Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 51 070
  • 712
  •   1
Отговори
# 630
  • България
И моите шапки не търпят изобщо.Веднага се сваля и мята на земята.
Милена как е каката?Ти как се оправяш с децата с тази бъбречна криза.

# 631
Маги, в кой Лидл има чувалчета?
Ирен, бързо се отървавайте от вирусите.
И ние сме трудни с шапките. Малката все е със захлупени очи, а юнакът направо я хваща и хвърля.
Вече все повече се заиграват помежду си и с други деца. Крачетата стават все по-силни и постепенно се изправят.

# 632
Кити , във Варненския до мол Варна. Grinning

# 633
Момичета аз в неделя ще сляза до мазето на баба да видя дали няма бурканчета.

# 634
  • Стара Загора
С тия буркани е голяма мъка.Майка ми запазила моите от едно време.Изми ги и купихме капачки.В нашата кухня искат 15 бурканчета +4 лютеничени+още 3 като отидеш да взимаш първата храна.На частната кухня е с пластмасови кутийки.Аз използвам и двете кухни.

# 635
Само да вметна инфо, че все още има купешки пюрета с бурканчета  схубави капачки, които стават за многократна употреба, например на Малечко и на Мандев. Аз тях специално си ги пазя, защото а с дълбоки хубаво капачки.

В тази връзка искам и да споделя забавна история - наскоро попаднах на едно бурканче със сладко от майка ми, и тя си ги е пазела - та не само , че етикета си беше на мястото, но и си личеше годината и датата на производство - Септември 1987 г., точно преди 30 години , за мен е купувано..хаха... Та представете си как този етикет си стои на мястото след 30 години варене и миене и правене на сладко от ягоди всяка година, хаха! А тези днешните още на първото миене етикетите падат, зачудих се с каква хартия и с какво лепило са правени едно време...хахахах

# 636
  • София
Предложение за нова тема:

Чуйте новина голяма - на годинка ЮНЧЕ става!

# 637

Или за да има рима: Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама !

# 638
  • София

Или за да има рима: Чуйте новина голяма - на годинка става Юнчето на мама !

Идеал Петров!  Grinning

# 639
Може би все пак да изчакаме с анкетата за заглавие на темата поне до утре вечер,че предложенията продължават Simple Smile . Иначе само да вметна,че е "поДготвя",ако може да се коригира,че да не си остане така,без да искаме. То с тез таблети и телефони е ужасно,ама все пак си е заглавие.
Огнян започна да плямпа много. Кара се на кучката и ме имитира. Много е забавен.

# 640
Сега ще потърся инфо и в нета, но да попитам и вас дали има друго дете, което непрекъснато си удря главата в стената. Предимно го прави назад, но ако има нещо пред него не пропуска да си направи синка на челото. В чудо се виждам вече, и като се ядосва така прави. Не знам как да му обясня да не го прави. Реакцията ми е промяна в тона, преминава в интонация, която да го накара да усети, че съм притеснена и че е опасно, но не се справям. Не виждам смисъл да му се карам или повишавам тон, защото не искам да вижда такова отношение, а и не съм сигурна, че би разбрал.
Не е като тикове, прави го съвсем осъзнато.
Снощи го оставих в леглото му, аз съм на спалнята, уж беше позадрямал, но реши, че ще се разхожда из кошарата. Казах му да не става, защото е с чувала и ще си оплете краката, той остана седнал и след малко тряяяяс главата назад в рамката. Направо изтръпнах като чух колко силно изтрещя, а той нищо, никаква реакция, нито мърда, нито плаче. Изчаках 2-3 секунди и станах вече разтреперана, в момента в който скочих от спалнята малкия избухна в смях. Отидох при баща му супер ядосана, той се захили и каза, че синът ни имал чувство за хумор.  ooooh!

# 641
Предният пост стана много дълъг, затова в отделен.
Имам мерак да направя тиха книжка, дали сте попадали на интересни такива? Или пък направо да купя, но не им знам цените? Предвид, че са ръчна и персонална изработка сигурно искат майка си и баща си.

# 642
В Ютуб има много идеи за книжки. Ако си достатъчно сръчна можеш да си откраднеш идеи.
Ето микс от 50 клипчета КЛИК

Относно удрянето... Маги също го е правила няколко пъти и точно както ти описваш - съвсем осъзнато.
Сяда в хола пред масата, гледа в ТВто, клати се назад и се удря в ръба на масата. Умишлено съм дърпала масата, но тя се измества назад и продължава.
Случвало се е 3-4 пъти. Честно казано не съм се притеснявала, но и не съм се замисляла много.  Thinking

ЕДИТ: Загледах се в книжките... виж тази е страхотна и с подходящо име за вас.  Laughing

# 643
Много е интересна, мерси! Обаче ми се струва, че е подходяща за по-големи дечица, а и като гледам колко нерви и време са необходима, най-вероятно ще се размина със собственоръчно книжле.
Ами аз се притеснявам, защото го прави не съм броила по колко пъти, но май не са по-малко от 50 на ден - докато стои в стола за хранене, докато е в паяка си намира ръб за блъскнае, в кошара за игра, в кошара за сън, в прозореца, навсякъде.

# 644
Коментирала ли си удрянето с педиатъра ви? Какво е неговото мнение?
50 пъти на ден ми се виждат много, но аз не съм специалист и може да си е съвсем обикновено поведение. Да не изнервен нещо или да го болят зъбки? Не се притеснявай и НЕ чети в Интернет. Потърси мнение от сериозен източник.  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт