Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 788
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
Дали някъде правят вкусни и нетрадиционни козунаци. Например с ядки, с течен шоколад, със стафиди и т.н.?!
До юг енерго

# 421
Много хубави козунаци с течен шоколад купувах миналата година от хранителен комплекс "Център" на главната улица.

# 422
  • Пловдив
На малката главна след Джумаята вляво имаше магазин на Елиза . Днес не го намерих да знаете къде са го преместили? Търся един техен конкретен модел обувки.

# 423
  • Пловдив
Откъде да купя тънък мъжки анцуг долнище /или комплект/ и 3/4 /под коляното/ или 7/8 спортни панталони тип анцуг, но 100% памук. Сега всички имат отвътре изкуствена нишка и не ми вършат работа. Трябва ми от онова старото трико. Да сте виждали някъде?

# 424
От къде мога да си купя алпакена тавичка за печене?

# 425
Тави от алпака към купувала от един магазин за домашни потреби на Джумаята. Моите са на Хром Силистра. Проблемът е, че не знам дали магазинът още съществува. Пада се посока ул. Антим Първи, но още на площадчето преди началото на улицата. Дано си ме разбрала.

# 426
  • Майничка
Скрит текст:
Тави от алпака към купувала от един магазин за домашни потреби на Джумаята. Моите са на Хром Силистра. Проблемът е, че не знам дали магазинът още съществува. Пада се посока ул. Антим Първи, но още на площадчето преди началото на улицата. Дано си ме разбрала.
Съществува си още.

# 427
май се сещам за въпросни магазин, дано е същия де, до него май е това заведение монро, ако ен се лъжа.
Благодаря ви, ще погледна тия дни.

# 428
Откъде да купя тънък мъжки анцуг долнище /или комплект/ и 3/4 /под коляното/ или 7/8 спортни панталони тип анцуг, но 100% памук. Сега всички имат отвътре изкуствена нишка и не ми вършат работа. Трябва ми от онова старото трико. Да сте виждали някъде?

Десидел на Пешеходния и в Халите, както и магазина на Делена на Италианската уличка - от тези двете купувам дамски памучни анцузи. Не мога да кажа за мъжкото в момента какво имат... Flair също имат някои модели, които са памук,но комбинация с еластан...

# 429
  • Пловдив
Благодаря, Drozi!
От техния магазин на Пешеходния купих вчера последния. Няма да имат повече дълги, а късите са им много къси според моя младеж. Simple Smile
От магазина на Делена и аз съм взимала, но сега нямаха номера, който ми трябваше.
Тия Flair къде да ги търся?

# 430
  • Тра-ла-ла
Благодаря за идеите за козунаците  Hug Вече точа лиги  Blush Къде точно до юг-енерго е пекарната?!

Тия Flair къде да ги търся?
Flair - на пешеходния мост и в ГРАНДа. По-богат избор на спортни дрехи има и в 1-2 магазина във Форума

# 431
  • Пловдив
Аз си поръчах козунаци от Долче Мела за поредна година. От всички опити и проби пак опирам до тях и тази година изобщо не си правих труда да обикалям и пробвам. Преди години сама правех. Но сега вече не ми се занимава. Но там не знам колко време по-рано правят. Няма ги в постоянния асортимент.

# 432
  • Sofia
   Здравейте, пловдивчанки! bouquet Искам да попитам, много ли се чака на КАТ-Пловдив за вадене на транзитни номера на автомобил? Колата трябва да е там, обаче, защото номерата ще са втори поред и няма как да не е закарана на място, според законовия ред. Или поне така ни казаха...

# 433
  • Пловдив
И аз към горното питане да добавя - някой има ли скорошни наблюдения колко се чака за подаване на документи за книжка?

# 434
И аз към горното питане да добавя - някой има ли скорошни наблюдения колко се чака за подаване на документи за книжка?
веднага става, в съответното рпу по район

Общи условия

Активация на акаунт