Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 51 094
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
  • България
Моите напоследък пък като видят б лиаща си и пощуряват.Теодора особено прави такива мятания и изпълнения и така сладко казва "та-теееее",че направо го разтапя.Снощи само като чу входната врата, още преди да го е видяла и вика"та-теееее" Laughing
И аз не съм ги оставка на друг,освен на татко им и голмата беше така.
Маги как е Митко, каката много ми падаше така н главата си.Нищо й няма.
Честито за предложението  bouquet
Стич,колко интересно, родила си на РД.Аз или не съм разбрала или съм забравила.Я ми припомни естествено раждане ли беше т.е.малката сама ли си избра датата Simple Smile
Аз нали очаквх Бебките около РД на кака им и можех да избера 26 май за секцио.Но много исках те сами да си изберат датата.
Помолих да изчакаме да мине май, като се надявах до тогава да тръгнат сами Winkпоследната дата,която ми дадоха беше 1-ви Юни  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 12:14 от ирен22

# 526
  • България
Кити,какво стана с вашите Кристи?
Аз вчера се шашнах като се загледах по-отблизо в главта на Стела.То всичко беше в люспички и нещо като пърхут.И се слива с Цвета на кост й.Намазах я с бебешко олио-ресах,ресах.После я изкъпах и сега почти няма.Н о не знам дали се появяват пак?

# 527
Ирен, Софи има крусти още от раждането. Взеха да поизчезват, но не я мажа, не съм я и ресала. Можеби, ако го бях правила щяха по-бързо да изчезнат, но неините са по-дебели и не исках да я тормозя. Нещо нормално са, ще изчезнат Simple Smile
Аз пък започнах с контракциите на 6юни, лекарите ми казаха, ако не днес то утре със сигурност​ ще се роди, тоест на моя рожден ден. Е така на 4тия ден с контракции тя си избра друг ден, в който да се появи на бял свят и да ни радва  Hug

# 528
  • София
Моят син никога не е имал крусти  Rolling Eyes
За рождения му ден - 16.06. аз избрах датата , че бях с планово секцио  Mr. Green На тази дата сключихме и брак с мъжа ми през 2013г, та се получи 2в1, голям Ден за нашето семейство  Heart Eyes  Laughing
По всяка вероятност тогава ще сме при баба и дядо в Поморие Simple Smile Обмислях малко празненство на плажа, в шатра, но не срещам подкрепа от страна на свеки за тази ми идея  Blush

# 529
Терминът ми беше на рождения ден Simple Smile Лекарката ми ме следеше изкъсо последната седмица, но беба така и не слезе и главичката остана подвижна, което не е ок за първескиня. После се оказа с късо увита пъпна връв и вероятно е щяло така или иначе да се стигне до секцио. Но заради дългогодишен стерилитет, предходната загубена бременност, непосредствено преди тази и разни други подробности от здравно естество, лекарката ми каза, че няма да рискува да чака след термин. Аз съм с къс цикъл и не беше късна овулация, бебето беше доста едро, освен това. Затова предния ден последно потвърдихме, че няма изгледи за скорошно започване на раждането и направо ме приеха. Секциото беше на рождения ми ден, не си го избра тя, но все пак реших да е на термин, пък и какъв по-вълнуващ рожден ден от тоя Laughing Роди се 3860 и 52 см.

Крусти и ние имаме, гледам да изсушавам добре и се надявам да минат скоро, друго не съм ги правила.

# 530
  • Русе
Аз още не съм обмисляла рождения ден. Че след това, две седмици по-късно е каката. Още се пудя дали да не го направим две в едно с кръщене и на двете...Но може би ще е в заведението, където правихме първия рожден ден на голямата. Точно до него има голяма детска площадка, така малките гости дивеят на воля, големите хапват. Дано се стопли до тогава, че с това време тази година...Иначе със сигурност ще направя една домашна торта като на каката, във форма на единица, от бисквити, заквасена сметана и плодове и ще оставя беба да се маже и хапва на воля. Че другата торта няма да е подходяща за нея. Пък стават и забавни снимки    GrinningАз да си призная тайно се надявах Йоана да се роди маалко по-раничко - с термин 4.06 ми се щеше да е около 25.05, че два рождени дни на една заплата ми идват малко нагорно...Ама, не! Пък и в някакъв календар бях задала датата, на която я сътворихме, че я знам, и дължината на моя цикък. И календарът ми сметна термин 9.06. Та си се роди точно тогава, въпреки опитите за предизвикване.

