Следродилни въпроси

• 16 160
  • 146
  •   1
Отговори
# 60
Искам да попитам всички ли са с перфектни мъже? Съветите,тук се дават на килограм и общо взето са зарежи го.Всичко така ли правите? Някак си не го вярвам.

# 61
Сигурно е някакъв инфантил.
Авторкта, не се огорчавай от коментарите и не се отказвай от думите си в първия пост, много е говедско това, което мъжът ти приказва и съфорумките са прави. Съществува един минимален шанс да не се усеща, или пък да гори от желание да станеш пак същата фина мацка и затова да прекалява.

Кажи му го направо, заедно с това, че ще влезеш във форма, разбира се, но няма да позволиш да те разстройва и  обижда. Сега, ако е такъв идиот, че тръгне по чуждо, заряди едни килограми, докато сте с кърмаче ... Тва човек ли е.

Не му търси оправдания прекалено, обаче. Проблема не е изобщо в майка му в случая, ами той си е инфантил. На колко години, казваш е тоя мъж?

Последна редакция: чт, 09 мар 2017, 20:58 от Iris04

# 62
  • София
Има ги и още как....пуста визия-нали е издигната в култ.
На изписването още ще подмята за фигура,за килограми и майка му и тя същата фльорца.....Колко трябва да е елементарен човек,за да го вълнува това в тоя момент-на изписването....Вместо да се радва на здраво дете и жена....
Сигурно ти докато раждаше той претенциозния си е спинкал в къщи сладко в легленцето..... Embarassed

Права си за всичко, НО!

Гледам и слушам доктори, които заявяват, че не бива бременната да наддаде повече от 7- 9 килограма през бременността!

Което е пълно безумие, ако пресметнеш теглото на бебето+ плацентата+ околоплодните води+ задържаната вода в организма и каквото там се сетиш!

И лошото е, че жените също се ловят на тези идиотщини, щото видиш ли, оная скумрия Анджелина Джоли била така.

ПП. Всичко е до гени и физика- да, аз съм от тези скумрии, които наддават по 20 кила и след раждането, при изписването, са просто " пищни", но на мъжа ми и през ум не му е минало да изрази недоволство, че не съм във вида преди забременяването.

# 63
  • Най-красивата страна
Перфектни хора няма.
Но този Мунчо, дето прави забележки на родилка ,а вероятно и кърмачка,че била с наднормено тегло е меко казано простак.

# 64
Искам да попитам всички ли са с перфектни мъже? Съветите,тук се дават на килограм и общо взето са зарежи го.Всичко така ли правите? Някак си не го вярвам.
ВИж сега, не е нужно мъжът да е перфектен. Достатъчно е да не е кръгъл идиот.

# 65
  • BG

Не. В този форум сме два типа потребители: умни и не чак толкова.

Не чак толкова пускат подобни теми, умните ги коментираме.

# 66
Зарежи го - не, ама промени си отношението към него - да. Докато му показва колко много го обича и не иска да изпада в конфликти той ще я мачка. Няма нормален мъж, който да променя отношението си според задника на жена си. Още по-малко на излизане от родилният дом.
Аз ще и дам съвет, който няма да послуша, но все пак. Строяваш го да обслужва бебето, а ти си почиваш. Да свиква. Като ти мине възстановителният период и след консултация с доктор тръгваш на фитнес. Задължително си правиш козметични процедури при специалист ( прическа, носкти, масажи, ... ) ... с мотива *Трябва да съм стегната и красива за да ме харесваш*. Излизане с приятелки също не пропускай. Да видиш дали няма да запее друга песен. Има една приказка - на зло куче зъл прът.

# 67
Зарежи го - не, ама промени си отношението към него - да. Докато му показва колко много го обича и не иска да изпада в конфликти той ще я мачка. Няма нормален мъж, който да променя отношението си според задника на жена си. Още по-малко на излизане от родилният дом.
Аз ще и дам съвет, който няма да послуша, но все пак. Строяваш го да обслужва бебето, а ти си почиваш. Да свиква. Като ти мине възстановителният период и след консултация с доктор тръгваш на фитнес. Задължително си правиш козметични процедури при специалист ( прическа, носкти, масажи, ... ) ... с мотива *Трябва да съм стегната и красива за да ме харесваш*. Излизане с приятелки също не пропускай. Да видиш дали няма да запее друга песен. Има една приказка - на зло куче зъл прът.
  Joy Това е най-добрият съвет в случая!

# 68
  • град-държава
absurT,  не е безумие изобщо, но най-здравословно за бременната и бебето е да не се качват повече от 12кг. Аз качих 8кг за цяла бременност и родих бебе почти 4кг. Но се хранех с режим, който да не се бърка с гладуване, просто не се доближавах до прости въглехидрати.
После с кърменето се объркаха нещо нещата и напълнях, въпреки че откровено си гладувам все още, тъй като или нямам време, или нямам сили даже да ям.
Мислех че моя мъж стана кретен с раждането на детето, но виждам, че пред подобни идиоти е направо английски лорд. Аз викам за бързината, с която се сменя памперса и десете минути, с които се успиваше в 3-4 през нощта да нахрани бебето и изобщо не съм се прштеснявала да му начукам канчето.  Twisted Evil

# 69
  • София
Авторке, опасявам се, че говедото си е било такова и преди, просто сега е изкристализирало, защото си по-чувствителна и се впечатляваш.
За мен поведението му няма извинение и е хубаво да му порежеш коментаторските напьни, за да не се избиете сьвсем след още някой друг безсьнен месец.

# 70
  • София
Изписали сте твърде много, но ако няма някаква друга причина, а не виждам каква - българска, оскотяла простотия е мъжа ти!
Сори!

# 71
То сигурно на много мъже им се ще жена им пак да си е същата визуално веднага след раждането, ама пък в пряк текст да я почва още в родилното... Много грубо някак си.

# 72
Здравей,

не съм чела коментарите, но искам да ти кажа, как аз бих се почувствала.

По принцип, мога и да замълча, мога и скандал да вдигна до небето, но истината е, че ако някой се отнесе с мен така след, като съм родила детето ни..........нещо в мен просто ще умре. Мисля, че ако до този момент си затваряла очите си, е време широко да ги отвориш.

Не мога да обичам мъж, чиято емоционална интелигентност е с отрицателен знак.

Но аз даже го разбирам. Той е такъв, защото ти си *такава*. Той го казва, защото има кой да замълчи.

# 73
Къде видя съвет да го зареже?

# 74
  • Сф
Върха на простотията!След килограмите може да започне и за други физиологични изменения да те обижда.Тогава к'во пра'им? Пускаме нова тема? Говорим с "мама"? ooooh!
Отказвам да повярвам, че това е истина, въпреки че идвам от темата за аутиста и автобуса..

Общи условия

Активация на акаунт