Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~167

• 50 059
  • 740
  •   1
Отговори
# 15
Сладури, в старата тема Боби беше сложила озета за втора серия. Може ли някой да каже за какво иде реч?

# 16
Оле, не мога да ви настигна.... #Crazy

Сиси  Hug Тио  Hug чудесни цветя и колажи...

Темата ни наистина стана празнична  Peace

Миме точно така мислех да се обърна към теб, но реших да попитам....

Деси не видях озета да е преведен от мамашите...Може би празнуват...

Ето какви подаръци са получили дамите от Невестата....

# 17
  • Плевен / София
Ани, аз съм готова да празнуваме.... Peace
 и после кажете, че Фарук не е "късметлия" Joy Joy Joyв многомилионен Истанбул да срещне момиче като Сюрея, че и да я види пак на същото място...сигурно е давал караул пред кафенето.... Peace

# 18
Ани, аз съм готова да празнуваме.... Peace
 и после кажете, че Фарук не е "късметлия" Joy Joy Joyв многомилионен Истанбул да срещне момиче като Сюрея, че и да я види пак на същото място...сигурно е давал караул пред кафенето.... Peace

Късметлия ама мама му не мисли така  Naughty Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Не се срещнаха в едно и също заведение....Едното не беше ли кафене, а другото ресторант  Thinking

Де да знаехме къде са заведенията и ние щяхме да даваме Караул....не да видим Сюрея, а Фаруууууууууууук  smile3503 smile3521 newsm62

Отивам да бачкам, че ще ме лае мурджо.....

# 19
  • Плевен / София

Не се срещнаха в едно и също заведение....Едното не беше ли кафене, а другото ресторант  Thinking

Де да знаехме къде са заведенията и ние щяхме да даваме Караул....не да видим Сюрея, а Фаруууууууууууук  smile3503 smile3521 newsm62

Отивам да бачкам, че ще ме лае мурджо.....
едно и също кафене е ...нали затова Сюрея му каза "как се озовахте тук" и тя тъкмо си беше поръчала "лате" не мога да режа моменти за да сложа снимка от първия път когато тя му плати кафето.....

# 20
  • Стара Загора
Ани HugГости HugДеси HugЗлати HugСиси Hug

КРАТКОЕ ОПИСАНИЕ предстоящей 2 серии "Стамбульская невеста".
Цитат
Свадьба Фарука и Сурейи принесёт бурю в дом Боран.

Фарук, представляя Эсме Султан Сурейю, как её будущую невестку, принесёт бурю в дом Боран. Большое столкновение Сурейи и Эсмы Султан станет разрушением для двух сторон, а также новым началом для двух сторон.
Осман и Ипек, увидев Сурейю и Фарука, вместе примут решение, которое станет ударом, а для Фикрет это станет новой надеждой.
Сурейя в войне между Эсмой Султан и Фаруком останется в выборе между своей любовью и гордостью. Она не захочет выбирать сторону и покинет дом. Фарук, несмотря на свою маму, не откажется от Сурейи и помчится за ней.
Новая невестка дома Боран отныне Сурейя Боран. Эсма Султан не будет молчать в ответ на это. Новое действие Эсмы покажет Фаруку и Сурейе, что война только начинается.

ПЕРЕВОД: Мустафа Абдирахимов

# 21
  • Варна
Ани, благодаря за новото райско кътче - прекрасно както винаги! Надявам се пролетните цветове да са в синхрон с настроението ни, особено при проследяването на новия сериал- само радостни емоции и сбъднати  надежди да коментираме.

За теб, Ани:

Мими, в нашето гнезденце! Hug Hug Hug Hug

# 22
Боби мерси за преведения озет...

Цитат
Осман и Ипек, увидев Сурейю и Фарука, вместе примут решение, которое станет ударом

Ако правилно съм разбрала това изречение, не само Ипек, но и Осман ще се чувства засегнат...
Да не паля предварително, нека и някой друг да каже как разбира написаното....
Не разбирам от какво ще се почувства засегнат Осман...За това, че Сюрея му помогна, когато беше в беда и едва ли не не трябва да поглежда друг мъж...

Бризче благодаря ти  Hug

Цитат
само радостни емоции и сбъднати  надежди да коментираме

А дано, ама надали  Thinking Thinking Thinking

Нашето момче ще се подпише...Сватбата ще си направят само двамата предполагам, защото неговите роднини имат други планове за тях двамата....

ПП - не, не съм права. Осман го видяхме на снимка със Сюрея - сигурно ще бъде свидетел на сватбата, защото оня мухо Акиф няма да посмее от Есма...сигурно ще се скрие в миша дупка....

