Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 773
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Трапезица от Карагьозов съм доволна като отношение и работа. От Търпов също съм доволна, леко е дръпнат и студен, но като го разпитваш обяснява /проблемно куче съм водила при него/

# 196
  • Точно където трябва
В Бриколаж дали има лепило за текстил/плат? Изобщо къде мога да намеря такова?

# 197
  • Plovdiv
Аз също съм за Провет в Тракия, не бих си оставила кучето в други ръце в Пловдив... Те ми спасиха старото куче, през нощта съм звъняла при проблем.

За хотел Русалка също е приличен, на прилични цени и не е чак толкова далече от Тракия.

# 198
  • Пловдив
В Писанец преди приемаха проби от животни. Както и в лабораторията на ВМИ. Носила съм от зайче.  Peace

# 199
  • Тра-ла-ла
Не се притеснявай,микробиологията ще си я взема сама,ще намеря лаборатория.Щеще ми се кожата да види някой и евентуално от там нещо под микроскоп да погледне......
Питай в Зинвест. Там съм носила кръвни изследвания на куче. Може и МБ да правят

# 200
  • Пловдив
Провет са много слаби в диагностиката. Да не говорим, че антибиотик на котка се дава 14 дни, а не 7 като при хората. Но изобщо не ме предупредиха за това, а аз не го знаех. Проблемът се повтори. Отново упойки. Рентген.....За близо два месеца така дрогираха 6-месечна британка, че се чудех дали ще и издържат черния дроб и бъбреците. Накрая в София ветеринарката, която гледа и ваксинира котките на развъдника, като разбра се хвана за сърцето. Животинката беше с такъв изтормозен вид. Реши въпроса с един мехлем. Може да имат техника, но нямат диагностика. Две ненужни упойки, рентген облъчване, три антибиотика......и 250 лева...за два месеца. #Crazy Парите не ги броя. Молех се само миличкото да се оправи. В София, с пътните един прелед, ми струваше по-малко. А мехлемът беше 6 лева.  Whistling

# 201
  • Тра-ла-ла
Да питам и тук
Имате ли някакви координати на д-р Крумов гинеколог от Пловдив, оперира в Медлайн?! Звъня на 0888351435, но е винаги изключен. От Медлайн ми казаха, че това е номер само за записване Crazy И единственият ми шанс да се свържа с  доктора е сутринта към 7.15 да звъня в клиниката Crazy Няма ли друг начин да се контактува с д-р Крумов?! Все през стационарния тел. на Медлайн ли трябва да е?! То много сложно, а недай си боже и да ти трябва нещо спешно

# 202
Джулая, питай за всеки случай и в другата тема за АГ-тата в Пловдив.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4367.msg34695250#new

# 203
  • Тра-ла-ла
Джулая, питай за всеки случай и в другата тема за АГ-тата в Пловдив.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4367.msg34695250#new
Благодаря, не знаех за темата  Hug

# 204
Знам, че става въпрос за куче, но аз съм най-доволна от Карагьозов, и като отношение към животното и като лечение. Котката ми е проблемна, откакто сме в Пловдив само там го водя.
Провет объркаха лечението на котарака на една приятелка, едвам го спасиха в Стара Загора. Peace

# 205
Веднъж видях в Писанец проби на които пишеше куче и коте и имената им, но не ги помня Simple Smile. Може да попитате там дали правят, в централната лаборавория.
Благодаря,но Писанец за мен не е вариант,изгубиха ми доверието .Аз лаборатория имам доверена,тампон нямам  Mr. Green ( няма по аптеките)

Благодаря на всички за мнението ( вашето мнение е важно за мен  Laughing и ме ориентирахте)

dazel ,моля те пиши ми на ЛС координатите на софийските лекари.ако се наложи.....

# 206
  • Пловдив
В Бриколаж дали има лепило за текстил/плат? Изобщо къде мога да намеря такова?

Скоро купих от Практикер, има го на касите.

# 207
  • Пловдив
С постоянен и настоящ адрес съм и двата в Пловдив, искам да махна настоящия и да си остана с постоянния та въпроса ми е, в кой район трябва да ида по пост. или наст. адрес? (ама как го обясних само... Laughing)

# 208
С постоянен и настоящ адрес съм и двата в Пловдив, искам да махна настоящия и да си остана с постоянния та въпроса ми е, в кой район трябва да ида по пост. или наст. адрес? (ама как го обясних само... Laughing)
В кметството, където Ви е постоянния адрес и съответно желаете да Ви стане и настоящ.

# 209
Момичета,  знаете ли дали в цветарския магазин отстрани на Гранд са изкарали разсад мушкато,  сакъзчета,  петунии?Ще ми се да си засея сандъчетата и за друго място в район Каменица не се сещам да има.

Общи условия

Активация на акаунт