Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 51 077
  • 712
  •   1
Отговори
# 615
  • София
На повечето места в София искат 30 бурканчета и 60 капачки. Все пак при пренасянето, пълненето или миенето дават фира Simple Smile А при нас доста често се случва някоя майка да забрави бурканчетата или да не са добре измити /тогава ги връщат/.
Пюретата са в такива бурканчета, само че са за еднократна употреба.

# 616
  • България
Милена, днес видях тази майка с 3-те дечица и я питах има ли отстъпка за кухнята,нямала....Казах й да пита пак,но явно всяка община е на различен принцип.При нас само за близнаци има 50% и то от скоро,тъкмо като се записвахме Simple Smile
Храната е в еднократни съдове,което за мен е супер,че няма да мия 6 буркана всеки ден.А и като остане нещо,направо бутвам в хладилника за другия ден.Но иначе никак не е екологично .

# 617
  • София
Ирен, попитай във вашата кухня дали тези еднократни опаковки са от безвредната пластмаса (PP , от която се произвеждат бебешките шишета и др.неща и да е без Бисфенол А).
Ако нямат такъв сертификат, а са избрали най-евтините еднократни опаковки, аз по-скоро бих мила не 6, ами 9 стъклени бурканчета  Peace
Това за опаковките на мен ми е едно от основните изисквания към кухнята, която бих избрала. Към момента съм се насочила към "Българче", пък ще видим  Simple Smile

# 618
  • София
Ирен, това за отстъпката е много странно. В цяла София го има /поне така знам от други майки/.
До някъде не съм ок с тия еднократни опаковки, защото тази пластмаса ми е писнало да я гледам по улиците, по дърветата и т.н. още повече се разгражда за ужасно много години. Сигурно пра внуците ни ще си играят в тях. Simple Smile Затова предпочетох да нося и да мия бурканчета. Simple Smile
P.P. Понеже съм с бъбречна криза трети ден та много мрънкам

# 619
  • Русе
Слънцезащитен крем вземам от ДМ. От техните серии, 50 фактор. На Йоана бузите обаче вече изгоряха, не носех крем, то се оказа голямо слънце...
Милена, и аз съм с проблемни бъбреци, пък толкова обичам патладжан...Хапвам по-малко де...Дано бързо отмине кризата! Аз пия "чай" от семки от пъпеш. И бира  Grinning
И беба лепна вируса от кака си...Не се свършиха ей. ..Как един път не се размина!

# 620
Отстъпка за близнаци не ни предложиха в кухнята, но цената е достатъчно ниска. При нас искат по 10 бурканчета на дете. На нас ни подариха Бочко 50 фактор за слънце, но от него се обринаха и смених с Ла рош.

# 621
И на нас 10 бурканчета и 20 капачки ни искат, се оказа днес. Казаха, ако не успея да ги набавя, поне 3 да занеса амбалаж, а за другите ще ни изчакат. Аз имам 4 буркана и 10 капачки, така че ще трябва да търся пак. 26 лева платих за май месец, който е 20 работни дни.

Аз още не съм го измислила слънцезащитното, ще я чакам поне на годинка да стане, но вече има доста тен още от миналия месец, а от HM взех шапка с широка периферия и върши страхотна работа, пази и вратлето и раменете.

# 622
  • България
Ох и ние май сме с вирус.Пак текнаха носовете ooooh!

# 623
Стич, шапката е много красива! Имаше ли и други цветове?

# 624
Стич, шапката е много красива! Имаше ли и други цветове?
От точно този модел с райетата - не, но има други много сладки: http://www2.hm.com/bg_bg/deca/pazaruvane-po-vid-produkt/momichen … 4m/aksesoari.html

# 625
Момичета, какви точно бурканчета ви трябват?  newsm78
Аз съм събрала малко от Хип, Бебевита и Ганчев. Ако някой иска мога да ги изпратя.  Thinking

# 626
Не стават бурканчетата от купешките пюрета, с много плитки капачки са. Тези, които ползват на детската кухня са като едновремешните от сладко. Ей такова нещо: https://www.olx.bg/ad/prodavam-burkancheta-ot-detski-hrani-ID63q … 6.html#e5f4a2e2c4

# 627
  • София
Нинив, благодаря за съвета. За съжаление при мен единия не работи от първата ДТК ваксина, а в другия имам камък, та явно него изхвърлям Simple Smile
Имам някакви бурканчета в нас, но като се надигна ще погледна колко са излишните, че като купувах за кухнята имах към 20 в нас и купих 20, а все още си купуваме пюрета на Малечко с риба /само тях яде телето му с теле/ Simple Smile Мога да помагам и също така мога да купя на някой ако му трябват.
Стич, шапката е страхотна. Лошото е че моята не търпи нищо на главата си. Пада едно дърпане, а ако не го махне едно крещене и пищене Simple Smile
След 15 дни прави годинка и се надявам да съм добре.
На болните бебчета - бързо оздравяване.

# 628
  • София
Като гледам с каква скорост пишем Чакам предложения за име на новата тема

# 629
Милена , моето предложение е - Юнчето за парти се потготвя,
мама вкусна торта ще приготвя.
Mr. Green

Взех от чувалчетата на ЛИДЛ, мислех че няма да има останали, а то беше пълно с тях.
Днес ни е първото спинкане в него и засега е успешно. Praynig Защото с това будене да го завивам на всеки час, нито мога да се отпусна а камо ли да се наспя. Е то с наспиването е сложно защото имам едно петле , което се буди между 6:30-7. А и още си хапва посреднощ.

Общи условия

Активация на акаунт