Къната, билките и всичко останало - Тема 11

• 89 351
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
Припомних си какво е да ползвам къна. Не се чудя сутрин какви 100 неща да си намажа по косата, за да изглежда добре
+1

# 256
Супер, много добре се е получило, Ястребче:) Цвета е топъл и имаш блясък:)

# 257
  • Бургас
Да,много е красив цветът.С боите на Хена фокс ли се боядиса?

# 258
  • София
И на мен ми харесва цвета. Писа Нощен Ястреб  "билкова смес на Хенафокс, кестеняво", като гледам май са пооправили боите, може би нова партида?
От последната както в началото не виждах почти разлика, така след седмица потъмня и почти умря при мен червеното (чиста къна)... Дано докато ми дойде време пак да се правя да хваня някоя по-червена партида Wink

# 259
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря ви  Hug
Аз точно заради това разпитвах коя има червен отенък. Бях ви прочела, че в последните партиди били по-тъмни и нямало червени отенъци, а аз си държа на червения отенък. Затова и от страх сложих допълнително къна към сместа, но следващият път няма да слагам Grinning
Ще видя като трайност как е и ще пиша. Дано да е трайна. Преди като се боядисвах с чиста къна си стоеше много дълго. Дано и сега да е така.
За блясъка направо...  Heart Eyes а и косата ми стои страхотно добре, без да съм й наплескала нищо.

# 260
  • Стара Загора
Много хубав цвят  Hug
Аз да ви кажа явно съм улучила тези по-тъмните партиди, за това ми е потъмняла толкова.Сега взе да пада и ми харесва повече така цвета .Даже май ще се харесвам с червеникава коса  Flutter
Обаче малко ме сърби скалпа ,мислех че на 1-2миенета ще мине ,но още ме сърби- леко отвреме -навреме .Ще пробвам с някакви масла- чаено дърво например  Thinking

# 261
Не знам дали ви писах, но на 18.06 ще се къносвам и си купих три пакетчета тъмно кестенява къна-от онази с точката!  Rolling Eyes EmbarassedДа, знам, че е гадна химия, но съм решила да я смеся с къна и индиго на Хенафокс. Целта ми е малко цвят да получа. Крайчетата ми са все така оранжево-ръждиви и грам цвят не задържат.

# 262
  • София
Супер е цвета.

Аз пък нямах време тази седмица и се направих с някакъв оцветител от Лили-станах като боядисана със степ  Party, дано не ми се отразят на косата тези оцветители.
хахахаха, след този коментар дазнаеш колко ме хвана страх да се мина с шампоан оцветител от лили (тази седмица нямах ни времето, ни желанието за къна), накрая взех някаква вишна и  реших - каквото-такова спепче-мепче, мацам Simple Smile Покри ми белите хубаво, освежи къната чудесно, тя си избива под него, вишна на главата ми няма, все едно съм прясно къносана Simple Smile
Така де, за спасителни случаи става.

И от шампоана с къна съм доволна, мирише прекрасно, косата ми е много хубава и наистина лееко освежава цвета, даже една идея матираше за ден белите корени, т.е. наистина има някакъв минимален оцветяващ ефект, но наистина по-точно като асвежаване на къносана коса, отколкото нещо друго.

# 263
  • Стара Загора
Минаха 15дни от боядисването ми със светлокестенявата боя на Хеннафокс и белите ми косъмчета се виждат.Ако мацна чиста къна по-траен ли ще е цвета.Аз вече взех да си мисля, че няма да съм много зле с червеникава коса  hahaha Joy .

# 264
  • Sofia, Bulgaria
При мен са 10тина дни след къносване със светлокестенява и тук таме има бели коси. В корените също се поотми, осен ако косата ми не е почнала да расте с невероятна скорост, ама едва ли.
Чудя се какво да правя сега, да се къносвам ли пак или само глос с индиго  Thinking
Вие колко често се къносвате?

# 265
Къносвам се на месец, месец и половина - това е и времето, в което започват да се виждат повече белите коси.
Последните ми 3-4 къносвания са всъщност къна + индиго (едностъпковото боядисване). Доволна съм, защото не червенее вече толкова, а дори и да червенее стои като ефект, а на места има кафяв оттенък, каквото и е целта. Flutter

# 266
Главен проблем ми е, освен колко често да се къносвам и само корени ли да правя? При вас, момичета, как е? Дължините дразнят ли ви, защото мен ме дразнят и били корени и измити дължини. Иде ми, всеки месец да я къносвам цялата, че да съм доволна. Но, опасенията ми са да не пресуша косата, въпреки че ползвам силно хидратиращи продукти и домашен еластисайзър.

# 267
  • Sofia, Bulgaria
Ани, аз преди когато се къносвах с чиста къна си правех цялата коса на около месец, месец и половина. Не ми се отмиваше цвета, просто къната се отразяваше страхотно на косата ми. Не ми се е получавало пресушаване, но и аз ползвам доста хидратиращи продукти.

# 268
  • София
аз си я къносвам цялата, нещо ми се вижда по-сложно да мацам само корените Simple Smile На колко време - ммм на колкото не ме мързи и когато наистина почнат да ме дразнят белите израстъци, но месец-месец и малко. Аз не мисля, че толкова ми пада цвета, колко наистина ми расте с по 1 пръст косата месечно, толкова ми и израстват в промеждутъците корените (винаги е било така, не е нещо ново). С дължините проблеми нямам. Там цвета си е ок.

# 269
И аз къносвам цялата...въпреки че хич не ми е лесно да я разнасям и в много случаи си мисля, че не я омазвам добре навсякъде.
Като ме домързи ще почна само корените, но и аз като Нощния ястреб мисля, че ми се отразя много добре на косата. Peace

Общи условия

Активация на акаунт