Следродилни въпроси

• 16 115
  • 146
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Преди 30-35-40 години стандартите за красива фигура бяха други.Давам пример със София Лорен, Моника Белучи, ама последната и тя изтъни фигурата, перфектна е.По пресен пример, Дженифър Анистън, в първите серии на Приятели, беше една трътла, после доста се изтъни, сега направо е чудо за жена към 50те.Стандартите се менят и ние не се даваме Grinning Grinning.

Друго прави впечатление, което НСЧ не отчита- разликата от " якичките" преди и откровено затлъстелите, целулитни сегашни.
София Лорен и другите като нея, си бяха пищни жени, а сегашните, просто дебели. Simple Smile

# 136

Ето това за мен е дебела жена

Тези жени не са дебели, а болни  Confused

Абе то и да си дебел пак си е болест. Но в сравнение с тези, аз съм кльощава  Joy
Повдигна ми се самочувствието  Sunglasses Иначе такива жени много рядко съм срещала. Жал ми става направо.

# 137
Не съм съгласна, има си таблици с приблизителни мерки, ясно е, че не всички може да са с моделски размери, ама жена която е 80 кг. и нагоре, не е просто дебела, а болно затлъстяла. Нека бъдем реалисти  Peace

И ако е 180 см висока и и мускулеста..и тежи 80 кг....?!Всичко е относително...жените от последната снимка са болно затлъстели, но те са над 100кг бройката. Peace

# 138
Нормано сложена жена и раждала е около 60-65кг, това за мен са нормалните килограми, сочна и женствена. Всичко друго под е кльощаво или моми.  Peace

# 139
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Не съм съгласна, има си таблици с приблизителни мерки, ясно е, че не всички може да са с моделски размери, ама жена която е 80 кг. и нагоре, не е просто дебела, а болно затлъстяла. Нека бъдем реалисти  Peace

И ако е 180 см висока и и мускулеста..и тежи 80 кг....?!Всичко е относително...жените от последната снимка са болно затлъстели, но те са над 100кг бройката. Peace

Ааа, писала съм, че има таблици с приблизителни мерки  Wink Да, на ръст 180 кг , 80 кг. не са ужасно много, още повече ако са мускули. Но на 165 см, 80 кг са повечко.

# 140
Нормано сложена жена и раждала е около 60-65кг, това за мен са нормалните килограми, сочна и женствена. Всичко друго под е кльощаво или моми.  Peace

Laughing
Стига де! Нормално тегло за някой ок. 1.60 хич не е 60-65 кг. Аз лично ще се търкалям при толкова.
Нормална съм, не съм кльощава и не съм мома. И съм раждала  Mr. Green

# 141
Това с таблиците не е съвсем вярно. Не всичко е до височина и кг. Формата на тялото също е от значение и къде се трупа. Знам, че при жените се вади от ръста 110. Но имам доста познати, които при тези уж перфектни мерки изглеждат като от Аушвиц.

# 142

Хмм, интересно! Аз съм 157 см, раждала. И за мене ли е нормално да съм 60 - 65 кг?
Жените, които си показала не са просто дебели, те са болезнено затлъстели и дори тук - Канада, такива жени не се срещат всеки ден.

Аз също мисля, че жените от снимките на НСЧ са дебели и по мои спомени жените през моето детство си бяха по-скоро пълни. Изключение правеха единствено активни спортистки и то не от всички спортове. Като прекратяха активната си кариера и те се олелчваха. Сега много по-често се срещат жени със стегнати и поддържани фигури.

# 143
Одеве в парка се загледах, рядко се срещат хора като показаните на снимката дами, но жените масово са със сланинест пояс. И много затлъстели деца има.
Аз съм 163 см. 55 кг. Тежат ми. Не са моите килограми, а ужасно ме мързи да ходя на фитнес.

# 144
60-65 кг може да тежи добре сложена жена, но само ако е висока повече от 175 см. Раждането не е причина трайно да увеличиш теглото си, когато няма налице здравословен проблем. Това жените го разбраха и все по-малко се успокояват с мантрата, че е нормално раждалата жена да си остане с няколко кила в повече. Който иска - влиза във форма, който не - обижда хубавите жени с тънка талия и прибрано дупе на кльощави.

# 145
Има си форум, в който може да обсъждаме мерки, темата е за нещо съвсем друго  Rolling Eyes

Скрит текст:
Друго прави впечатление, което НСЧ не отчита- разликата от " якичките" преди и откровено затлъстелите, целулитни сегашни.
Не говоря за якички, а точно за второто. Якичка е жена с 5 кила отгоре, затлъстяването е 90+ кила, каквито жени рядко виждам и днес.

# 146
60-65 кг може да тежи добре сложена жена, но само ако е висока повече от 175 см. Раждането не е причина трайно да увеличиш теглото си, когато няма налице здравословен проблем. Това жените го разбраха и все по-малко се успокояват с мантрата, че е нормално раждалата жена да си остане с няколко кила в повече. Който иска - влиза във форма, който не - обижда хубавите жени с тънка талия и прибрано дупе на кльощави.

Глупости, при тия килограми, ако е над 175 см (повече от 5 см над това) най-вероятно не е добре сложена, освен ако не е с грацилна структура, при това с разлика между талията и ханша. Повечето жени обаче не са грацилни и при такъв ръст и килограми изглеждат ръбати, да не говорим, че поради липса на мазнина може да изглеждат и без ханш, ако нямат точната костна структура.

Общи условия

Активация на акаунт