Пролетта в ухото ми шепти - две черти ще видиш скоро ти! - 325

• 35 074
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Пуфе, благодаря, че питаш за мен!  Hug Добре съм, дебелея си  Embarassed От днес официално съм в шести месец, как лети времето  Heart Eyes Съвсем изпуснах тази тема обаче, не мога да проследя всичко, но стискам силно палци на всички!  bouquet
Прегръдки и на бремелинките! Hug

Аз вчера бях на преглед, моето момченце много се плезеше на ехографа и правеше смешни муцки, и всякакви стойки, много ми е мило да го гледам какво човече е, а беше само една точица Heart Eyes Вече е половин килограм и сериозно си рита, чак корема ми размества  Laughing И така и така съм тук, да ви наръся със син прашец с пожелание да е много заразен  Flutter  babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 571
MaroonGirl с теб май ще си чакаме, само, че моят цикъл е около 34-35 дни. Късмет желая на всички!  bouquet

# 572
  • София
Отново съм аз .   Laughing
Верано , а ти как си излезе ли последния резултат?   Hug

# 573
  • Стара Загора
Как сте момичетаа???? Пожелавам ви да видите 2 те чертички още този месец!!!!!
Комалкааа как сиии??????

# 574
Добро утро 🤗
На мен ми е ден за доктори днес. Преди малко закарах котарака на кастрация, а аз на обяд ще ходя на ЦС. Сега ръбам една круша, не мога да стоя гладна щото рискувам да припадна. Дано не попречи на упойката.. Целувки от мен и ще пиша как е минало.

# 575
  • София
Гоустче,  успех днес да мине безболезнено и леко.   Hug    Ще чакаме с нетърпение да пишеш.

# 576
Добро утро!

Добро утро 🤗
На мен ми е ден за доктори днес. Преди малко закарах котарака на кастрация, а аз на обяд ще ходя на ЦС. Сега ръбам една круша, не мога да стоя гладна щото рискувам да припадна. Дано не попречи на упойката.. Целувки от мен и ще пиша как е минало.
Успех и дано всичко е наред  Hug

# 577
Успех, гоустче!  Hug

# 578
Здравейте , момичета  bouquet

Гоустче , много  fingerscrossed Успех  Hug

Няма ли някой за тестче тези дни  Blush

На всички много Hug и хубав и усмихнат пролетен ден  Hug

# 579
  • Бургас
Добър ден от мен Simple Smile
От няколко дни имам чувството ,че имам бучка на гърлото... Много съм притеснена,  днес мисля да отида направо на ехограф на щитовидната жлеза,  тъй като имам проблеми и с хипофизната :shock

# 580
Гхост, веднага на отчет след фотото!  Hug
Дано мине безболезнено  Praynig

# 581
Здравейте! Гоуст, успех!
Аз още нямам последния резултат от амниоцентезата. Sad Звънях всеки ден, писах на проф. Кременски...Уж обещаха до края на седмицата да получа резултат...100 пъти съжалих, че не направих и неинвазивен пренатален тест за всички хромозоми.

# 582
  • София
Успех Гоустче, чакаме те после на отчет как е минало!  Hug
MuMka дано не е нищо сериозно  fingerscrossed
Пуфе мерси, че питаш. И аз съм добре като изключим факта, че имунолозите ми изписаха антибиотик след поредната контрола, който пия вече трети ден и корема ми издава страшни звуци...не се спира и е доста неприятно. Хем пия и пробиотик. Ще го преживея де, само бебка да е добре. Иначе си дебелея - вече +5кг а днес влизам в 25 г.с. Корема ми е станал огромен, а бебка е доста активна   Heart Eyes
Стискам палчета на всички нечакащи и гонещи и очаквам с нетърпение следващата вълна от положителни тестчета!  bouquet Heart Eyes

# 583
Момичета мина снимката, но положението не е добро. На първото пускане на контраста само по едната тръба тръгна и то малко. На второто с голямо налягане мина и по двете но имало запушвания и нагъвания. Сега ще стимулираме О два три месеца и междувременно ще пускаме документи за фонда. Кофти ден Sad

# 584
Гоуст как ще я стимулирате ,понеже не съм много наясно ? Щом все пак пропускат ,според мен няма да дочакате фонда 😊 А самата процедура боля ли те ?

Общи условия

Активация на акаунт