# 531
Ирен, днес е добре, от 7сутринта си игра и чак сега заспа. Леко надуто ми се струва но може и да си въобразявам.
Ние с ММ се шегувахме колко ще е весело да се роди на 15 юни, защото тъкмо ще приключва учебната година и ще празнува Mr. Green и той малкия ми мъж реши на 15 да се появи.  Термина ми беше за 26ти, по мои изчисления ми излизаше 16ти , но добре че се роди по рано че и без това си беше едричък Grinning

# 532
  • България
Нинив,моля прати ми рецептата Hug
И ние за каката бяхме направили бисквитена торта и с черешки бяхме написали ЧРД,Мая 1г Heart Eyes
За гостите имаше друга.

# 533
Нищо не съм подготвила за РД, а е след по-малко от месец. Мислех да сме в парка, но времето ме притеснява, а и това, че се пада в работен ден. Нямаме възможност да поканим гости през уикенда, защото пък мъжът ми е много ангаже. ПОпитах го кога ще му е удобно, за да съберем децата през почивните дни, той загледа календара и ми каза, на 10.06. Аз пък имам изпит тогава, друга алтернатива е 17.06. Детето обаче е родено на 16.05.  Joy
Та ще си празнуваме най-вероятно не така, както си представях.

# 534
  • София
Въобще не съм мислила къде да направя рождения ден на малката, а той е след 21 дни. Направо съм ужасна майка. Знам какво ще ми е менюто за възрастните, знам тортата каква ще е само нямам идея дали да сме в нас или някъде другаде. Идеята за някой парк е много добра. Замислих се за Витоша Simple Smile
Дайте идея за торта за размазване, но по възможност без мляко или продукти от крава, че с тази алергия не ми се лежи с малката в болница за първия ѝ рожден ден.

# 535
Мохини ти си и студентка браво на теб? Как успяваш? Тъкмо се бях комлексирала че прекъснах. За рд на 1 г каква торъа се поръчва?

# 536
Мохини ти си и студентка браво на теб? Как успяваш? Тъкмо се бях комлексирала че прекъснах. За рд на 1 г каква торта се поръчва- без мляко има ли?

# 537
Милена, може да заместиш млякото с кокосово такова или ядково, но за него не съм сигурна дали е подходящо. Можеш да си направиш и оризово мляко в къщи.
И аз не знам каква ще е тортата, но клоня каквато за децата, такава и за нас. Без тонове захар, фондани, масла и т.н.
Саб, не знам как успявам, влача я някак си.  ooooh!

# 538
  • Русе
Понеже аз казах за бебешка торта ще напиша тук каква правих на каката. Но за вас, Милена, не става. Освен ако не смениш с нещо сметаната.
Та един пакет (може и два да са, зависи колко голяма торта искате) бисквити Закуска. Наредих ги във формата на единица - става лесно Simple Smile "Крем" направих от заквасена сметана - поне 20%, аз ползвам лидълската и пюре от банани. Каката беше яла вече и череши, та сложих и парченца череши. Отгоре намазах със сметана, леко оцветена със сладкарска боя (не е съвсем за бебета, но...) и наредих фигурки от фондан ( тях купих, не съм правила, че не остана време). И имахме полянката на Мечо Пух и приятели. Бисквитите си омекнаха от сметаната и стана чудесна лека торта, която според мен става за бебе. Е, в бисквитите има захар, но все пак...Малката с голям кеф бърка с две ръце, яде и маза щастливо по себе си Simple Smile

# 539
Мамита спешно да ви попитам нещо.
Понеже наскоро започнах да забелвам пишлето и днес като всеки път дръпнах лекичко но доста се забели и бебко го заболя, даже се дърпаше и се разплака. Намазах с крем веднага обаче ми се вижда като цепнато лекичко и е зачервено. Случвало ли ви се е и с риванол ли трябва да го намажа... бая съм се шашнала сега да не му стане нещо.... Tired

Общи условия

Активация на акаунт