Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 226
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Искам да купя втора употреба японски климатик? Предложения откъде?

# 496
Къде мога да намеря месни/само месни/ пюрета на хип?

В Кичука има една борса за бебешки стоки. Там има голямо разнообразие от пюрета на всички марки.
Намира се: https://www.google.bg/maps/@42.1303854,24.7299713,3a,75y,322.38h … 12!8i6656!6m1!1e1

# 497
Здравейте, да ми препоръчате гинеколог, за профилактичен преглед, при който да отида с направление, по възможност утре.

# 498
  • Пловдив
Препоръчвам Елена Леви, но мисля, че е само с часове при нея. Телефонът й се намира в интернет Peace

# 499
Здравейте, да ми препоръчате гинеколог, за профилактичен преглед, при който да отида с направление, по възможност утре.
1 дкц - Станева

# 500
По добре си вземи нов от по-евтините, няма чак толкова голяма разлика в цените... Някои от по-големите магазини предлагат и безплатен монтаж. Ако пък държиш на 2 употреба гледай да не е внос от Япония - с тази скорошна авария в атомната им централа е малко рисковано на какво ще попаднеш!

# 501
Благодаря на Лятна буря и duhi_puhi, ориентирах се към Торакс.  Peace

# 502
  • Пловдив
Моля, сподели после отзиви  Hug

# 503
По добре си вземи нов от по-евтините, няма чак толкова голяма разлика в цените... Някои от по-големите магазини предлагат и безплатен монтаж. Ако пък държиш на 2 употреба гледай да не е внос от Япония - с тази скорошна авария в атомната им централа е малко рисковано на какво ще попаднеш!
Имах вече 2 по-евтини нови. Много съм разочарована, само това ще кажа.

# 504
Моля, сподели после отзиви  Hug

Преди време бях ходила там и много бях доволна от един доктор, но не мога да се сетя името. Сега в друга тема ми препоръчаха доктор там, но не е същия, ще пробвам при него. Ще дам отзив след прегледа.  Peace

# 505
  • Тра-ла-ла
Предложения за офталмолог от "Луксор" без Шишкова?!  Нямам кой знае какви проблеми, но трябва да отида на преглед, за да сложа очила и искам добре да ми се определи всичко и да ми се обясни.

# 506
  • Пловдив
Предложения за офталмолог от "Луксор" без Шишкова?!  Нямам кой знае какви проблеми, но трябва да отида на преглед, за да сложа очила и искам добре да ми се определи всичко и да ми се обясни.

д-р Минева

# 507
  • Пловдив
Тя вече не е в Луксор, а в Селена.

# 508
  • Пловдив
И аз търся добър детски очен лекар,за алергичен проблем.

# 509
Майка е при Томова.
Аз пък доволна от Шишкова, детето ми е с висок диоптър и тя го определи много точно.

Общи условия

Активация на акаунт