Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 51 082
  • 712
  •   1
Отговори
# 585
Тези които сте купили спални чувалчета от LIDL имат ли пространство вътре, и стават ли за много подвижни насън бебчета? Че моя юнак не спира да се върти и отвива и си събува чорапите посреднощ.. Grinning

# 586
Софи също не стои при други хора. Само някой да я закачи и се почва. Трябва й много време, за да провикне. Но в 80 % от случаите, ако види приятели на баща й започва да им се усмихва, да им маха, а по кафетата като минаваме с количката опипва батковците по бицепсите  Laughing

# 587
Тези които сте купили спални чувалчета от LIDL имат ли пространство вътре, и стават ли за много подвижни насън бебчета? Че моя юнак не спира да се върти и отвива и си събува чорапите посреднощ.. Grinning

Да, чудесни са ! Аз взех размер 90.

Да похваля принцесата - вече направи първи крачки за ръчички. Тръгна да преследва едно куче и затова се амбицира. Голяма радост с тези кучета. Казах на ММ да се готви за взимане на куче след някоя и друга годинка, но той не изпадна във възторг.  Mr. Green

Милена, стискам палци бързо да се оправи каката и да забравите за болници.  bouquet

# 588
  • България
Все забравям да кажа. Нали обсъждахме детската кухня. Ирен нали ти беше с кака и близначки. Трябва да имаш 50% отстъпка. Само им занеси и на каката акта за раждане /копие/
Бързо да се оправяте,да се уточни причината , най-вече  Hug
Ти беше казала за 50-те. %,да.Но явно всяка община си има различна политика.При нас за близнаци е 50% отстъпката.А за три отделни май няма  Simple Smile Но ме съм сигурна, де. Сега се сещам,че познавам една майка с трето,ще я питам като я видя.
Аз чувалчета нито с каката,нито с
малките съм ползвала.
Кити, честити стъпчици "бау-бау" Laughing
Нашите вече казват на котката "котка"  Grinning Тя между другото скоро ще ражда.На цялата какафония и малки котенца Crazy Дано не ги издушат.
Тя като ражда за пръв път бяха 6 броя.Много й помагах, защото едва се справяше горката.Като я налазеха да сучат беше чудо.По-малките не успяваха.Отделях големите за да могат и малките да сучат, Абе чудо Тя се беше шашнала , разнасяше ги по апартамента.Четохме, че това е инстинкт като не може да се справи с всички, изоставя някои.Но ние й ги връщахме, та ги отгледаме всички.
И да не забравя да се похваля -1,5м. след третото зъбче на Теди се показа 4-то.
И не са предните горни, а тези от страни.На кака й така излязоха и на Стела те са на път. Чудна работа:)
Аз май доста пописах, но Теди ме вдигна в 5.30 в 7 вече успяхме да събудим Стела.Изкарх ги навън, сега спят , а аз пия фрапе и чета форума .Кеф Simple Smile

# 589
На нас чувала ни е идеален и ние взехме р-р 90 и има доста място за шаване вътре.

# 590
Ирен, блазя ти.  Laughing Радвай се, че спят на спряла количка. Моите ме карат непрекъснато да снова и даже си поръчах поставка за чаша, че белкем успея да си изпия кафето в движение.  Crazy

# 591
  • София
Чувал и аз му взех от Лидъл, летен, 110 см даже  Laughing Да има мегдан да се върти  Laughing
Моят син спи винаги в чувал. Дори свеки ме беше ядосала с въпроса си защо съм го била слагала в чувал и че му "стягал", което не е истина и му бил "неудобен" да се върти  ooooh! А да спи отвит нон-стоп е по-"удобно"??  Вместо да се радва, че е свикнал в чувалче, тя....  Tired Ох, понякога думи нямам!!!

И моят син спи в спряла количка и слава Богу, защото това е и единственото време за любимото ми хоби - четенето на книги  Blush

# 592
  • България
Ами, спряла!Клатя с крак през цялото време Mr. Green

# 593
  • Русе
А пазарска количка с покупките люляли ли сте, да "спи"? Mr. Green 
Само аз не съм пазарувала от Лидл, ама толкова дрехи имаме, че няма къде да събирам. За чувалче се зачудих, имам от каката, може би нея ще я оставям вече лятото без...Не че не се върти и разгъва...

# 594
Момичета, помагайте, моля!
Приготвям нещо и се чудя дали да слагам гъби? Кога трябва да ги въвеждаме тях? Някой свърши ли я тази работа или е рано още?

# 595
  • София
Момичета, помагайте, моля!
Приготвям нещо и се чудя дали да слагам гъби? Кога трябва да ги въвеждаме тях? Някой свърши ли я тази работа или е рано още?

Тъкмо днес бях на консултация. Моята педиатърка отсъстваше и я заместваше друг лекар.
Това което ми каза лекарят (цитирам ДОСЛОВНО): Той вече всичко трябва да яде, без патладжан и гъби.

# 596
Много ти благодаря, MijjjчеHug

# 597
Ухх, блазе ви със спящите бебчета в количките.
Аз уж умишлено исках да  го отвикна от този навик и успях. Ама това беше още преди зимата. Зимата си се научи да си заспива в леглото си , сам, на тъмно и хладно и тихо... И сега няма никакъв шанс да заспи в количката си, а с хубавото време и на мен ми се иска да стоим повече навън, ама ей на - прибираме се през 2-3 часа да спи вкъщи, не знам за хубаво или за лошо е ....
Сега ще проуча какво има в Лидл, явно има пак бебешки неща Simple Smile

# 598
  • България
А пазарска количка с покупките люляли ли сте, да "спи"? Mr. Green
Ааааа,каката го правилаа този номер като ходиха на пазар с татко си.Те още бяха  малки и много ревяха и тя горката инструктирана, дадат ли й количка да люля.
А патладжан защо не???Аз отдавна съм давала, ако не се лъжа и на кухнята слагат.

# 599
  • София
Не зная защо не трябва да се дава още патладжан, ще питам моята лекарка. Както казах, прегледа го друг педиатър.
Само мога да предположа защо - патладжанът е изключитено токсичен, аз винаги го кисна преди да го правя каквото и да било за нас, възрастните. Предполагам, че за бебетата е още по-тежка храна. А гъбите натоварват черния дроб т.е.честата им консумация.

Общи условия

Активация на акаунт