Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~167

• 50 057
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Момичета благодаря за третия фраг  Heart Eyes ей тъй искам Фарук борбен отначало до край.Ясно е ,че автобуса е на Боран Холдинг шефа  каквото рече туй ще е . Hug Много са сладки щастливи но черните  облаците над тях са страшни. ooooh!

# 31
Криси Честит празник и на теб - каквото си мечтаеш да се сбъдне  Praynig

Казваш започва със сватба....Днес, когато търсих снимки за колажа си помислих, че във всички сериали правиха по две сватби - Галип и Сабиха правиха сватба 2 пъти, Ръза и Дила - два пъти, Кахраман и Елиф два пъти....И Фарук и Сюрея ще ги женим два пъти - няма да разваляме традицията.... Grinning

Ани,  newsm10 smile3501

Благодаря и за пожеланието!

Включвам се в обсъждането за корекция на заглавието на темата с  моето предложение за " Истанбулска невеста, Йозджан Дениз, Еркан Петеккая и партньорки".

# 32
Миме като ги гледах колко са щастливи, когато са сами...и какви гадни сюрпризи ще им поднесе свекито...идва ми да я гръмна...Фарук сигурно си вярва, като казва, че майка му когато види колко много се обичат ще миряса...Значи Фарук не познава изобщо мама си....Тази вещица ще им отрови живота, че и те ще забравят, колко са се обичали...
Ама дано да има някакъв гратисен период да се порадваме на любовта на двамата  loveuuu

Криси - нали е така мила...Тук ще имаме сватба в началото и дано да има и накрая  Praynig

# 33
Ани преди да имаме втора сватба ще берем ядове от тази осмомартенската .... Joy

Криси ЧИД на куци крак  bouquet

# 34

Тренди, благодаря!

Ама не слагай повече такива влечуги в тази хубава тема, молиМ те!

Вече окончателно лека нощ!  Grinning

# 35

Аз докато се налудувам, докато празнувам  новата тема тръгнала, та чак е на 3 страница!
За оформлението на темата приносът е на Ани, за което и благодаря! Зеленият цвят е един от цветовете на очите ми и аз много го харесвам!
За изписването на темата принос ще има всяка от нас! Затова гледайте, споделяте давайте мнение, правете оценки. Критиките да бъдат положителни!!!!!!!
Добре дошла на Мимето! Ако ѝ харесаме да остане в нашия дом! Тук има място за всеки позитивен човек
!

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 00:02 от Лукреция

# 36
Тио на тая змия не й искам нито жилото нито меда...Успях да я намразя и без дума да е казала...А като си отвори устата не ми се мисли.... #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Лу чудех се къде се губиш цял ден, пък ти празнуваш - чудесно... Wine Glass Drunk Празник е все пак  newsm10
Имаш много работа - пуснаха преведения епизод има превод и на 1 и 2 фрагман, пуснаха и трети. Снимки, озет...няма да ти стигне нощта.....

# 37
Криси ,Ани обещавам няма да ви стряскам повече ...  Joy  Crazy

# 38
Без да искам си изтрих поста...

Тио - аз не се страхувам от тези влечуги...Страхувам се от змии на два крака....
А в конаците дал господ - направо са като змиярници....

# 39

Тио - аз не се страхувам от тези влечуги...Страхувам се от змии на два крака....

Именно ... а тази Ипек без да ми е направила нещо ми е доста антипатична .Предварително се извинявам на феновете и ,ама не я харесвам и туй-то !  Mr. Green

# 40

Именно ... а тази Ипек без да ми е направила нещо ми е доста антипатична .Предварително се извинявам на феновете и ,ама не я харесвам и туй-то !  Mr. Green

Тио,
Скрит текст:
аз съм зодия змия и се гордея с това!

# 41
Тио - не съм от фенките на Ипек и на такива като нея. Тя ми прилича на Дафа, но мисля, че ще я надмине....В целия първи епизод героинята имаеш общо не повече от 10 реплики....Но очичките й говореха....Бризчето й даде шанс...като мечтателка....но за мен не е никаква мечтателка...а вещица....

# 42
Добро утро момичета
Празника си отиде, а с него и слънчевото време....Днес е облачно и мрачно
Желая ви хубав ден, макар да не е празничен - ще бъде такъв, какъвто си го направим  Peace
Днес
Скрит текст:
Отново съм на профилактични прегледи..Ще отиде до обяда в чакане пред кабинетите. Сестрата при личната се обърка. Казах й, че съм правила тези прегледи есента на миналата година, тя провери в компа - била съм ги правила 2015...и ми натика направленията....

Рускините са превели третия фрагман на ИН....

видео тук

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 08:52 от MAMA-AN

# 43
Добро утро, момичета!

Усмихнете се, денят започна....

Скрит текст:

Това много ми хареса Wink Wink Wink Wink

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 09:10 от dessislawa1

# 44
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Криси Hug честит празник на патерица.... bouquet
Деси Hug страхотен спойлер... Party
Очаквам с нетърпение серията...Есма ханъм си плете интригите ма да не стане с нейните камъни по нейната глава....ще изреве със снаха като ....

Общи условия

Активация на акаунт