Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 50 425
  • 712
  •   1
Отговори
# 120
Забравих да се похваля, че днес забелихме малкия при уролог. Голям рев беше, но бързо му мина. Така се става мъж.Grinning
Нашите мушмороци обожават къпането - всеки ден си взимат банята в коритото, но с шампоан ги мием веднъж на 4 дни. С душа ме е страх да ги изплаквам, защото температурата на водата се променя, иначе пробвах и не се плашат. Ползват коритото за вана и стоят по 15 минути. Играят си с гумените патета, ръфат си краката, плискат се и от известно време предпочитат седнали да се къпят.

# 121
Само на нас ли попарата ни е любима, като си види купичката сутрин подивява от кеф.Правя я със сухари, който минавам през блендера да станат на едри тохи,а ако са само начупени на ръка наистина става жилава и не иска да я яде. Слагам кокосово масло и козе сирене.
Лека и спокойн нощ на всички.

# 122
От няколко дни Огнян е кошмарен през нощта. Събужда се и рязко решава,че грябва да се изправи,да лази и да превзема пространства. Пищи като се опитам да го сложа да легне и общо взето нощите ни са буквално борба. Приспиването също започна да става много трудно. Почва едно мяткане и все едно цял ден вързана съм го държала. Направо съм луднала. Страх ме е да си легна като знам какво ме чака Simple Smile .
И аз да се присъединя към клуба на кошмарните нощи. От две нощи се събужда и не иска да заспи. Като я люшкам заспива в мен, но оставя ли я и веднага писва. Като си легнем гушнати дремва 5 мин. Тази нощ от 1:30 до 3 беше голяма борба. А преди това имаше още доста пробуждания. Моля се да е инцидентно, защото кръста и ръцете вече не ме държат.

# 123
И аз така смело давам всичко. Е без шоколад , мед и още 2 3 неща.
Мотко е на 9месеца вече. На 21 ще му видим мерките.
Обаче...от вчера е с нонстоп течащ нос (прозрачни и мн течни сополи) Confused.. Кисел си е не помня от кога вече..щото той и попринцип е по чуствителен и си изразява емоциите. И пак казвам зъби ама май не е от това този път.. Водих го при ЛЛ , без зачервено гърло и гърдичките са му добре , но пък вдигна снощо 38.3.. Свалих я и давам Витамин Ц по една ампула и оскцилукокцинум и пръскам с Тетрисал.. Обаче сополките не спират и чак се задавя от тях. Иначе кашлица няма.
Някоя мама която е правила капките пт лайка ще ми сподели ли дали имат ефект. Че този сопол най мн ме притеснява. 

# 124
Маги, аз пръскам физиологичен разтвор в ноздрите по препоръка на педи, но силна хрема и течове не сме имали.

# 125
  • Русе
Не можахме да излекуваме ние бистрите, течащи сополи, та ни изписаха т.нар. черни капки - коларгол. Веднага пресушават сопола, но са силни, задължително лекар да изпише процент и се слагат не повече от два пъти годишно. Но спасяват ако друго не помогне.

# 126
  • България
Аз правя с лайка,не знам до колко помага.
Отвара от лайка,щипка сода,една бучканедра сол.
При нас се влачи хремата вече няколко дена.

# 127
Magi и ние по Коледа бяхме с течни сополи и слагах по 1-2 капки витС в ноздричка и за два дена се оправи.

# 128
Днес пак го водих защото и сутринта имаше 38темп. Оказа се че вече е с червено гърло и вирус... Освен витамин Ц и окцинукокцинума изписа и АБ оспамокс но каза ако и утре не се е подобрил тогава да го започвам. В момента давам хомеопатия- Беладона 9Ch и ХЕПАР СУЛФУРИС 15Ch, правя му и чай блевит с лайка.. Надявам се до ден два да се оправи защото ми е мн мъчно да си гледам детенцето болничко..
FLY- това с витамин Ц в нослето как го правиш. С какво го слагаш и става ли това от ампулите?

# 129
Сутрин и вечер капвах във всяка ноздра по 1-2 капки витЦ от ампула, колкото успея да уцеля понеже много шаваме. Слагах ги с  най-обикновен капкомер, закупен от аптеката, струва 10-20стотинки.
Маги желая ви бързо оздравяване Hug

# 130
Не е вярно, че Коларгол може само 2 пъти годишно - поне през месец и двамата са ми на него.

# 131
Сутрин и вечер капвах във всяка ноздра по 1-2 капки витЦ от ампула, колкото успея да уцеля понеже много шаваме. Слагах ги с  най-обикновен капкомер, закупен от аптеката, струва 10-20стотинки.
Маги желая ви бързо оздравяване Hug
И аз вече съм болна , явно ще си боледуваме с мъничето заедно..
Благодаря много, ще опитам още утре сутрин! bouquet

# 132
  • Русе
Не е вярно, че Коларгол може само 2 пъти годишно - поне през месец и двамата са ми на него.
Лекар уши, нос гърло така ни е казвала. Че са агресивни капки, които уврежлат лигавицата и не е желателно да се слагат често. Същата лекарка е против капането на витамин Ц (което реално е аксорбинова киселина) и Тобрекс - капките за очи в носа. Но масово се препоръчва. Та всеки си решава.
Не че моите през два месеца не са на виброцил, което пак не е ок, ама...

# 133
Ние вече включваме и изключваме зарядните от контактите, отваряме фурната, очаквам скоро да се научи да я пуска. Мисля, че ще му е лесно, щото е с тъчскрийн. Отваря вратата на шкафа на пералнята. Блъска си главата в каквото намери и въобще имам чувството, че някой ми смени доброто детенце с голям калпазан. Постоянно съм на тръни, дано свикна бързо с промените. 😜

# 134
Мохини ,и моя е същия дивак, и дупка види ли задължително бърка. Единия контакт до спалнята е олепен в тиксо защото дори предпазителите не го спряха Grinning . Голяма лудница е по цял ден.  Вече излиза сам от проходилката, и аз все още се чудя как се научи, хваща се от едната страна за най долната част и се изхлузва от седалката Joy . Вече си седи прав без подпора посредата на стаята но като тръгне ряько пада на дупе. И сега въпреки, че е болен пак дивее. Това ме успокоява поне че се оправя. И сополчето не тече така яко както вчера.. Но това с витамин Цто не се получи защото не дава да му докосна нослето.

Общи условия

Активация на акаунт