Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~167

• 50 070
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро! Hug Hug Hug

Aни Hug,благодаря за оригиналното кафенце! Hug

Деси Hug

Вчера празнуване,имах и гости! Peace Вечерта 3 сериала-един гледах онлайн и за др. два четох!А и имаше мачове от ШЛ!А в темата пишете като за световно! Joy

Благодаря на всички,които са наминали в темата и поздравили за празника! bouquet Благодаря и за преведените фрагмани и озет! bouquet bouquet

Вие така и така пускате само  ИБ,от мен Еркан! Peace

Малко интервю с Еркан при завръщането си в Турция! Peace
https://vk.com/erkanpetekkayafan?z=video-58520450_456239606%2F9e … pl_wall_-58520450

Желая ви приятен ден! bouquet

ПП Гости Hug е наминала докато си пиша поста! Wink

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 09:32 от Zlatina3

# 46
Добро утро, момичета!

Усмихнете се, денят започна....

Скрит текст:

Това много ми хареса Wink Wink Wink Wink

И на мен! И открит текст! Ние не се за спойлер!

Хубав четвъртък!  Hug Hug Hug

Знам, че Еркан е бил в Сащ. Но някаква информация за това може ли да получа. Имам бегла представа, че не беше обикновен туризъм.  Ако нещо е било постнато и не съм го видяла, моля да ме извините. Но ми го пуснете на лични.

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 10:39 от ORS/KRISI

# 47
Криси,  Hug!
Това рускините са го пуснали като част от втора серия...

# 48
  • Плевен / София
Много му отива на Ози папионка... Laughing

# 49
Привет  wavey
Завърнах се....
Скрит текст:
Нямам никакво право да се оплаквам - всичко ми било наред...Аз не вярвам, ама така каза докторката...В понеделник продължавам с прегледите...

Злати браво на теб  newsm10 Не мога да върша толкова много неща едновременно. Затова все не ми стига времето....

Криси вчера в другата тема сложих превод на публикация от геджето за посещението на Еркан в щатите - свързано е с подписване на договор с продуцентите на новия сериал за сирийските бежанци. От тв предаването "Сова" или както се казва са говорили с него по телефона и той е казал на водещата, че ще даде телефона на продуцентите да разговаря тя с тях.
Виждам, че Злати е пуснала линк за интервю с Еркан, ама не успях да го прочета - да бързам да пиша. Ще го видя след това.

Деси много ми хареса стихотворението - един мъж да не иска жена му да бъде слугиня  #Crazy #Crazy #Crazy Сигурно печели достатъчно, за да плаща на слугиня, защото някой трябва да върши и слугинската работа.....
Мерси за частта от втори епизод на ИН  Hug Харесвам такива забавни моменти  Peace

Гости

Цитат
Очаквам с нетърпение серията...Есма ханъм си плете интригите ма да не стане с нейните камъни по нейната глава....ще изреве със снаха като ....

В един индийски сериал точно така стана....Свекито застана на страната на снахата, която не искаше, защото другата, която си беше избрала се оказа кобра....
Но не съм сигурна, че Есма ще го направи...Тя ще си умре на ината, но няма да си признае, че е сгрешила.....

Ето нещо повече за договора на Еркан с американските продуценти....

Цитат
Erkan Petekkaya'dan 10 milyonluk imza
 Oyuncu Erkan Petekkaya'yı "dünyaya açılacak oyuncu" olarak gören uluslararası FOX TV ve dünya çapında bir yapım firması olan Red Arrow'a bağlı yapım şirketi "Karga Seven Pictures" ortak bir konsorsiyumla dün sözleşmeleri toplu halde imzaladı.

Robert De Niro, J.J. Abrahams, Goeorge Clooney, Tom Cruise, Brad Pitt ve ünlü siyasetçi ve de ünlü sporcu starların yer aldığı dünyanın en büyük menajerlik firması "CAA" ile de Petekkaya tanıştırılıp yürünecek yol haritası belirlendi.

Gecce'nin haberine göre; Nisan ayı sonundan itibaren öncelikli olarak dil eğitimi ve Hollywood kültürünü benimsemesi için ünlü Türk oyuncunun 2 ay Los Angeles'ta yaşayacağı öğrenildi.

Şimdiden Türkiye'ye satılması konusunda anlaşmaya varılan dizi çekimleri önce Los Angeles'ta başlayacak sonra Türkiye'de devam edecek.
 Petekkaya'nın bu anlaşma ile birlikte artık Hollywood ünlüleri gibi önemli maddi ve manevi imkanlara kavuşacağı, yılda ise 10 Milyon TL alacağı belirtiliyor.

Türkiye'de ilk kez bir sanatçıya böylesine uluslararası bir anlaşma imkanı ortaya çıkarken, bu gelişmeyle birlikte diğer Türk dizi oyuncularına da çok önemli kapıların açılabileceği vurgulanıyor.

Karga Seven Picture'ın Türkiye CEO'su Özer Sata, "Ülkemizde prodüksiyon konusunda hakkedilen ne varsa onu gerçekleştirmek için yola çıktık" dedi.

Превод през чичко гугал....

Скрит текст:
10 млн. подписи от еркан petekkaya
производството, международната телевизия " фокс " и " световна продукция ", международната телевизионна телевизия и световната продукция на производство, е подписала общ договор вчера.

робърт де ниро, джей джей, том клуни, том круз, брад пит и известен политик и известен спортист tanistirilip, и най-голямата компания за управление на света се намира на пътя на tanistirilip пътна карта.

според geece, известният турски актьор ще живее в лос анджелис за 2 месеца, като приоритет за езика и културата на холивуд като приоритет от края на април.

