От известно време имам някакъв проблем, но нещо ми убягва.. Пиша тук с надежда за някакъв съвет или ако някой се е сблъскал с такова нещо.
Миналата седмица, но 25.02 вдигнах лека температура, но не й отдадох голямо значение тъй като децата бяха с кашлица и температура, и реших че и аз съм се лепнала от тях. Така ама не. Във вторник на 28.02 отивам при ЛЛ тъй като сутринта станах с доста висока Т (38.7), което е нетипично за мен. Тя след прегледа ми изписва за 3 дни по един път инджекции Дексаметазон, за 5 дни по два пъти на ден инджекции Гентамицин и успоредно с тях през устата и Аугментин...+ Проспанче. И така инджекциите си вървяха, а моята Т не се влияе... В събота ден за последна инджекция отивам до спешното да ми я бият и попадам на един доктор, който предполагам от чисто любопитство ме попита за какво са ми изписани тия инджекции и така му разказах как съм цяло седмица на антибиотици, а температура продължавам да имам. След известно време недоумение и преглед от негова страна, каза че ако съм съгласна иска да сменим Аугментина с Оспексин, защото явно не ми действал... и Проспана с ГелоМитрол.Аз естествено ОК само и само да се оправя.
Добре ама днес продължавам вече 4ти ден на Оспексин и на 10-12 часа пак вдигам до 37.5-38°С. Единствената разлика е, че започнах да кашлям повече и да вадя секрети.Правех снимка на дробовете - чисти са, ПКК - всичко е в норма, само един хемоглобин има малко по-нисък, но той почти винаги ми е така.
Утре мисля да пусна тест за грипен вирус тип А и Б... друго незнам...
Приемам съвети всякакви..