Чудна пролет идва с птички, пляска ЮНЧЕТО с ръчички

• 51 093
  • 712
  •   1
Отговори
# 510
Браво на Жорко! Според мен изпреварва наборчетата с уменията си. Пускаш ли му ТВ, Анелия?
Магинка, не мога да бъда полезна, дано скоро имаш възможност да отидеш на преглед.

Е, чак пък да ги изпреварва - напълно нормално средностатистическо бебе.
ТВ не му пускам, дори до скоро не се заглеждаше, когато работи, но последно време се налага да го спирам, че взе много да реагира на турските сериали и тук подозирам баба ми Grinning

Иначе в колата си има негов телефон на който гледа песнички, докато пътуваме, в противен случай реве като магаре. Мислих, че ще свикне в стола, но на връщане от София рева 200км без спиране. На края вече исках да се метна през прозореца  Joy
Въпреки всичко всеки път опитвам, да го залисвам и ако е за кратко разстояние успявам. Явно столът не го кефи (и мен) или пък просто тия смотани английски песнички го кефят повече от моето дърдорене Simple Smile

# 511
И нашия Митко е така на по дългите пътивания. Мама държи телефона с детското. Както и заключваме автоматично всички врати , защлто мъника стига дръжката и му е интересно за какво се ползва Mr. Green .
Вече влиза сам в проходилката. Знам че звучи странно и невъзможно, но е факт. Преди 2 дни се научи и прави това упражнение по Н-пъти  на ден . Crazy. Само че сяда наопаки и ходи с облегната брадичка на облегалката... Joy
И Мити има телефон, и като натискам копчето за звънене и кажа "Ало" пада голям смях и се опитва да ми го вземе и да направи същото.
Мислим другия месец да правим прощъпулник, защото е доста упорит в ходенето, даже ни води за ръчичка където иска да отиде, и като стигнем ни поглежда и се усмихва.
Преди седмица бяхме в Морската градина с приятели, и както си въврим с другото майче и мъжете пред нас, а те започнаха да се отдалечават, та Мити като видя татко си и започна да крещи "ДАДАААА" с цяло гърло Mr. Green беше много смешен как вика тати да дойде. Голяма обич е тяхната и искренно им се любувам.
Мами да ви се похваля, предложиха ми брак.  Blush

Последна редакция: пт, 21 апр 2017, 01:22 от __Magi

# 512
.... Мити като видя татко си и започна да крещи "ДАДАААА" с цяло гърло Mr. Green
Heart Eyes

А моята тасманийска дяволка от два дни реве "мамааа" и протяга ръце към баща си!
Ей това, ако не е обида не знам!  Crossing Arms

# 513
Айс искренно се смея Joy  bouquet

# 514
  • София
Пропуснах ви няколко дни, ама покрай каката и бебето не ми остава време да стигна до компютъра.
На болните мами и бебета - бързо оздравяване.
Анелия - добре дошла отново. Simple Smile
Марина докато я сложа в колата и потегля, и тя е заспала. Един ден ми се наложи да обикалям цяла София и прекарахме около 6 часа в колата, а тя милата само си спеше. Събуди се един път да яде. Simple Smile Понякога е много кротка, ама тия дни е истински дявол.
Маги - честито. Таз година булка, догодина люлка Simple Smile Мога да ти пожелая най-хубавата сватба, такава каквато я искаш, дълъг семеен живот изпълнен само с усмивки и любов.

# 515
Пропуснах ви няколко дни, ама покрай каката и бебето не ми остава време да стигна до компютъра.
На болните мами и бебета - бързо оздравяване.
Анелия - добре дошла отново. Simple Smile
Марина докато я сложа в колата и потегля, и тя е заспала. Един ден ми се наложи да обикалям цяла София и прекарахме около 6 часа в колата, а тя милата само си спеше. Събуди се един път да яде. Simple Smile Понякога е много кротка, ама тия дни е истински дявол.
Маги - честито. Таз година булка, догодина люлка Simple Smile Мога да ти пожелая най-хубавата сватба, такава каквато я искаш, дълъг семеен живот изпълнен само с усмивки и любов.

Много ти Благодаря Милена!! Heart Eyes
Ама люлката ще я пропуснем в близките години.. Mr. Green
Работата е -  миналата година люлка, догодина булка  Grinning bouquet

# 516
  • София
Айс като се скарам на малката ми вика или тата или баба, с един дяволит поглед. Чак ми иде да я набия, ама ще изчакам малко с този вид масаж Simple Smile
Маги не е задължително да се спазва реда Simple Smile. Макар че мъжа ми все повтаряше, че две ни стигат, ама и номер 3 е налице, пък аз тайно се надявам някой ден на още едно Simple Smile Май съм мазохист Simple Smile

# 517
По-добре съм момичета, пък и се успокоих Simple Smile
Милена, много ме разсмя  Laughing Laughing
София казва много сладко татии, за мама и дума не става. Аз й викам кажи ма-ма, тя ме гледа странно и върти глава или казва та-тии ...
Маги, честито!

