Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 850
  • 748
  •   1
Отговори
# 300
Искам да благодаря на solenka за инфото за шивачка в Тракия! bouquet

# 301
Бенджи, актуалният телефон е 0876949162, извинявай че те подведох.

# 302
Трябва да си купя куфар. От къде да гледам? Предишните ги купихме от Метро, но много бързо им се развалиха колелцата. Ползвала съм преди години на Самсонайт, но в момента не мога да си го позволя финансово.
На Естил са качествени и на добра цена, имам техен от преди 7-8 г и не е мръднал, може да разгледате в сайта и ако Ви устройва да посетите някой от магазините им  http://www.estilbags.com/
Още един глас за Естил, най-голямата ми дъщеря пътува с такъв, а тя пътува много. Купихме го от МОЛ Пловдив преди време.

# 303
  • Пловдив
Бенджи, актуалният телефон е 0876949162, извинявай че те подведох.

Благодаря!  bouquet
Намерих три други и успях да се свържа с тях на първия.
0879446072
0879446082
0879446081

# 304
  • гр.Пловдив
Здравейте,
Откъде мога да купя блуза с къс ръкав с обръщащи се пайети размер 134-140см. Търсихме в двата H&M, но няма. С дългия ръкав са свършили, а незнаят дали ще имат с къс ръкав.

# 305
  • Пловдив
Трябва да си купя куфар. От къде да гледам? Предишните ги купихме от Метро, но много бързо им се развалиха колелцата. Ползвала съм преди години на Самсонайт, но в момента не мога да си го позволя финансово.
На Естил са качествени и на добра цена, имам техен от преди 7-8 г и не е мръднал, може да разгледате в сайта и ако Ви устройва да посетите някой от магазините им  http://www.estilbags.com/
Още един глас за Естил, най-голямата ми дъщеря пътува с такъв, а тя пътува много. Купихме го от МОЛ Пловдив преди време.

По-евтини куфари има в Джъбмо, но не знам доколко са трайни.
Куфари има и в Илиенци, предполагам, че не са много скъпи, но не съм обръщала внимание на цените.

# 306
Блузи с мърдащи пайети има в Гранда.

# 307
Моля някой с препоръчан майстор ВИК! Praynig

# 308
  • Plovdiv
Къде в Пловдив продават дрехи на Negative?

# 309
Благодаря, купих си куфар на Естил от Главната. Погледнах и дамските чанти от естествена кожа, харесах една на 140 лева, средна големина, не знам това добра цена ли е. И в тази връзка: от къде да си купя хубава и качествена червена чанта от естествена кожа нба прилична цена, да кажем до 120-130 лева?

# 310
  • Тра-ла-ла
Къде в Пловдив продават дрехи на Negative?
В сайта им има списък с магазините по градове
Скрит текст:

# 311
Момичета, трябва да посетим уролог, на частен преглед.
Къде да идем? Изобщо не съм наясно. Ако може да препоръчате и невролог също. Confused

# 312
  • Пловдив
Здравейте, къде се продават билети за постановката Жена ми се казва Борис? Бях в мола, там ми казаха, че не предлагат, на главната пък ми казаха да търся в интернет. Е не намирам! Ако някой е бил да сподели от къде си е купил билети Rolling Eyes

# 313
Здравейте, къде се продават билети за постановката Жена ми се казва Борис? Бях в мола, там ми казаха, че не предлагат, на главната пък ми казаха да търся в интернет. Е не намирам! Ако някой е бил да сподели от къде си е купил билети Rolling Eyes
обаждаш се на този телефон  0888673600
там ти записват името и като ти дойде реда/защото има много желаещи/ след около месец ти звънят
аз се обаждах края на февруари и преди няколко дни ми звъннаха за представление за края на май
това само за резервация
за билети по-късно щели да ми се обадят

# 314
Момичета,къде да търся наистина хубави официални,може и коктейлни, рокли?

Общи условия

Активация на акаунт