Къната, билките и всичко останало - Тема 11

• 89 356
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
Някой пита за Lush...Къносах се по Великден, с цвят Caca brun, не хвана добре. Това ми е второ къносване. Не съм доволна. Никакъв цвят, нулево покритие на бели коси. Поне при мен. Най съм доволна от билковата тъмно кестенява боя на Хенафокс.

Благодаря! И аз предполагах, че нямат добро покритие, но се поблазних от това, че са без предварителна оксидация. Просто разтваряш и мажеш, без да го планирам от предния ден и т.н. За сега оставам на Сахара.

# 241
  • Стара Загора
niditop3 къната с времето се натрупва и цвета постепенно потъмнява. Нямам опит с билковите бои засега, а само с чиста къна, но ефекта при тях е същият. Ти със светло кестенявата на Хена Фокс ли се направи и имаш ли червени отенъци?

Тези които ползвате билковите бои на Хена Фокс може ли да ми кажете имат ли червени отенъци?
Благодаря  bouquet
Да, аз се правих със светлокестенявата на Хена фокс даже сложих 2-3л касия във сместа и не очаквах толкова да потъмнее  , стоях около 2часа и измих само с вода и балсам .На другия ден я измих с шампоан.Има червени оттенъци , за падането за сега не мога да кажа .Но въобще не ми оцветява хавлиите (това също ме изненада приятно .Засега както беше на първото измиване -така си е цвета -няма разлика .Мила съм си косата 3пъти след къносването.Ще пиша след по-дълъг период как е  Hug

# 242
  • Пловдив
Момичета имам къна за рисуване .
Ако някой се интересува пишете на лични .
Пакета е 30 гр. Къната е закупена от Дубай .

# 243
  • Sofia, Bulgaria
Взех си най-после готова билкова смес на Хенафокс, кестеняво. Та да ви питам има ли значение на суха или на влажна коса? На самата опаковка не пише нищо за това.
Ако съм доволна от цвета ще покажа. Направила съм снимка преди и ще направя след  Party

# 244
Аз я мажа на суха коса:) Успех, надявам се да ти хареса резултата и да споделиш с нас:)

# 245
При мен на суха коса хваща по-слабо, на влажна е по-добре.

# 246
  • София
Аз винаги на суха я мажа, но не би трябвало да има значение, пише, че и така и така може.

Взех си  един такъв шампоан с къна https://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D … _8A_D0_BD_D0_B0-s да видим малко ще освежава ли цвета, както се надявам. За съжаление никъде не мога да намеря в реален магазин Натур Витал шампоаните (оцветяващи).

# 247
  • Стара Загора
Аз на влажна я нанесох, мисля че по-добре трябва да хваща като е по-отворен косъма .
И аз ще чакам резултати  Hug

# 248
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря за отговорите Hug
В последният момент малко ме достраша да не стане прекалено тъмна и добавих още една лъжица къна Laughing Много се колебаех дали да взема светло кестенява или кестенява. Хем искам да е тъмна, хем искам и червени отенъци. Mr. Green

# 249
 Hug Ястребче, чакаме снимки:)

# 250
  • Sofia, Bulgaria
Показвам Sunglasses даже още не съм се сресала, само съм я изсушила
Скрит текст:

Следващият път няма да добавям допълнително къна. Искам я още по-тъмна Flutter
Утре ще я видя на дневна светлина как ще е.

# 251
  • Бургас
Много е красива.Имаш ли бели коси?Ако да,напълно ли са покрити?И на каква основа се получи този цвят?

# 252
  • Бургас
Супер е цвета.

Аз пък нямах време тази седмица и се направих с някакъв оцветител от Лили-станах като боядисана със степ  Party, дано не ми се отразят на косата тези оцветители.

# 253
Хубаво е станало, ще чакам снимки и на дневна светлина.  Sunglasses

# 254
  • Sofia, Bulgaria
Благодаря ви  Hug
Lemi дано да сколасам днес по светло да се снимам.
mariqivanova799 имам бели коси, не много и не са съсредоточени на кичури, а са пръснати по цялата коса. Те са малко по-светли, но трябва много да се загледаш, за да видиш къде са.
Цвета преди боядисването ми беше кестеняво-червеникаво, нещо подобно на това
Скрит текст:
без да искам си изтрих снимката, която направих точно преди боядисването  Crossing Arms
Припомних си какво е да ползвам къна. Не се чудя сутрин какви 100 неща да си намажа по косата, за да изглежда добре

Общи условия

Активация на акаунт