Къната, билките и всичко останало - Тема 11

• 89 370
  • 747
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Какви балсами -оцветители ползваш? Сори за спама,момичета!

Последна редакция: пт, 16 юни 2017, 15:30 от stelaartois

# 316
Аз съм много доволна от балсам оцветител на Leganza. Прави косата мека, цвета ми е biter chocolate.

# 317
  • Стара Загора
Поръчах си тъмно пепелно русото на Radico .Може би в понеделник ще се правя и ще покажа .Стана точно месец от първото ми къносване и мисля,че косата ми си е естествения цвят вече .
Чакам с голямо нетърпение да споделиш дали си доволна. На една крачка съм да зарежа билковите бои и да си взема нормална боя. Писна ми с тези рижи бели коси.
Ще споделя непременно.Днес ми е пристигнала поръчката ,може утре да се боядисам .И аз се надявам да покрива, дори да е по-краткотрайно ако цвета не става тъмен ще се боядисвам по-често.

# 318
Балсами всякакви, Лагенза, Хербал тайм, полския Венита, Виктория бюти от Лили са по 2-3лв, при боите стоят.

# 319
  • София
Балсами всякакви, Лагенза, Хербал тайм, полския Венита, Виктория бюти от Лили са по 2-3лв, при боите стоят.
А белите коси оцветяват ли?

# 320
Не мога да коментирам, аз нямам, но пробвайте, само че увеличете времето на престои. По описание са около 30мин, но някъде четох, че за добър резултат даже преспиват намазани и на сутринта мият. Аз стоя 1.30мин

# 321
Оцветява, но по-слабо. Аз стоя по час, час и половина и съм много доволна. Цвета, който се получава е наситен, тъмно кестеняв. За съжаление, след две измивания, изчезва. Много е подходящо, да се използва между къносване/боядисване. Както съм писала и друг път, при мен, къната скоростно се отмива по дължината на косата и балсама го ползвам последните две-три седмици, докато дойде времето за къна.

# 322
  • София
Благодаря, момичета!

# 323
  • Пловдив
Здравейте момичета Simple Smile, имате ли информация за новата боя на Хенафокс дали има шанс скоро да почнат да я внасят (точно името не се сещам нещо Катрис, но не съм сигурна) и дрго искам да попитам от новата партида натурални бои на Хенафокс взимали ли сте и ако да дали са със старата консистенция, защото на тези последните беше много гадна Sad

# 324
  • Стара Загора
Боядисах се с Radico и бързам да споделя впечатленията ми.Най-важното и хубаво не червенее въобще и не стана много тъмен цвета(поне не е забележимо).Много се харесвам , ще видя след няколко дни- белите косъмчета за сега много добре скрити,или аз по-добре съм се боядисала или тази боя ги прикрива по-добре от предната- светлокестенява та на Хана фокс.Ще видим до кога.Стори ми се обаче, че има по-едри частици и се наложи да слагам шампоан.Блясъкът една идея по-слаб ,но май е нормално за студентите тонове .Снимки правих обаче не са реални резултатите -правих ги на различна светлина
Преди

След

# 325
  • Бургас
Много добре изглежда косата и цвета е хубав!  На светла основа ли е правен? Искам и аз някаква промяна, но ми се струва, че е възможно само към по-тъмно.

# 326
  • Стара Загора
Не е на светла основа- първата снимка е преди, а втората след .Но тъй като има светлина над втората и тя изглежда червенееща.А всъщност след боядисването с пепелното русо ,изчезна червения отенък,което ми беше целта ,без да потъмни много косата.Също и белите косъмчета са покрити.За сега този цвят ме устройва идеално, ще видя след колко време ще падне.Но като не става много тъмно мога да си позволя да се боядисвам по-често.
Да, промяната с растителни те бои може да става към по-тъмно това им е лошото.Особено ако избягваш червеникавите оттенъци.

# 327
) и дрго искам да попитам от новата партида натурални бои на Хенафокс взимали ли сте и ако да дали са със старата консистенция, защото на тези последните беше много гадна Sad
Аз мисля, че попаднах на най-новата партида, консистенцията е добра, като най-старата е. От магазин Зоя я взех.
Сега обаче ще търся от предишната партида, която въпреки пресечената консистенция, ми даваше готин вишнев отенък.  Sunglasses

# 328
  • София
А белите коси оцветяват ли?
Аз мога да кажа за Виктория бюти кератин - оцветяват по-добре от къна белите коси и изтрайва добре 1 седмица, след 45 мин престой. Обаче ест няма нищо естествено в тях, но ако не ти остава време за къна бива за един път да се мацнеш, да  задържиш още известно време до къносване.
Всъщност тук имам въпрос колко дни след такъв шампоан мислите, че мога да се къносам така че къната да хване нормално...

# 329
След две до три седмици, или около пет-шест измивания, според мен.

Общи условия

Активация на акаунт