Аз онзи ден ходих на събрание на ЕС и пак ми се събуди фарингита .. направо вече толкова ми е втръснал, че направо ..

Даже нещо е започнала да иска да се отделя/като изключим снощи, когато се навря да спи при мен и после баща и не можа да я премести, защто надаваше рев при всеки опит/. Та опитва се да се затваря да си играя сама в стаята. Мен много ме смущава това, защото обикновено като застана на плота в кухнята да готвя и по диагонал виждам в нейната стая. Ама почна да затваря вратите и да ме кара да чукам 
Баща и и пуска аванта с неговият телефон, но се карам и на двамата.
Ивейн вече се е самоопределила като кака, като почна да я лигавя и да я гушкам и да и казвам- Ти си моето сладко бебенце. Тя много строго ме смъмря, че не била бебе, а кака.....А като я питам искаш ли бебе, тя ми казва- Неее, не, не искам бебе , искам сестриче, да си играя
Имаме досег с бебета, не ги харесва много, даже хич не им обръща внимание. С по-малки деца също отказва да играе. Предпочита по големите. Каквото, такова......
Телефони не давам на никого. Имат си по един стар с махната батерия и да си играят. ТВ им е достатъчен 
Иначе е яко пристрастен към телефони и ютуб. Купихме му на промоция Kindle fire за рожденния ден с най-дебелия калъф евър. Не го кефи ютуба и си цъка моя телефон. Неизбежно е щом ние си ровим телефоните с баща му от самото ставане.
Приятели с едно 6 годишно момче. Страшилище ей!!!
Обърна всичко с главата надолу, изпочупи половината играчки на детето
В потрес съм. Калоян гледа и не вярва на очите си. Не е виждало горкото такава бъркотия. Като си тръгнаха само затворих вратата на хола, да не го гледам, че прилича на Бейрут. Утре не знам да чистя ли, ремонт ли да подхващаме
Айде наоплаках се