Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 223
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив

А каква е цената?
Че гледам в един сайт, да имам ориентация.

Ако са само подплънки, цената им е около 6-7 лв, максимум 10. Ако искаш от силиконовия сутиен, който се залепя, той е по-скъп. Преди 7-8 години си бях взела за 20 лв от Севън секъндс(с намаление).

# 586
Препоръчайте рибен ресторант в Пловдив, от който сте доволен.

# 587
  • Plovdiv
Аз лично съм много доволна от Миконос, до сега съм нямала забележка

# 588
Да ми препоръчате добър татуист!?!За първи път ще ми е и съм доста неориентирана.От тинейджърка искам да си направя татуировка и все не се решавах.Вече на 36г и с две деца съм решена да се татуирам.

# 589
  • Пловдив
Да ми препоръчате добър татуист!?!За първи път ще ми е и съм доста неориентирана.От тинейджърка искам да си направя татуировка и все не се решавах.Вече на 36г и с две деца съм решена да се татуирам.

Жоро - студиото срещу магазин <На тъмно> до Безистена.
https://www.facebook.com/joro.mops?fref=ts

# 590
Някой ,който ходи при Др Румяна Ненова,хомеопат,може ли да ми пише на ЛС.Благодаря предварително!

# 591
  • София
Някой може ли да ми каже каква е г.д цената на една роза в Пловдив, не ми трябва букет, а отделни рози?  Rolling Eyes

# 592
  • Пловдив
Мисля, че са в рамките 3-5 лв. Зависи откъде я взимаш. Аз последно останах очарована от калиите, които взех за майка ми - издръжливи, с дълги дръжки и по 1лв броя.

# 593
  • София
Meрси  Hug, ами май от гарата, ще съм ограничена с времето и нямам голям избор.  Simple Smile

# 594
Благодаря, Лятна буря, за подплънки питах. Wink

# 595
  • Пловдив
Здравейте,може ли да ми препоръчате добри аниматори за празнуване на РД в яслата.Исками се интересни аниматори,облечени като някой приказен герой,примерно, и да занимават децата подходящо за възрастта им  - 3 години.Предварително благодаря

# 596
Аз лично съм много доволна от Миконос, до сега съм нямала забележка
благодаря, тъкмо за там се чудех и аз

# 597
Здравейте,може ли да ми препоръчате добри аниматори за празнуване на РД в яслата.Исками се интересни аниматори,облечени като някой приказен герой,примерно, и да занимават децата подходящо за възрастта им  - 3 години.Предварително благодаря
Първо питай в яслата конкретно кои са им одобрените външни доставчици на този вид услуга. Не допускат всички, а само одобрените фирми. Поне при нас е така..

# 598
  • Пловдив
На 3 години анимацията, от аниматори, е загубена кауза. При нас госпожите се справяха много добре, но явно имаха желанието да го направят. Правя съпоставка с едни и същи аниматори тогава и сега. Няма да цитирам фирма. И не става въпрос за детска градина, а за  парти. За малки деца, за анимация, си трябват педагози. Защото вниманието на тази възраст трудно се ангажира и още по-трудно запазва. Това ми мнение се затвърди през годините. Пенсионирани детски учителки се справят по-добре от професионални аниматори.  Laughing

# 599
Съгласна съм и с dazel Simple Smile
+ при нас като има РД винаги си го отпразнуват с песни, танци и игри в групата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт