,което да го е заробило - че моето, понеже английски знае, а аз го тормозя да учи руски, се опъва с двата крака... и за клипчета на руски се опъва - току-виж се зарибило. Хич няма да ми пречи, ако се научи да псува - само да е на правилния език, пък дано попие и някакво произношение...
[/color]

Едва ли ще останеш очарована,но заповядай Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=iB3fZGTm6a8

# 21
  • София
Само да не научи някоя нецензурна частушка.
Скрит текст:
Скоро покрай 80 годишнина на В. Терешкова се сетих едно:
Валентина Терешкова
За полет космический
Получила от Хрущева
Х*й автоматический

# 22
И ние го имаме този проблем с телефона, а са само в 4 клас  Shocked Редовно им взимаме телефоните за наказание, но аз като "мека Мария" се застъпвам за тях. Този път обаче съм решила да си останат без телефони поне до края на учебната година  #Cussing out Като са без тях се заиграват, четат книжки, оцветяват, учат, а с тях постоянно са във Вайбър, Инстаграм, някоя игра, някакви тъпи вицове, клипчета и какво ли не  Crossing Arms

И аз съм 4 клас, но ако някой ми вземе телефона, просто ще го намразя... Дори и да не го показвам аз бавно го намразвам, и дори и да ме наказва че не се държа ок с него аз ще го намразвам даже още повече. Не е добър пример. Има си защо да сме в телефоните, и то е защото каквото и интересно да ви покажем, и да искаме да правите нещо което ние играем като минекрафт с нас, ние не искате. И не искате да играем на разни игри и се отдалечаваме. И ние искаме разни неща, и с наказания и лишавания уголемявате само омразата.

# 23
  • София

[/color]

Ба, това е просто суууупер тъпо - изобщо не му е проблемът в цензурността на изразите... а просто... в липсата на сиво вещество зад (и пред) камерата.  Tired

Предпочитам нецензурните частушки - но с тях не постигнах успех, уви. (опитах се! Ние си ги припомнихме - с кеф - ама малкото... пълна досада.)

https://www.youtube.com/watch?v=kvGtO7jsClU

# 24
  • София, България
Диана, не можеш да намразиш родителите си. Ще се ядосваш известно време, пък ще ти мине. Ние всичките сме пораснали без смартфони - пък ето, нищо ни няма.
Децата в двора на нашия комплекс преди 2-3 години тичаха, играеха, караха колела, ритаха топка ... а това лято - когато и да погледна през терасата, скупчили се в някой ъгъл и цъкат. Е, какъв е смисъла, че са излезли навън, когато не се движат.
Вие просто не осъзнавате какъв голям проблем е това. През наше време проблема беше телевизията, не ни даваха да гледаме дълго време, да не ни се развалят очите, да не се изкривим ... а сега - вече никой не говори за това, да не споменаваме пък и покрай хубавите образователни канали, които измислиха и каква плява и глупости вървят по останалите канали.
Единственото, което ние родителите целим, е да ви направим по-добри и успешни хора. Четете книги, редете пъзели, стройте Лего, рисувайте, общувайте /реално/ с другите деца. Не можеш да си представиш с какво изобилие от игри разполагате сега, които ги нямаше, когато ние бяхме деца. В къщи имаше едно Лего, което ни го беше донесъл от чужбина наш познат - тираджия. Никой друг в квартала нямаше и всички деца ни завиждаха.
Сега сте деца, и целта на вашето съществуване в момента е да се развиете и подготвите за живота. Смартфона с какво точно ти помага за тази цел?
А ние искаме да играем на игри - в къщи играем на Не се сърди човече, на Европолия, на Рали ... просто си имаме и задължения. Ако децата се включат в тях, могат да ни освободят малко време, в което да поиграем, да почетем заедно. Опитай!

# 25
  • Варна

[/color]

Ба, това е просто суууупер тъпо - изобщо не му е проблемът в цензурността на изразите... а просто... в липсата на сиво вещество зад (и пред) камерата.  Tired

Предпочитам нецензурните частушки - но с тях не постигнах успех, уви. (опитах се! Ние си ги припомнихме - с кеф - ама малкото... пълна досада.)

https://www.youtube.com/watch?v=kvGtO7jsClU

O да,отврат е.Но ела да видиш два пубера как се заливат от смях като го пуснат.

# 26
  • София
Ааа, тези са садистични, но не бих казала нецензурни.
Но ето нещо във връзка с предстоящата смяна на времето
Скрит текст:
Часовые пояса
сдвинули на глобусе -
раньше хуй вставал в постели,
а теперь - в автобусе.

# 27
  • Варна
Ааа, тези са садистични, но не бих казала нецензурни.
Но ето нещо във връзка с предстоящата смяна на времето
Скрит текст:
Часовые пояса
сдвинули на глобусе -
раньше хуй вставал в постели,
а теперь - в автобусе.

hahaha

# 28
  • Mediterraneo
Вече и 10 годишни ли пишат във форума  Tired Много падна възрастовата граница, много  Mr. Green

# 29
Вече и 10 годишни ли пишат във форума  Tired Много падна възрастовата граница, много  Mr. Green
О, тази 10-годишна стартира гастрола си в бгмамма с инфо, което много вълнува 10-годишните. Mr. Green Но и модераторите може да се развълнуват от опита ѝ да пусне безплатна реклама.
Скрит текст:
Вече има Магазин Скарлет на улица Бул. Патриярх Евтимий 28 също собственичката има и онлайн магазин, казва се Black Angels.

Общи условия

Активация на акаунт