серия от снимки, която вече е достигнала до споразумението за продажба на турция, ще започне в лос анджелис, след това ще продължи в турция.
с тази сделка, petekkaya сега ще може да получи 10 млн. долара годишно, което е по-важно от холивуд знаменитости.

в турция за първи път в турция, като такава международна сделка като художник, с това развитие, подчертава, че най-важните врати на другите турски играчи са също така.

" ние сме на път да видим какво е в нашата страна за производството в нашата страна," каза той.

Ако превода е вярен, Еркан ще бъде в Лос Анджелис 2 месеца - от април. Първо там ще започнат снимките и след това ще продължат в Турция...
Еркан е първият турски актьор, който е сключил договор с американците....

# 50
Привет мили дами  Hug Лек и спорен ден на всички ви. Hug От сутринта имам проблем с нета  ooooh! ooooh!дано не за целия ден  Praynig

И малко снимки на Есма Султан и Айше  Hug

# 51
Гледам снимките от втора серия в хамама- на Сурея слугинята й подава само дървени налъмки и кърпа, а Есма гледа отстрани... Това явно е демонстриране на пренебрежение...
Докато на Ипек й бяха нагласили един кош неща #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 52
  • Плевен / София
Гледам снимките от втора серия в хамама- на Сурея слугинята й подава само дървени налъмки и кърпа, а Есма гледа отстрани... Това явно е демонстриране на пренебрежение...
Докато на Ипек й бяха нагласили един кош неща #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
че тя ако не и дадат може и да не склони да стане снаха...особено като не е на първородния Joy Joy Joy Joy
Деси, на мен ми е интересно какво ще отговори Фарук на въпроса на Сюрея.... Peace

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 13:03 от gostenka68

# 53
Привет Миме   wavey
Лоша работа е когато има проблем с нета  ooooh!
Скрит текст:
Аз от петък вечер бях така до вторник през нощта и вчера се оправи. Непрекъснато рестартирах компа, рутера, за да мога да направя темата. Много изнервящо е...написал си нещо и ни на пред ни на зад.... #Crazy #Crazy #Crazy

Мисля, че малкият син на Есма - Мурат е влюбен в слугинята Баде....Какъв "късмет" има Есма....Фарук ще се жени за беднячка, Мурат се заглежда по слугинята...Само Фикрет ще е влюбен в "правилната" жена....Ама какво пиле ще го окълве  newsm09

newsm10 newsm10

Еееее нали Ипек е желаната змия опс... снаха.... Joy Joy Joy Joy Joy

# 54
Ето и свидетелите Дилара и Осман /влюбен не влюбен няма да троши кахъра на абито си/

# 55
  • Плевен / София
Привет Миме   wavey
Лоша работа е когато има проблем с нета  ooooh!
Скрит текст:
Аз от петък вечер бях така до вторник през нощта и вчера се оправи. Непрекъснато рестартирах компа, рутера, за да мога да направя темата. Много изнервящо е...написал си нещо и ни на пред ни на зад.... #Crazy #Crazy #Crazy

Мисля, че малкият син на Есма - Мурат е влюбен в слугинята Баде....Какъв "късмет" има Есма....Фарук ще се жени за беднячка, Мурат се заглежда по слугинята...Само Фикрет ще е влюбен в "правилната" жена....Ама какво пиле ще го окълве  newsm09

newsm10 newsm10

Еееее нали Ипек е желаната змия опс... снаха.... Joy Joy Joy Joy Joy
те затова са казали "внимавай какво си пожелаваш"....да видим Есма дали ще надмине Къймет.... Peace нали и тя знаеше какво е най доброто за сина и ...и всичко беше в името на семейството #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 56
Каква ли роля ще изпълнява тейзето  newsm78 дали ще е положителна или ..... ooooh!

Продължавам  Embarassed Embarassed

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 13:52 от mariq_72

# 57
Ето и свидетелите Дилара и Осман /влюбен не влюбен няма да троши кахъра на абито си/

Супер снимка  newsm10 ... как влюбено се гледат  #Crazy #Crazy Дали Фарук ще разбере, че тихия и скромен Осман е влюбен в Сюрея...Осман ще си чете ли книжките, или ще си покаже рогата....Любопитна съм, ама ще трябва да почакам  Thinking

Миме като пишеш тейзето - предполагам, че имаш предвид лелята на Сюрея....Ами ако Есма й купи един хубав телевизор и й плаща сметките за тв-то веднага ще се продаде....

Гости - според мен Есма ще бъде бетер от Къймет...И ще отида по-далеч - дано сценаристите да не й избелят образа както направиха с Къймет.... Praynig Но се надявам, като сюжета е по истинска история да се придържат към нея, а не да си измислят.....

Явно, че това е похват на Стар тв...Така беше и с Парченцата по-рано...пускат малко снимки и в следващите дни до излъчването пускат допълнително....И вечерта преди да започне сериала пускат още един фрагман....Макар, че не съм доволна от фрагманите...преповтарят голяма част от първия.....

# 58

Миме като пишеш тейзето - предполагам, че имаш предвид лелята на Сюрея....Ами ако Есма й купи един хубав телевизор и й плаща сметките за тв-то веднага ще се продаде....

Joy Joy Joy Joy Joy Едва ли ще се задоволи само с това   Joy Joy И оттам очаквам изненади  Hug

# 59

Joy Joy Joy Joy Joy Едва ли ще се задоволи само с това   Joy Joy И оттам очаквам изненади  Hug

Няма да бъде честно да предаде племенницата си....Но сигурно ще има изненади...

Общи условия

Активация на акаунт