Къната, билките и всичко останало - Тема 11

• 89 319
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Angel_Dust, харесва ми цвета ти Simple Smile. Само с къна на хенафокс ли е цвета ти? Естествената ти е кафява предполагам?

# 106
  • София
Angel_Dust, харесва ми цвета ти Simple Smile. Само с къна на хенафокс ли е цвета ти? Естествената ти е кафява предполагам?
Да, чистата къна на хенафокс е това и да, кестанява ми беше някога косата, но на слънце (както са горните снимки изглеждаше някога така http://www.freeimage.info/pictures/img_originals/14913928091.jpg )... но при мен все пак има и натрупване на цвета, вече колко да е станало година и половина-две я мацам с къна, всеки път цялата, не само корени, та... потъмняла е, повече от колкото някога ми се е искало всъщност.

# 107
Да и моята е потъмняла с времето, но аз и преди когато ползвах боя пак си я бях потъмнила повече от естествения кафяв цвят. Повече от година първо ползвах хена фокс готовите смески за кестенява коса, а напоследък минах на Lagona раст. боя пак кестеняв цвят. След боядисване ми е ок цвета на белите коси, но като минат 2 седмици ми пада и разликата между побелялата коса и другата става по-драстичен, та като гледам твоя цвят се чудя дали не е по-добре да пробвам и червеникава гама както е при теб само с къна?

# 108
  • Бургас
А Хена фокс от къде купувате?

В био магазините я има-до Трията, отстрани на Новата поща също.

Angel_Dust  и твоя цвят е много красив.

# 109
  • Бургас
Галчудо,благодаря за изключително полезната информация. bouquet

# 110
Здравейте, преди три дни се къносах, и въпреки доста тъмната ми коса, цвета стана рижавеещ, което най малко исках, можете ли да ми дадете някакъв съвет, какво да добавя за по - тъмен цвят, иска ми се да е тъмно червено.
С каква къна постигна рижавеещ цвят на тъмна коса?
Ето тази къна използвах, http://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0 … 5-100-%D0%B3.3973   
косата е лъскава и плътна , но рижавее, сега след 4 ри дни май потъмня леко, изми се лесно, мисля че е качествена и без примеси. Благодаря ви за отговора.

# 111
Замислих се следващият път да сложа малко индиго в къната, но не мога да преценя , колко индиго се слага в 150 гр къна, това е количеството , което е достатъчно за моята коса. Иска ми се да е много тъмно червено, с по - виолетови отенъци. Ако знаете , ще се радвам да ме посъветвате.
Това е къната, http://www.zoya.bg/%D0%9D%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0 … 5-100-%D0%B3.3973
която ползвам, индийска е.

# 112
  • Бургас
Галчудо,благодаря за изключително полезната информация. bouquet
Simple Smile Ако имаш въпроси -пиши ми, ако искаш може дори да ти покажа на живо как изглежда къносаната коса,тъкмо от вчера Wink

# 113
Лейди, червени са белите коси, надолу е черно  Wink   Sunglasses
Искаше ми се топлото кестеняво и ръждивите отенъци, които даваше старата партида, ноо... каквото такова, вече взех да свиквам и с това.
 Hug
Голчудо, давай  Party

# 114
  • Бургас
Аз съм ти я показвала-нищо не се е променило при мен -само с натурална къна се правя, дори и прическата не съм сменяла  Simple Smile

# 115
Е нищо, ако искаш, пусни. Simple Smile
И аз ходя с една и съща прическа, че така най-много се харесвам. Иначе ми е за подрязване косата, но фризьорката ми е на дълго азиатско пътешествие и я чакам да се върне. А тя само пуска снимки във фейсбук та ни дразни, и не мисли за скорошно прибиране   Laughing

# 116
# 117
Екстра са кичурите, така е по-цветно и интересно  Flutter
 Hug

# 118
  • София
Галчудо - супер са ти кичурите.

# 119
  • Бургас
Галчудо,много ти е хубава косата.Тя и моята е такава прошарена и дори с боята белите кичури стоят по-светли.Единствено като се боядисвах с черна боя нямаше разлика.Но направих алергия и май няма вече да ползвам боя.Може би като мине поне месец и нещо ще се тествам с естествена къна.Гледах днес,че в къните от дрогериите се съдържа фенилен диамин,т.е. най-алергизиращата съставка на боите.
Благодаря и за предложената помощ Hug bouquet

Общи условия

Активация на акаунт