Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 256
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Moмичета, мисля че потребителка в тази тема, обясняваше как мъжа и , работещ във вулканизатор, уплътнявал външни гуми на колело, да не се пука от бабини зъби/тръна/. Ако потребителката чете, имаме 3 колелета за правене, ако мъжа и има желание, плащаме си разбира се.  Peace Ако не, друг с идеи къде могат да ни я свършат тази работа, благодаря. bouquet

# 511
  • Пловдив
Някой с актуална информация как е в КАТ тези дни? Нормално натоварено или много? За регистрация на МПС.  Peace

# 512
  • Пловдив
Moмичета, мисля че потребителка в тази тема, обясняваше как мъжа и , работещ във вулканизатор, уплътнявал външни гуми на колело, да не се пука от бабини зъби/тръна/. Ако потребителката чете, имаме 3 колелета за правене, ако мъжа и има желание, плащаме си разбира се.  Peace Ако не, друг с идеи къде могат да ни я свършат тази работа, благодаря. bouquet

Аз сама си ги направих. Махате външната гума, преглеждате за трънчета по външната гума отвътре, слагате една спукана вътрешна гума от вътрешната страна на външната гума и след това нова вътрешна, монтирате на колелото и готово.

# 513
  • о`майна лунна нощ е
Някой с актуална информация как е в КАТ тези дни? Нормално натоварено или много? За регистрация на МПС.  Peace
Брат ми мина преди седмица смяна на номера. Оправил се е за половин ден.

# 514
  • Пловдив
Препоръчайте ми фирма за външни щори.

# 515
  • Пловдив
Предложения за офталмолог от "Луксор" без Шишкова?!  Нямам кой знае какви проблеми, но трябва да отида на преглед, за да сложа очила и искам добре да ми се определи всичко и да ми се обясни.
Изключително съм доволна от Стоянова, препоръчвам  Hug ноооо за час се обади поне 2 седмици по рано, поне две  Peace

# 516

Аз сама си ги направих. Махате външната гума, преглеждате за трънчета по външната гума отвътре, слагате една спукана вътрешна гума от вътрешната страна на външната гума и след това нова вътрешна, монтирате на колелото и готово.
Бенджита, потребителката май за балатум говореше, по-здраво ми звучи, иначе ако не намеря то неволята ще викам, то ясно. 🤗 Мерси.

# 517
  • Пловдив
Не знам как ще се сложи балатум и може ли изобщо, хмх... newsm78
Аз това го прочетох тук още миналата година- за слагане на вътрешна спукана гума, за да предпази новата от спукване. И сложих при последвала смяна на гумата. Не че не се пукат, ама мнооого по-рядко. Wink

# 518
Бенджи, може аз да съм в грешка.

# 519

Не знам за такива пригаждания... Но на нашите колела купихме усилени гуми Мишелин - 30 лв е гумата, но от как ги е сложил мъж ми има 3000 км с колелото и нито едно спукване. Със сина не караме толкова чак, може би на 1/3, но пак няма ни един зъб, който да спука...
Струват си отвсякъде разправиите - слагаш и забравяш.

# 520
Благодаря на Лятна буря и duhi_puhi, ориентирах се към Торакс.  Peace
Моля, сподели после отзиви  Hug
Бях вече на преглед, доволна съм.

Духи-пухи, тези гуми за колело от къде?

# 521
Предполагам от магазини за колела Simple Smile специално ММ ги взе от ВелоМ, защото е до нас Simple Smile
До спирката на моста на Герджика (в Кършияка)

# 522
  • Пловдив
Предложения за офталмолог от "Луксор" без Шишкова?!  Нямам кой знае какви проблеми, но трябва да отида на преглед, за да сложа очила и искам добре да ми се определи всичко и да ми се обясни.

д-р Минева

И аз имам същия проблем. Тази д-р Минева и тя ли е в Луксор, че на страницата им не излиза.

# 523
  • Plovdiv
Доктор Минева вече преглежда в Селената

# 524
  • Пловдив
Доктор Минева вече преглежда в Селената

Селена нали е АГ клиника...ние търсим офталмолог.

Общи условия

Активация на акаунт