Къната, билките и всичко останало - Тема 11

• 89 323
  • 747
  •   1
Отговори
# 135
Какво си купи - шампоана ли само? Мисля, че по-наситено ще стане ако се ползват и двете, но и само ш. става ако се държи малко повече на косата...  На твоята коса ще си проличи може би... Моята е в медената гама и е по-светла от твоята... Но после да споделиш как ти се е получило.... Peace

# 136
  • Бургас
Само шампоан.Не ползвам маски и балсами откакто се къносвам.Дано да има ефект

# 137
Може ли да споделите тази боя  Color & Soin дали е наистина на билкова основа и дали е подходяща за алергични като мен? Може ли да ми препоръчате билкова боя, от  която сте доволни?

# 138
  • В полите на Пирин планина
Може ли да споделите тази боя  Color & Soin дали е наистина на билкова основа и дали е подходяща за алергични като мен? Може ли да ми препоръчате билкова боя, от  която сте доволни?

Сякаш не е само билкова.
Логона са изцяло натурални. Също на Хенафокс, Кхади.  Peace

# 139
  • Бургас
Тази боя съдържа PPD,съставката,която спрягат за най-големия алерген в боите.Аз си мислех,че съм алергична към боите за коса и я гледах.Обаче си правих тест на ръката с нормална боя,първо на малка площ,после на по-голяма.Няма реакция.Единственото ми обяснение е,че преди да нанеса боята правих маски с витамин Ц.От него ми се изсуши доста скалпът и изчаках 10 дни преди да се боядисам.Явно не са били достатъчно.Ще изчакам поне още месец преди да слагам какъвто и да е оцветяващ продукт на главата си.

# 140
Благодаря за отговорите. А от къде мога да закупя препоръчаните ми бои? Къде се продават?

# 141
Мария, не тествай на ръката, а зад ухото, по-сугурно е да разбереш има ли реакция или не. Случвало ми се е с боя на ръката да няма нищо, а като пробвам зад ухото, за 15 мин. да почервенее и да се подуе мястото.

# 142
  • Бургас
Lemy,изключително много ти благодаря.Питах личната лекарка,каза ми да тествам на ръката.То така се получи последния път-тествах на ръката-нищо.Намазах косата и ми щипеше,но си викам"Ще търпя" и на другия ден ми гореше главата.Не се получи реакция веднага,защото преди да се боядисам си бия Метилпреднизолон.Много съм наплашена,правила съм много тежки алергии към лекарства.И вече парен каша духа.
Дано зад ухото да не се подуе.Задължително ще тествам.Пак благодаря bouquet

# 143
Аз бях на Медрол една седмица, от тогава - само къна и билкова боя.

# 144
Благодаря за отговорите. А от къде мога да закупя препоръчаните ми бои? Къде се продават?

От сайта hennafox .com или ekomama.

# 145

От сайта hennafox .com или ekomama.

Hennafox имат дистрибутори в страната. Виж от сайта къде са физическите магазини.
Успех ти жрлая. Дано се харесаш.

# 146
Момичета, пак да си задам въпроса от къде в София мога да си купя турска къна?

# 147
  • Бургас
Момичета,все пак да попитам за Хербал Тайм.Пише,че може да се ползва между боядисвания.Нали на къносана коса не се слага боя?
Страх ме е,честно казано да си сложа пак химична боя и ми се ще да пробвам с Хербал Тайм.Обаче ако не се харесам и все пак ми се прииска да пробвам с химична боя дали ще има проблем?Четох,че къна +боя може да доведе до кипене,димене и стопяване на косата.
Вече ми се показаха белите корени,боята се поизми от белите дължини,а скалпът ми още е раздразнен и се чудя какво да правя.Днес пак ми пареше,а не съм слагала никаква боя от случая с Палетето.

Също и бяхте писали за някакви оцветяващи шампоани,те добре ли се държат върху къна?Сега съм с хиляда цвята в косата и направо ме е срам.

# 148
  • В полите на Пирин планина
Аз съм се правила с къна върху боя и обратно. Никога не е имало димене и топене на коса. Може да се получи непредвидим резултат. Аз станах зеленикава след руса боя и после светлокестенявата боя на Хенафокс. Но една маслена маска с нагряване махна зеления отенък. Защо не се направиш с истинска билкова боя? Примерно Логона, Кхади, Хенафокс?

# 149
  • Бургас
Да,гледах ги тези бои.За мое огромно съжаление косата ми е почти черна,но има и много бели коси.Не знам какво ще стане,та затова искам нещо,което се измива бързо.

От тези бои има ли някоя,която прави косата наситено червена?

Между другото са много скъпи боите на Логона и Кхади.Косата ми расте много бързо и направо ще се разоря с тези бои.

Общи условия

Активация на акаунт