Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 751
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
От спирка на моста на Герджика в посока Централна гара кой автобус ходи ( или кои, ако не е един) ?

# 166
От спирка на моста на Герджика в посока Централна гара кой автобус ходи ( или кои, ако не е един) ?

12,16

# 167
къде в пловдив има читав сервиз , който се занимава със заварка на гърнета

# 168
  • Пловдив

20. Но минава през Центъра.

Има ли маршрутки, ходещи до района на м-н Рила. Да се хващат от спирката на Тримонциум Laughing

# 169
Здравейте!Не съм от Пловдив и ми се налага да пътувам натам.Трябва да отида на адрес:ул. Христо Гр. Данов" 24(зад Кукления театър ми обясниха)До там ще ползвам навигацията,но понеже съм с малко дете и сама,ме притеснява дали там има къде да си оставя колата?

# 170
  • Пловдив
Там е синя зона. Ако си платиш, нямаш проблем. Ул."Данаил Николаев" е със свободно спиране.Ако не те притесняват 10-тина минути пеша.

# 171
Там е синя зона. Ако си платиш, нямаш проблем. Ул."Данаил Николаев" е със свободно спиране.Ако не те притесняват 10-тина минути пеша.
Много благодаря! HugИ синята зона не ме притеснява,стига да има място къде да си оставя колата.

# 172
Здравейте,

Искам да попитам, ако може да ме насочите към някой хотел, на достъпни цени, или може би някакви нощувки.. тук в Пловдив, ще очаквам гости, а у нас няма как да останат всички.. ако има нещо подобно в района на Тракия да ми препоръчате ще съм изключително благодарна.. мноого ми е труден този въпрос.. надявам се, да ми помогнете Simple Smile

Благодаря предварително! bouquet Peace

# 173
  • Тра-ла-ла
Не е така, продават се поотделно - например в H&M. Не знам обаче дали има точно такива цветове.
И в Ню Йоркъра. А в Тера Нова видях резидаво долнище, но струва 30лв. Наистина е по-добре човек да си купи направо нова пижама. Crazy

# 174
Здравейте! Препоръчайте ми опика с хубави диоптрични очила. Харесах си в Леонардо, очила на Guess-240лв. Това нормална цена ли е?

# 175
Търся слънчеви очила тип маска, но навсякъде казват, че хем много се търсят, хем нямат такива модели. Сега се чудя къде има очила среден клас - т.е. да не са нито от 10 лв от прашните сергии, но да не са и 70-80 лв и нагоре. Има ли някъде по около 40 лв?

# 176
Здравейте,

Искам да попитам, ако може да ме насочите към някой хотел, на достъпни цени, или може би някакви нощувки.. тук в Пловдив, ще очаквам гости, а у нас няма как да останат всички.. ако има нещо подобно в района на Тракия да ми препоръчате ще съм изключително благодарна.. мноого ми е труден този въпрос.. надявам се, да ми помогнете Simple Smile

Hotel Venis House, но е в центъра. Нощувката е 50-55лв.

# 177
Здравейте,

И аз имам подобен проблем. Оказа се, че апартаментите за нощувки държат много висока цена - 60-70 лв на ден. Аз ги търся от airbnb, olx...

Благодаря и аз ще погледна там, то хубаво 60-70 лв,  но зависи за колко хора е този апартамент.. ще погледна и аз да видя какво ще е .. надявам се да се справим..  bouquet Hug

# 178
Здравейте,
Моля,препоръчайте ми добър и съвестен ветеринарен лекар за микробиологична проба и консултация на куче ! Може и на лични,да не оспамваме тамата.Благодаря!

# 179
  • Пловдив
Не е така, продават се поотделно - например в H&M. Не знам обаче дали има точно такива цветове.
И в Ню Йоркъра. А в Тера Нова видях резидаво долнище, но струва 30лв. Наистина е по-добре човек да си купи направо нова пижама. Crazy
Точно от ТерраНова си купих от зимното намаление за 7 лв., ако не ти е спешно...

Общи условия

Активация на акаунт