Къде в Пловдив? - 70 тема

• 70 261
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Зиг Заг е подобен магазин, посещаваме го редовно. Намира се срещу гара Филипово и автогара Север в бившия РУМ. Обикновено все дъщеря ми се врежда, но сме имали много добри попадения в него.

# 541
Виж тук, на 1ва страница в скрития текст има адреси на м-ни в Пловдив.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=971304;topicrefid=20

# 542
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали лятна езикова занималня през м.юни за дете във 2 клас, където обучението по английски език да е по-сериозно, а не само формално.

# 543
  • Пловдив
Добър вечер! Някой от вас да е бил при зъболекар :Д-р Деян Йорданов
Лекар по дентална медицина в  Лазерна Терапия на бул Марица 57   ?
Никакви отзиви няма в нета :нито добри ,нито лоши Thinking

# 544
Аз съм му била пациент, преди много години, поне 10, беше млад лекар. Работи внимателно и качествено, препоръчвам го.

# 545
  • Пловдив
Аз съм му била пациент, преди много години, поне 10, беше млад лекар. Работи внимателно и качествено, препоръчвам го.
Благодаря!!

# 546
  • о`майна лунна нощ е
Чистила съм зъбен камък при него преди няколко години. Доволна съм.

# 547
искам да си поръчам/купя от този мехлем с чаено дърво- чаевец, но знам, че се поръчва от дистрибутор.Имате ли идея как мога да се снабдя с него в Пловдив?

# 548
искам да си поръчам/купя от този мехлем с чаено дърво- чаевец, но знам, че се поръчва от дистрибутор.Имате ли идея как мога да се снабдя с него в Пловдив?
Пробвай в билковата аптека до тунела. Може и да им се обадиш да питаш.

# 549
  • Пловдив
Дами, здравейте  bouquet Simple Smile Дайте идеи за тържество за завършване на 1-клас, нещо навън и с опция да побере 30-40 човека, идейки? Иде реч за 03,06,2017г., че нямало как в училището, изкараха някакви странни аргументи госпожите  Sad Благодаря Simple Smile

# 550
Дами, здравейте  bouquet Simple Smile Дайте идеи за тържество за завършване на 1-клас, нещо навън и с опция да побере 30-40 човека, идейки? Иде реч за 03,06,2017г., че нямало как в училището, изкараха някакви странни аргументи госпожите  Sad Благодаря Simple Smile
1 клас не свършват ли на 24 май  newsm78
3 юни събота - имай предвид, че вече половината няма да дойдат, 'щото ще са по селата и по баби Simple Smile
Нашите ги водиха на ексурзия от у-ще и там им раздаваха свидетелствата.
Странно ми е такова "тържество"  Rolling Eyes То бал вече след всеки клас ли се прави що ли  Outta Joint

Иначе - Централ Парк на тепето например или Сингъра в Тракия.. или Даяните на центъра...
Или Верди... Тони 2000 ..
Зависи къде ви е у-щето Simple Smile

# 551
  • Пловдив

1 клас не свършват ли на 24 май  newsm78

според МОН свършват на 31 и май,според нашата госпожа на 2 ри юни  Laughing
от тази година със сигурност им увеличаха уч година с една седмица

# 552
Ясно Simple Smile Само забъркват децата в щуротии  ooooh!  С нея и без нея - все тая. Ще научат азбуката наобратно ли, що ли  Laughing Или им се свидят многото почивни дни през май Simple Smile
Добре че не приеха 5-7 клас да са до 30 юни (не е късно де  Sick) - щото +1 месец скок от 4ти клас си е бая.

# 553
  • Пловдив
По новия закон първи клас свършва на 31 май. И свидетелства/бележници/дипломи/удостоверения не могат да се издават преди да е свършен последният учебен ден - т.е. за първи клас не по-рано от 1 юни. И тъй като 1 юни има много празнуващи някои госпожи се спират на 2-ри.

# 554
  • Пловдив
Нещата вървят към увеличаване за всички.Гоним Ивропата  ooooh! .Следващите години смятам,че ще е факт.Ще видим
Не знам защо нашата госпожа написа,че децата приключват на 2 ри юни като на сайта на МОН пише друго.

И тъй като 1 юни има много празнуващи някои госпожи се спират на 2-ри.

Тържество на 2 втори е едно,а приключване на година друго.Така много родители ще разчитат,че децата ще са на училище на 1 ви и 2 ри,а това няма да е така

Общи условия

Активация на акаунт