Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 50 766
  • 712
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Марина е на 10 месеца и 9 дни. Тежи 7120 и е 71,5см. Качила е 240гр и 1см. Simple Smile От 8.03 взимаме детска кухня и понякога и харесва, когато няма лук. Не знам защо го слагат, но тя определено не му е фен Simple Smile
Бързо оздравяване на болните, и се пазете заради това морбили.
Забравих да се похваля. От 2-3 дни е страшно кисела и днес докато ѝ слагаха ваксината видях 2 зъбчета отдолу. Едното е избило, а другото съвсем скоро ще излезе. Simple Smile

# 151
Да похваля и моето манекенче. Simple Smile
На 10 м и 5 дни е 78 см. и 9600 кг.

# 152
Милена, каква ваксина сте слагали?
Момичета, кухнята не почва ли след 10 месеца?

# 153
Милена, каква ваксина сте слагали?
Момичета, кухнята не почва ли след 10 месеца?
Попринцип да, но при нас примерно с всичко е захранен  от 4тия месец и реших че е време.  И няма проблем при записването и да няма 10м.

# 154
  • България
Не искат ли документ от ЛЛ?Нашата каза на 10м.

# 155
Не искат ли документ от ЛЛ?Нашата каза на 10м.

Искат. И аз така знам. Вероятно става дума за частна кухня.

# 156
  • София
И нашата педиатърка каза от 10-ти месец натам на кухня. И, да, искат документ, че няма проявени хранителни алергии.
Вие към коя кухня се ориентирате? Аз чух добри отзиви за "Българче".

Ирен, как е Стела?

# 157
За държавна става дума. Искат бележка за алергии от ЛЛ, когато я поисках не е имало проблем. 

# 158
  • България
Миж,болна ми е темата за това не съм писала.
Трудно взеха кръв,който е минал през това знае какво е,но накрая вече чакахме с нетърпение резултатите,за да се успокоим.
Не можете да си представите какво преживях,когато дойде деня за резултати ,отивам с желание и какво ми сервират.....От 3 хормона,които трябваше да изследват, единия е грешен.Вместо 17-он-прогестерон,изследвали обикновен.Мислех,че е някакъв кошмар.3 дни плаках.Н е можех да си представя да я мъчим отново.
Писах на лекарката.Тя каза,че другите 2 са в норма,но за да се отхвърлят съмненията 17-он прогестерон е най-важно.
Много се чудихме с ММ какво да правим.
Момичета,които са имали репродуктивни проблеми знаят колко пъти се дава кръв и няма да преувеличавам , ако кажа,че поне 100 пъти са ми изследвали хормони.Нито един път не е ставало грешка.А сега на детенцето ми.
Накрая решихме,че за да не се притесняваме постоянно,ще трябва да го пуснем все пак.
Вчера я бодоха,беше още по-трудно от предния път.Н е могат да намерят вена.
Вече искаха да ни пращат в неонатология,н о накрая слава Богу все пак успяха.
Сега ще чакаме 10дни.
Та това е.....

# 159
  • Русе
Ирен, дано и този хормон е наред и да мине всичко! Да кажа и аз за кухнята - след десети месец, ние вече имаме бележка, но вчера купих купони с картата на каката, можело да запишат беба седмица преди десетия месец. В петък ще й взема за пръв път.

# 160
  • България
Освен бележка от ЛЛ, какво друго е необходимо.Ние сме на консултация на 04.04. и тогава ще вземем бележки.
Иначе ние вече си купихме обувки и ходим навън Simple Smile
Но доста се плаша от това двойно прохождане, как ще става като обикновено съм сама навън.
Като знам колко трудно ми беше с каката, а е една  Crazy Не се спираше...

# 161
  • София
Ирен, стискам палци и се моля всичко да е наред и с този хормон!  Praynig
Пиши като имаш новини, мисля ви...

Обувки имаме, но за количка и още не го пускам навън да "ходи"  Laughing
Между другото, вие какви обувки за прохожане ще купувате/купихте?

# 162
  • София
Сложихме ваксината против Хепатит В.
Ирен, дано всичко с малката сладурка е наред.
Ние сме на държавна детска кухня. Започнахме да взимаме малко преди да навърши 10 месеца. Трябват бележка от ЛЛ, копие от акта за раждане, 30 бурканчета и 60 капачки. При нас понеже са 3 ползваме 50% отстъпка. Така че носете копия от актовете за раждане на всички деца. Simple Smile
За прохождането си купихме едни маратонки на пума и съм много доволна.

# 163
  • София
Какви 30 бурканчета? От пюрета ли?  Rolling Eyes За първи път го чувам това.... Че човек трябва боклукчия да стане  ooooh!

# 164
  • София
Какви 30 бурканчета? От пюрета ли?  Rolling Eyes За първи път го чувам това.... Че човек трябва боклукчия да стане  ooooh!
Бурканчета от 190гр /като пюретата/. Аз ги взех от един магазин за домашни потреби.

Общи условия

Активация на акаунт