Следродилни въпроси

• 16 134
  • 146
  •   1
Отговори
# 120

Сещам се преди време една близка позната - една от бившите на мъжа ми, всъщност - да, с много от моите и неговите бивши имаме добри отношения - казваше, че "мъж, дете и прасе от самото начало както си го научиш, така ще си е".
Сега ти изглежда само тъжно, но, като цяло, лесно - а след време? Ако се разболееш, ако изгубиш визия, ако качиш не 5, а 30 кг, ако изгубиш коса, или крак, или бъбрек? Как ще е? Ще те обича и ще се грижи за теб, или ще ви зареже, понеже не си същата? Ами като остарееш? Като хубостта ти повехне, кожата се отпусне и отрупа с бръчки и петна? Тогава какво, ще навиеш часовника обратно?

...Точно в това е гадното.Повърхностното отношение на някои мъже към жената,когато вида и не е такъв както преди...и то за едни килограми.Амо ако не дай си боже стане нещо сериозно с жената и тя загуби привлекателността си?Мъжът и какво- ще я захвърли ли?То е лесно да си с някой в хубаво,ами в лошо
?Тогава ще се изпита връзката и човека.Външният вид ли е най-важното нещо.....
В друг форум една жена се жалваше,че поради силна форма на диабет се наложило да и ампутират единия крак....Мъжът и започнал да се държи грубо и неуважително към нея,да я нарича  "изрод","по-добре да умреш" и други такива....А не трябваше ли сме ли заедно и в добро и в лошо-пита жената съкрушена.
Та има ги всякакви лекета.

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 12:11 от Zhani

# 121
  • София

Аз пък имам спомен, че почти нямаше слаба жена след 35+.
Преди време в една тема пак се писа същото и извадихме произволни снимки от градовете от преди 90-та, на тях много добре се виждаха "слабите".

Да, големи и трайни спомени от тогава, ще ти повярва- всички след 35 г. бяхме дебели! Joy

# 122
И аз имам спомени като на НСЧ - не че жените са били наднормени, но определено ячки като бригадирки - с мощни туловища без талия и баяти ръце и крака. Ама и като чета готварските книги от тези години, започващи със "запържваме глава лук", никак не е чудно, че масовата жена е била възедричка.

# 123
Да, големи и трайни спомени от тогава, ще ти повярва- всички след 35 г. бяхме дебели! Joy
E, не беше толкова отдавна, и фотоапарати имаше  Joy моите спомени са 1:1 с това:
1
2
3
4
5

И аз имам спомени като на НСЧ - не че жените са били наднормени, но определено ячки като бригадирки - с мощни туловища без талия и баяти ръце и крака. Ама и като чета готварските книги от тези години, започващи със "запържваме глава лук", никак не е чудно, че масовата жена е била възедричка.
Peace

# 124
Всяка епоха си има различен критерий за това какво е естетично-в ренесанса може да е закръглена рубенсова хубавица ,в соца здравичка и якичка-да върти лопата и управлява кран...готова за трудови подвизи,сега слабичка и нежничка с тесен ханш (за някои,за баба ми например може да е мършава, анемична или като веяна скумрия...ама това е) ама пък с напомпани устни....Laughing

Последна редакция: чт, 16 мар 2017, 15:44 от Zhani

# 125
А, нищо против дебелите, и аз съм от тях.
Просто уточних, че това: "А, ако погледнеш стари кадри от хора по улиците, дебели просто нямаше" не е вярно  Peace

# 126
сега слабичка и нежничка с тесен ханш

Мина тая мода вече, сега са модерни спортуващите, което пак може да доведе до крайности, ама поне няма да умират от глад, докарвайки се до ненормално слабо състояние.

# 127
E, не беше толкова отдавна, и фотоапарати имаше  Joy моите спомени са 1:1 с това:
1
2
3
4
5

Peace
На снимките, които си постнала не видях нито една дебела жена. Нормално телосложение.

Ето това за мен е дебела жена

# 128
На снимките, които си постнала не видях нито една дебела жена. Нормално телосложение.

Ясно. Значи и аз съм слаба  Mr. Green

Скрит текст:
И сега не виждам такива по улиците в България. А авторката на темата е с 10 отгоре, което вероятно дори не й личи съществено...

# 129
Преди 30-35-40 години стандартите за красива фигура бяха други.Давам пример със София Лорен, Моника Белучи, ама последната и тя изтъни фигурата, перфектна е.По пресен пример, Дженифър Анистън, в първите серии на Приятели, беше една трътла, после доста се изтъни, сега направо е чудо за жена към 50те.Стандартите се менят и ние не се даваме Grinning Grinning.

# 130
Ако това
Скрит текст:
е стандарт за красива фигура, ами не, мерси.    Laughing
Тъжното е, че все по-трудно и рядко може да се види нормална женска фигура.Ето нещо подобно
Скрит текст:
Или са пълни/дебели, или кльощави.

# 131
  • София

Леле, тези направо са готови за кабинета по анатомия, за модели...  Shocked

# 132
Кой дебел, кой слаб е относително. Въпрос на възприятие. Наскоро една ме обиди на "дебела" На другия ден колежка ме попита как успявам да съм толкова кльощава.

# 133
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

Тези жени не са дебели, а болни  Confused

# 134
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Кой дебел, кой слаб е относително. Въпрос на възприятие. Наскоро една ме обиди на "дебела" На другия ден колежка ме попита как успявам да съм толкова кльощава.

Не съм съгласна, има си таблици с приблизителни мерки, ясно е, че не всички може да са с моделски размери, ама жена която е 80 кг. и нагоре, не е просто дебела, а болно затлъстяла. Нека бъдем реалисти  Peace

Във вашия случай или първата се заяжда, или втората ви "четка", вие си знаете най-добре.

Общи условия

Активация на акаунт