Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 663
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
  • No Line On The Horizon
Търся учител по китара. По възможност в Кършиака или на Центъра.

# 121
  • Пловдив
Нашата фирма иска да се включи в акцията за събиране на капачки. Но ни се иска да сме с разлепени афиши и точна кауза (точно за коя организация, с каква цел и какво ще подпомогнем със събирането им). Та дайте ми координати на действаща такава организация, към която да се присъединим.

Благодаря.

https://www.facebook.com/notes/%D0%BD%D0%B0-%D1%82%D0%B8-%D1%81- … /1225067287600185

За съжаление пункт за тази кауза няма в Пловдив.

# 122
  • Пловдив
https://grabo.bg/plovdiv/bez-kosamcheta-0m4tq

Някой има ли отзиви от това студио, чудя се дали да се възползвам от услугите му.

# 123
Момичета, трябва да занеса лаптопа си за почистване - много загрява и се самоизключва, обикновено това е причината. Да ми препоръчате фирма/човек в Кичука?

# 124
Момичета, трябва да занеса лаптопа си за почистване - много загрява и се самоизключва, обикновено това е причината. Да ми препоръчате фирма/човек в Кичука?
Триера Софт

# 125
  • Пловдив
Здравейте, гледам, че в някои сайтове за колективно пазаруване се продават много сполучливи реплики на PANDORA. Интересува ме в града виждали ли сте такива?

# 126
Да ми препоръчате фотограф,който прави и албумчета за завършване на детска градина.По възможност с твърди корици.
И друго питане-от къде мога да купя пръчки за балони?

# 127
  • Пловдив
Момичета,къде имаше добре зареден м-н с аксесоари за моб.телефони Rolling Eyes По-конкретно заден капак за Асус и стъклени протектори.

# 128
chori за албума не знам. може би в някое фото. А за балоните - 101 балона длаи няма да имат?

# 129
  • Пловдив
Момичета,къде имаше добре зареден м-н с аксесоари за моб.телефони Rolling Eyes По-конкретно заден капак за Асус и стъклени протектори.

В подлеза на Тримонциум - там има 2 такива магазина.

# 130
  • Пловдив

В подлеза на Тримонциум - там има 2 такива магазина.
Peace
А в неделя дали работи?

Последна редакция: пт, 17 мар 2017, 11:29 от mystic woman

# 131
Да ми препоръчате фотограф,който прави и албумчета за завършване на детска градина.По възможност с твърди корици.
И друго питане-от къде мога да купя пръчки за балони?
Такива пръчки съм купувала от строителния хипермаркет Рила.Щанда в ляво от входа  Peace

# 132
  • Пловдив
Уловени мигове
Кирил Бекяров
Фотония
3арт
Фото Учи
АртПикс
От тези съм събрала оферти аз. Спряхме се на Уловени мигове Peace

# 133
Здравейте, работи ли детския център на 3тия етаж във Форума?

# 134
Уловени мигове
Кирил Бекяров
Фотония
3арт
Фото Учи
АртПикс
От тези съм събрала оферти аз. Спряхме се на Уловени мигове Peace
Благодаря много.
А имате ли снимки на примерни албуми и цени щом сте търсила и Вие?Ако може да ми пишете на лични.

Общи условия

Активация на акаунт