Парфюмни размисли и страсти - 208

• 102 685
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • при морето
Много,много ви благодаря,момичета,страхотни сте! bouquet bouquet bouquet bouquet
Ще се купува Коко ноар,то се видя!
Днес тук,на морето е много топло,дори и вятър няма,та се напръсках смело с Еликсира на Ерме,дано не ме удуши.
Желая прекрасен и усмихнат ден на всички!

# 556
  • София

Страхотен, прекрасен, превъзход! Heart Eyes Отдавна така не ме е грабвал парфюм. А толкова много да ме влюби. Ако това което ме плени в него е лавандулата, то това е най-хубавата лавандула, която съм подушвала в парфюм. Сладка, но толкова прелестно сладка, толкова нежна същевременно, ляга ми като сатенена нощничка на голо. Mr. Green
От сега се оглеждам за нова бутилка, а тази все още не съм я наченала... Ееех...Joy

Щастлива съм! newsm51

Прелест в бутилка е Мон Герлен, а с каква скорост изчезва от бутилката не е истина. BBeLLa, оглеждайки се свиркай, ако я намериш изгодно Peace

# 557
  • Чукарландия
Прелест в бутилка е Мон Герлен, а с каква скорост изчезва от бутилката не е истина. BBeLLa, оглеждайки се свиркай, ако я намериш изгодно Peace

Наистина е прелест! Hug
А колко струва тук по парфюмериите 100 и 50 мл, за да знам за какво да се озъртам! Mr. Green

# 558
  • Пловдив
30мл беше около 122лв, а 50 - мисля около 180лв

# 559
  • София
30мл беше около 122лв, а 50 - мисля около 180лв

и 100 мл. около 250лв

# 560
  • Чукарландия
Охооо, наистина стряскащи цени. Започва голямото озъртане! newsm62

# 561
Искам да подаря за рождения ден на една приятелка парфюм.. да е нежен и лек аромат, и да е траен. Можете ли да ми препоръчате нещо?  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 562
  • Пловдив
Моите предложения са Omnia Crystalline Bvlgari, Boucheron Quatre, Love Story Chloe, Miss Dior Blooming Bouquet Christian Dior, Jour d`Hermes Absolu Hermes.
Някои от тях са на по-приемлива цена, други са малко по-скъпи, зависи какви са ти възможностите. Има ги в големите парфюмерии, можеш да ги пробваш.

# 563
  • СОФИЯ
За колекционерите - познавате ли това шише?  Crazy оригинално  Joy
http://www.enzo.bg/moschino/fresh-couture-toaletna-voda-za-zheni/

# 564
Познават го.

Изредените парфюми не са на приемлива цена, според мен, още по-малко в магазин. Ако има време е добре да се поръча от сайт. И аз пак си предлагам прекрасния https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Brit-Rhyth … -Women-22839.html
Всъщност, цена не е спомената. Извинявам се!  Blush

# 565
Здравейте,можете ли да ми препоръчате парфюм за младо момиче(25-26годишна),за подарък е,не искам да надвишава 50лв с доставката,ще го поръчам онлайн.Нещо съм блокирала за подаръци,а и ми е трудно да избера парфюм за непознат човек.По скоро си мисля за Burberry Body EDP  newsm78

# 566
  • СОФИЯ
Изредените парфюми не са на приемлива цена, според мен, още по-малко в магазин. Ако има време е добре да се поръча от сайт. И аз пак си предлагам прекрасния https://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Brit-Rhyth … -Women-22839.html
Всъщност, цена не е спомената. Извинявам се!  Blush

Тук има цена
http://www.enzo.bg/burberry/brit-rhythm-toaletna-voda-za-zheni/
Аз миналата седмица го взех на по ниска цена

# 567
  • София
Здравейте,можете ли да ми препоръчате парфюм за младо момиче(25-26годишна),за подарък е,не искам да надвишава 50лв с доставката,ще го поръчам онлайн.Нещо съм блокирала за подаръци,а и ми е трудно да избера парфюм за непознат човек.По скоро си мисля за Burberry Body EDP  newsm78
Бърбърита не "сядат" добре на всяка кожа  Peace Аз бих препоръчала Eclat d’Arpège Lanvin, обикновено се харесва на всички, не пречи и със сигурност ще влезе в употреба  Wink

# 568
Оффф,този Eclat ми е толкова безличен,но може би си права,ето защо не съм добра в подаръците,че все ги избирам по моя вкус...а той един... Mr. Green

# 569
Аз пък не бих носила Eclat d’Arpège никогаШ Blush

Общи условия

Активация на акаунт