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 20:32 от MAMA-AN

# 23
  • Плевен / София
Боби мерси за преведения озет...

Цитат
Осман и Ипек, увидев Сурейю и Фарука, вместе примут решение, которое станет ударом

Ако правилно съм разбрала това изречение, не само Ипек, но и Осман ще се чувства засегнат...
Да не паля предварително, нека и някой друг да каже как разбира написаното....
Не разбирам от какво ще се почувства засегнат Осман...За това, че Сюрея му помогна, когато беше в беда и едва ли не не трябва да поглежда друг мъж...

Бризче благодаря ти  Hug

Цитат
само радостни емоции и сбъднати  надежди да коментираме

А дано, ама надали  Thinking Thinking Thinking

Нашето момче ще се подпише...Сватбата ще си направят само двамата предполагам, защото неговите роднини имат други планове за тях двамата....

ПП - не, не съм права. Осман го видяхме на снимка със Сюрея - сигурно ще бъде свидетел на сватбата, защото оня мухо Акиф няма да посмее от Есма...сигурно ще се скрие в миша дупка....
аз пък на Акиф колко съм му набрала...клю клю станция всичко донася все едно Фарук е малко дете и се нуждае от контрол #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 24
Пуснали са и трети фрагман....

İstanbullu Gelin 2. Bölüm 3. Fragman

https://youtu.be/66KTZOa1TDA

Още не съм го гледала....

Собственика спря автобуса.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Как я дърпаше когато слизаха  #Crazy #Crazy #Crazy Ама след това целувката оправи работата  Stop

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 20:43 от MAMA-AN

# 25
# 26
  • Плевен / София
Пуснали са и трети фрагман....

İstanbullu Gelin 2. Bölüm 3. Fragman

https://youtu.be/66KTZOa1TDA

Още не съм го гледала....

Собственика спря автобуса.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Как я дърпаше когато слизаха  #Crazy #Crazy #Crazy Ама след това целувката оправи работата  Stop

сигурно автобуса е на тяхната фирма....

# 27
  • Стара Загора
Ани  waveyмерси за 3-тия фрагман Hug

Цитат

Горе-долу си на прав път,Ани ...Осман сигурно си е въобразил,че той като се влюби в Сюреа и тя се е влюбила в него  Naughty И затова се чувства засегнат...
Аз така го разбирам newsm12
Бризче waveyГости wavey

# 28
     Оооо!

Както е писала и Гости, аз докато се напразнувам, докато се натуткам и ще изтърва началните страници на темата!

Та, започвам:

Първо - честит празник, момичета!  Може денят и вечерта да са превалили, но аз ви пожелавам да имате много, много празнични дни в годината. А те идват от настроението. Затова, имайте, го това ведро пролетно настроение!

Честита нова тема. Ани, чудесни са свежите зелени цветове на пролетта!

Благодаря на останалите момичета, които ми честитиха по-късно вчера имения ден. Днес успях и тях да видя и прочета! Може да съм нарочена на друг празник, но както вече писах, важно е да имаме настроението за празнуване и веселие. Затова наздраве!

Не мога засега да следя с вас онлайн сериала. Но на по-късен етап ще ви догоня. Ози отдавна ми харесва. От Млечния път. Но ще ви чета. Малко ми е чудно, че сериалът почва със сватба. Обикновено тя е в края след дълги перипетии. Тук перипетиите ще са след сватбата. Но то и сериалът още в заглавието си  е за невестата. Т.е. след сватбата.  Grinning

Хууубава вечер с хубаво настроение и в съня си, дори!

Последна редакция: ср, 08 мар 2017, 23:17 от ORS/KRISI

# 29
Гости няма как автобуса да е на друга фирма - на Фарук е....
Обърнахте ли внимание в какъв автобус пътува Сюрея  от Истанбул до Бурса - на гърба на всяка седалка екранче...и Фарук на екранчето  Joy Joy Joy Joy Joy Също като нашите автобуси - от шум и друсане чак не си чуваш телефона, че звъни...

Боби точно така ги разбрах нещата...Осман ми беше най-хрисим, ама май ще излезе скрита лимонка.... Thinking

Имам още малко фактури да въведа и ще започна да гледам преведения епизод...Снощи започнах, стигнах до никъде, че ме болеше главата и сега отново....

Супер гифчета си направила  Peace

Криси Честит празник и на теб - каквото си мечтаеш да се сбъдне  Praynig

Казваш започва със сватба....Днес, когато търсих снимки за колажа си помислих, че във всички сериали правиха по две сватби - Галип и Сабиха правиха сватба 2 пъти, Ръза и Дила - два пъти, Кахраман и Елиф два пъти....И Фарук и Сюрея ще ги женим два пъти - няма да разваляме традицията.... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт