Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 51 121
  • 712
  •   1
Отговори
# 450
Оф, аз вместо за аспиратор съм писала за инхалатор.  ooooh!
Личи си, че не съм си изпила кафето още.

Мерси, bubaleche!

# 451
Оф, аз вместо за аспиратор съм писала за инхалатор.  ooooh!
Личи си, че не съм си изпила кафето още.

Мерси, bubaleche!

Хахаха аз вече съм на две кафета,  но още не ми е бистра мисълта. Може би след пет шест години ще се избистри

# 452
Хах, Мохини и аз това си мислех  newsm78 брей не беше ли за инхалатор  Grinning В крайна сметка ще я водя на лекар, защото вече кашля и киха постоянно. Поне не е толкова унила... За първи път е болна и ми много гадно  Cry точно преди празниците.
Относно столчетата за кола и аз рових, четох и реших да взема на Бритакс, уж са с добри отзиви и са на добра цена, особено ако го поръчаш от чужбина и е на оферта. В момента го има в Амазон, но малко се притеснявам с поръчките от там, че до сега не съм. Но този е без Изофикс с-ма, вече от по-скъпите модели съм чувала добри отзиви за Сайбекс , но аз лично реших да вземем Бритакс

# 453
Привет мами ние от снощи вече сме  на Българска земя , малката е много щастлива поплака малко но сега вече е щастлива играе си с удоволствие с леля си и  за сега нещата вървят добре ! Само не знам каква прах за пране да купя на малката , до сега не ми се е налагало да пазарувам детски стоки в България и идея си нямам какво да избера ! ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРНА АКО МЕ ПОСЪВЕТВАТЕ КАКВО ДА ИЗБЕРА !

# 454
Привет мами ние от снощи вече сме  на Българска земя , малката е много щастлива поплака малко но сега вече е щастлива играе си с удоволствие с леля си и  за сега нещата вървят добре ! Само не знам каква прах за пране да купя на малката , до сега не ми се е налагало да пазарувам детски стоки в България и идея си нямам какво да избера ! ЩЕ СЪМ ВИ МНОГО БЛАГОДАРНА АКО МЕ ПОСЪВЕТВАТЕ КАКВО ДА ИЗБЕРА !
Добре дошли! Аз пера с един биопрепарат,който си поръчвам,но ако трябваше да купувам от магазина,бих взела на Бочко

# 455
Аз съм доволна от Сано максима, Тео бебе и Алвина

# 456
И аз от Сано Максима съм най-доволна.  Peace

# 457
  • София
Бяхме на консултация. Вече сме 7260 и 72,5см. Пораснала е с 1см и 140гр за 20 дни.
Каката я водих на гастроентеролог. Беше една доцентка на възраст около 100 години. Само и пипна корема, и каза че била със "Синдром на раздразненото дебело черво". Въпреки че я попитах как ще има това при положение, че има само болка, но не и разтройство, тя ми каза "Аз съм лекар и знам". Дори не и направи ехограф или да пусне едни изследвания. Тия дни ще я заведа в Токуда да видя там поне на ехограф да я видят.
Мохини, ние сме със столче за кола на Бертони /ама не му знам името точно/. Купихме го за 150-160лв преди 2 години за подарък на една приятелка. От 9кг е, с три позиции на гръбчето. Simple Smile

# 458
Ами ние взехме вече-Chipolino Nomad. Вчера пътувахме 3 часа, малкият омрънка всичко. Не знам дали щото не му е удобно столчето или щото обича да пипа всичко в колата. По-скоро е първото щото от стола си достига ръчката за отваряне на вратата, а това му е любимото занимание. Ще свикне, няма къде да ходи.

# 459
Ами ние взехме вече-Chipolino Nomad.
Ние сме Rally на Чиполино. Те са почти еднакви с Номада. Вашето е за повече килограми.
Нямаме проблем, свикна бързо. Махнала съм меката подложка под дупето ѝ. Така ѝ е доста по-комфортно.
И разбира се закачила съм 5678 играчки в колата.  Laughing

# 460
И аз меката подложка заподозрях, защото мисля, че го спарва. Пускаме климатика на 25 градуса, на най-ниска степен, но ме е страх да не се разболее.

# 461
Хах, Мохини и аз това си мислех  newsm78 брей не беше ли за инхалатор  Grinning В крайна сметка ще я водя на лекар, защото вече кашля и киха постоянно. Поне не е толкова унила... За първи път е болна и ми много гадно  Cry точно преди празниците.
Относно столчетата за кола и аз рових, четох и реших да взема на Бритакс, уж са с добри отзиви и са на добра цена, особено ако го поръчаш от чужбина и е на оферта. В момента го има в Амазон, но малко се притеснявам с поръчките от там, че до сега не съм. Но този е без Изофикс с-ма, вече от по-скъпите модели съм чувала добри отзиви за Сайбекс , но аз лично реших да вземем Бритакс
Здравейте момичета! Най-после ви прочетох. На болничките леко и бързо оздравяване! Нашето столче е чиполино версо + и за сега сме ок. А извинете за невежия въпрос, но каква е тази изофикс система? Да се похваля -вече проядохме. Даже сама идва до мен с паяка и си чака да й дам каша или попарка. Не яде кой знае колко (до 140-150гр),но заместихме ядене Simple Smile

# 462
Изофиксът е система за закрепване на столчето. Нещо като релси, които влизат в седалките на колата.

# 463
Нещо напоследък не ми остава никакво време за писане,но следя Simple Smile . Огнян го водих на консултация в началото на седмицата и е 9400,78см. Питах за супа вечер,но сестрата каза да не бързам. Захраних с кисело мляко и му хареса,но запжчнах и по 50мл супичка да му давам вечер,въпреки съвета. Гладен е вече много към 19 и ако тръгна да го кърмя,ще заспи. Все пак вече е топло и сме до късно навън,така че като се приберем му давам малко супичка и ляга към 20:30 най-късно,когато го кърмя. Утре ще яде от нашата храна. Сготвих без сол различни зеленчуци с извара и малко ориз във фурната. На мен и без сол ми харесват,но ние по принцип не ядем солено.
Пързаля се в проходилката,когато трябва да свърша нещо,и разтребва с голям кеф. Навсякъде,където има достъп,съм сложила безопасни неща за разнасяне и лапане. Прави крачки,когато го държа,но предпочита да седне и да пълзи. Аз зор нямам и без това кръста ме боли Simple Smile . Луд е по колите и само бръмчи с едни полусчупени кола и трактор от баткото,които щях да хвърлям Simple Smile . Гледа формулата с баща си и естествено на него мед му капе от устата Simple Smile . Баткото е по оръжията. Имаме цял арсенал и изобщо никога неси е падал по коли Simple Smile . И двамата са гледани основно от мен,така че едно с едно еднакви деца няма. Започна вече да сочи всичко и да "пита" какво е това. Тормозя го да имитира как плаче кучката. Всичко знае и показва. Като отличник е. И да го мързи,и да не съм искала нещо да покаже,като го види в книжка и чинно отива да намери същото сред играчките,за да ми го покаже. Изобщо,сега са в много смешен период и много ме забавлява. От вчера започна да проявява желание вместо да събаря,да реди. Опитите приличат на събаряне по-скоро,но все пак си е нова крачка в развитието. Докато чакам трети зъби горе,се появиха втори долу Simple Smile Някакъв скок в растежа го гони,естествено,та реве на мига,в който го оставя. Обаче аз не му се връзвам особено в случаите,в които знам,че е лигъл-мигъл положението,а трябва да свърша неотложни неща,като "мама няма памперс". По този повод,за акането си казва постфактум и си поглежда гърнето. Като го сложа на него,седи и даже не пишка Grinning . Важното е,че вече прави връзка и осъзнава.
Това е общо взето при нас. Весели празници!

Последна редакция: сб, 15 апр 2017, 22:56 от Hipo

# 464
  • България
Христос Воскресе,момичета!
Здраве и щастие в семействата ви!
Хипо,голям е станал Огнян,а ти май казваше че е слаб.Просто е дълъг:)
И на мен не ми остава никакво време за нищо.То при нас няма и кой знае какво ново де.Изправиха се по няколко пъти сами в леглата,но има е трудно.Мъчат се да пълзят,но по-скоро опитват да се изправят не на колене , а на стъпала Simple Smile.Теди така и се придвижва с подскоци като жабка Simple Smile Дано поне тя се научи да пълзи,че Стела само иска да ходи за ръце.Дори и на проходилка се сърди,иска аз да я водя.Добре че се научи да обикаля кошарата, та там се задържа.
Със всеки ден все повече разбират.Повтарят малки думи и дейности като да ни хранят с лъжички Simple Smileказват как правят някои животни и такива сладки работи.
А, Стела имитира смях  Laughing
Мрънкат доста -"лигъл-мигъл"ми хареса Simple Smile,ама аз нали съм мека Мария,та ме разиграват.
Лека вечер  Hug

Последна редакция: нд, 16 апр 2017, 21:41 от ирен22

Общи условия

Активация на акаунт