# 518
Анелия, добре завърнала се в темичката. Наистина имаш напредничаво бебе с голям запас от думи.
Маги, поздравления за предложението. Желая ти романтична сватба и безоблачен семеен живот. А твоят младеж е направо вундеркинд Grinning Аз си мислех, че обикновено момичетата дърпат по-бързо в развитието, но вие направо ме шашнахте.
И при нас пътуването с кола от 500 км беше изпитание, особено на отиване. Имаше тегави моменти, когато се пъчеха на стола и ревяха безутешно. Превърнах се в цирков клоун. Само таблета спасяваше положението. Навръщане вече сякаш разбраха, че трябва да потърпят. За шест часа непробуден сън през деня е абсурдно дори да си го помисля.
И двамата казват срички ба-ба, ма-ма, да-да, та-та и т.н , но не мисля, че влагат същинския смисъл на думите. Малката казва „бау бау” на кученцата, но откак го научи започна да го повтаря постоянно. Върхът беше, когато видя един по-окосмен човечец и също му извика бау-бау. Grinning Забелязват животните, водихме ги на зоопарк с частичен успех. Погледите им се избистрят. Все повече разбират, танцуват, пляскат, дават „пет” и правят боц, но не винаги - на настроения са. Обръщат се на имената си, но не могат да ги изрекат. Искат все да са изправени, особено младежът - едвам го слагам седнал на стола и легнал на повивалника. Криви се целият. Пълзят по-бързо и маневрено. Става все по-трудно да ги озаптя. Днес младежът събори духалката от един рафт и за малко да се нарани. Дърпат кабели, местят вещи, късат цветята от саксиите. След игри, стаята им се превръща в бойно поле. Grinning

# 519
А забелязвате ли напоследък някаква особено силна проява на привързаност към МАМА.
Преди не е било така, но от около 2 седмици при нас Дани направо полудява аз като вляза в стаята.
Ако е с някой друг в стаята или дори сам - си играе тихичко с нещо на пода, НО ако аз се поява - започва да вика, да пищи, да подскача, да мрънка, дори се разревава понякога директно, сякаш ми се оплаква за нещо. Бързо се дотътря лазейки до крака ми , изправя се и почва да се умилква, ако не го взема на секундата почва да мрънка. Навсякъде иска да е с мен и при мен. Почва да се дърпа дори от прегръдките на баща си, и протяга ръчички към мен. Не иска вече баща му да го приспива, при него реве, не си яде млякото , при мен ляга спокойно и си пие млякото... Направо полудявам, не знам защо така изведнъж се получи.

# 520
Хаха Кити и аз съм чувала , че момичетата са по напред с материала, но явно зависи от детето. Днес така се пльосна по глава на плочките в кухнята.... малко се зачерви, но сега заспа спокоен, е голям рев беше , а и аз доста се притесних , защото се удари отзад..сега ще го наблюдавам няколко дни как ще е , дано всичко е наред.
Дени, наистина има нещо такова, и аз забелязвам, че е неотлъчно до мен, сутрин като си правя кафе и мия чиниите стои до мен , хванат за мен ,или пък ме държи постоянно за ръчичка , както и се катери по мен да го гушкам . И постоянно ме гледа Blush Даже тази вечер заспа на крака ми. Миличкото ми, става ми толкова топло на душата и сърцето и страшно ме умиляват тези моменти. И когато трябва да изляза да свърша нещо нямам търпение да се прибера и да си го взема в мен. А приспиването го мога само аз, на 10тата минута е заспал. А  с татко си само играе и евентуално ако е много изморен , тогава заспива.
Мами мислили ли сте нещо вече за рожденните дни на малките ни човечета? Аз мисля нашия да е с някакъв мотив, сега гледам , че е доста нашумяло това.

# 521
Маги, на рождения ден на малката ще е и кръщенето й. Ще празнуваме в ресторант, наела съм фирма, която да декорира. Понеже няма любима играчка, декорацията няма да е тематична. Като цяло в нея сме включили плодчета ( това мисля да папат и малките гости ), ние възрастните ще сме в градина с басейн ( обезопасен за малките ). Нашето парти ще е интересно, тъй като ще празнувам и своя рожден ден ( 7юни ), та 3 в 1  Laughing

# 522
Опледелено наблюдавам това с привързаността към мама, започна някъде около 9м. Ако нощем се събуди разплакана, баща ѝ не може да я успокои, само аз. Ако е нещо не на кеф и изляза от стаята, започва веднага да плаче, докато не се върна и я гушна. Следи ме с поглед, протяга ръчички към мен. Ако е в добро настроение, наспала се е и е сита, може да издържи да ме няма, но иначе - не. Аз не съм я оставяла, откакто се е родила, освен два пъти на баща ѝ за по час-два, но да си призная, и не изпитвам желание да я оставям, особено на някой друг, освен него.

Беба е родена на моя рожден ден, резервирали сме си почивка на гръцко островче за тогава и ще празнуваме само ние 4-мата (с кучето), както аз обичам.

# 523
Магинка, звучи чудесно!!  Flutter
Стич и твията идея е супер.
И аз така, нямам доверие на никой друг и несъм спокойна , само на ММ, оставяла съм го 2пъти за по 1 час на едната баба но не бях спокойна и смятам да не потретвам скоро.

# 524
Тъкмо днес проверявах оферти за рожден ден в детски парти центрове. Нищо не ми хвана окото. Мислех даже да ви питам да препоръчате нещо от опит. Очертава се голяма компания с деца и възрастни и нямам представа къде ще ги събера... Искам да е на открито със забавления за най-малките и масички за възрастните.
И аз забелязвам засилена привързаност в децата не само към мен, а и към ММ. Той много ми помага. Младежът две нощи поред се буди и заспива при мен гушнал глава във врата ми, а снощи беше успял едновременно да хване баща си за пръста. Много е обичлив. Някой непознат като го закачи да му се радва, се гушва в мен срамежливо. Момата пък, не отделя поглед от мен и само ме следва пълзешком. Като изляза от стаята започва да мрънка. Много са сладички. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт