Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 51 085
  • 712
  •   1
Отговори
# 570
Моите постоянно разглобяват пъзела и го дъвчат, почиствам парчетата с мокри кърпички, като преди това съм обрала боклуците с прахосмукачката. Никакви проблеми не сме имали. Много добре изолират студа от пода. Миришеше само първите няколко дни, сега вече няма аромат.  
Ама Огнян не просто ги гризе,ноправо си ги хапва Grinning
Коланите за прохождане са за проходили деца и сигурност,че няма да забегне нанякъде Simple Smile кучешка работа Simple Smile Огнян направо крещи като го хвана да ходи,но е нестабилен и хич не си давам зор да седя във формата на букват Г Grinning Малко да се стабилизира и вероятно ще взема уокър.

# 571
Хипо, явно имате много и остри зъби Grinning
Ирен, ще ми се да променя това и да станат по-социални. Не приемат дори бабите, които рядко виждат.

# 572
А уокъра има ли врроятност да се хлъзне на ламината и да е по-опасно ? Че и за това мислих , ама моят какъвто е бързак, ще убели брадичката Laughing .
Аз пък хич нямам доверие на бабите , защото Митко е толкова бърз и палав , че понякога и аз немога да смогна да ходя след него. Обаче най добрата ми приятелка и тя мама от скоро има рожден ден и ще ходим на дискотека след няколко дни, а ММ е на работа и казах на свекърва ми. Майка ми е в Германия и това е единствената алтернатива. И аз съм човек все пак Mr. Green .Поне се успокпявам с факта , че ще го приспя и така ще изляза. Ако някой дори и роднина започне рязко да му се рсдва и да прави физиономии се разплаква. Сестра ми я вижда през няколко дни и пак е такова положението.

# 573
Цвети се гушка във всеки ако не й се спи. Няма значение за първи път ли го вижда или не

# 574
  • София
Имаме и уокър, дадоха ни и проходилка. За уокъра не е стабилен, а в проходилката не иска да стои, както и в кошарата си за игра  ooooh!
За коланите си мисля, че може би ще са добър вариант за кръста ми като проходи стабилно  Mr. Green
И хич няма да ме е грижа кой какво мисли и дали е "кучешка" история  Laughing В крайна сметка те за това за направени - да помагат за прохождането на бебето и за улеснение на родителя  Simple Smile

Иначе вчера на обяд в Лидъл срещу парк "Възраждане" имаше доста неща. Доволно напазарувах.
И чувалче лятно му взех, и бодита, пижамки, спално бельо...  Crazy

# 575
  • България
Кити до дете си е.За Нова година като бяхме на село за една седмица не позволи баща ми да я пипне.А той толкова да обича деца.Казва "ти си първото дете,което не ме приема"
Сега леля й с племенницата бяха за една седмица.(живеят в Англия)Едва към края позволи да я докосва.А виж с братовчедка си веднага влезе в контакт, макар да е на 12 и си изглежда голяма.Познава че е дете.Още от начало даваше да я пипа и гушка.
Докато Теди няма проблем да ходи при всички,но аз честно казано в това отношение съм малко особена.Не обичам да ги гушкат разни хора.

Последна редакция: вт, 25 апр 2017, 09:08 от ирен22

# 576
И ние напазарувахме от Лидл вчера към обяд, все още бяха в приличен вид нещата и имаше от всичко, та и ние си тръгнахме с дрешки и книжка Grinning

Беба ако е в настроение, дава да я гушкат роднините, на които сме на гости, иначе плаче и си иска при мама. Ако някой ѝ се нахвърли много да ѝ се радва, се стряска и надува гайдата, нормално. Страшно се радва на деца, усмихва им се, възкликва въодушевено, социално е детето, за разлика от майка си Joy

След няколко дни става на 10 месеца, а още не пълзи класически, само се влачи назад и завива по корем, седи на 4 крака и се подрусва, а като сяда от тази поза, е много смешна, защото минава през шпагат и прилича на мъничък Ван Дам Laughing А от седеж се хвърля напред, за да застане на 4 крака и понякога се пльосва по лице. Взехме количката за бутане/уокър от Икеа, засега още не се изправя да я бута, но пък се забавлява много да стои права и да се държи, докато аз я возя из къщи Laughing Хубавото е, че колелата ѝ се пристягат и отпускат в зависимост от това колко леко искаш да се движат, както и дръжката има две позиции за прохождащо и вече ходещо дете. Проходилка нямаме, каишка също мисля да не купувам, за да не свиква, че има какво да я хване и да се учи да пада по дупе, а не да се дърпа напред като гламаво, както прави нашия кучо. Мисля, живот и здраве, като проходи, да сме по полянките боси и там да си пада и става на воля.

# 577
И ние имаме уоъкър но ако реша да я оставя да се изправи сама, пада назад заедно с него.
Може ли да ми каже някой относно глутена - днес става един месец откакто го давам. Реално мога да го считам за въведен нали? От тук нататък трябва ли да го давам всеки ден?

# 578
  • София
САБ, пробвайте да се държи с едната ръка за уокъра, с другата - за теб и да го бута и върви Simple Smile

# 579
  • София
Ние имаме двата вида колани /където се обува като гащи с твърда дръжка и като кучешка каишка/. Марина не харесва нито един.
САБ това с уокъра е доста странно. Нашия има едни триъгълници на гумите отзад и няма как да се обърне с него. Ето го:

Не се пързаля по паркета, но по плочките да. Това пък и помогна да се научи да ходи бързо Simple Smile
Тия дни си прекарвам времето в Пирогов, а малката се радва на всички и дава на всеки лекар да я гушка. Но все пак голяма част от родата ѝ са лекари Simple Smile
Като чета, че някои бебета ще правят 10 месеца, а ние след 17 дни ще правим годинка и ми става едно мило.  Hug

# 580
  • България
Милена,как е каката?
Да не е в болница?

# 581
Пропуснах ви няколко дни, ама покрай каката и бебето не ми остава време да стигна до компютъра.
На болните мами и бебета - бързо оздравяване.
Анелия - добре дошла отново. Simple Smile
Марина докато я сложа в колата и потегля, и тя е заспала. Един ден ми се наложи да обикалям цяла София и прекарахме около 6 часа в колата, а тя милата само си спеше. Събуди се един път да яде. Simple Smile Понякога е много кротка, ама тия дни е истински дявол.
Маги - честито. Таз година булка, догодина люлка Simple Smile Мога да ти пожелая най-хубавата сватба, такава каквато я искаш, дълъг семеен живот изпълнен само с усмивки и любов.

Добре заварила! Завиждам ти за спящото в колата бебе!

Аз също още нищо не съм подготвила за РД-то, освен моите дрехи и на бебчо Simple Smile

# 582
Момичета чета ви редовно, но нямам възможност да пиша и за това се извинявам, че понякога се включвам само с едно изречение. Цвети утре е на консултация да видим колко е пораснала. На болничките бързо оздравяване.

# 583
  • София
Милена,как е каката?
Да не е в болница?
Ирен и аз не знам вече как е. На лекарства е и въпреки това я боли корема. Тоя месец мога и аз да се наредя за заплата в Пирогов Simple Smile

# 584
  • София
Все забравям да кажа. Нали обсъждахме детската кухня. Ирен нали ти беше с кака и близначки. Трябва да имаш 50% отстъпка. Само им занеси и на каката акта за раждане /копие/

Общи условия

Активация на акаунт