Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • В къщурката на хълма на феите
Аз калъфче ползвам и стъклен протектор, който я изкара месец без пукнатина, я не .. и то като се има предвид, че телефона си не им го давам, а инцидентно се случва да го докопат без да ги видя .. но таблети вече два унищожиха .. скоро пак ходихме с Мецан да купим нов и добре, че имаше промоция, та не олекнах много .. обаче пък си харесах аз един епъл Blush Flutter

Аз онзи ден ходих на събрание на ЕС и пак ми се събуди фарингита .. направо вече толкова ми е втръснал, че направо .. Tired ooooh! Whistling

# 46
  • Бургас
Ох и аз да се домъкна тук. Много хубава тема., пролетна, на пук на гадното време! Ние днес сме цял ден вкъщи, имам буквално непоносимост към студ и дъжд. Издържам на пек и жар, но студено ли ми е , направо полудявам и не мога да функционирам. Та сме си вкъщи, аз използвах да поизчистя и наготвя, Ивейн пък учудващо си игра сама цял предиобед  Shocked Shocked newsm78 Даже нещо е започнала да иска да се отделя/като изключим снощи, когато се навря да спи при мен и после баща и не можа да я премести, защто надаваше рев при всеки опит/. Та опитва се да се затваря да си играя сама в стаята. Мен много ме смущава това, защото обикновено като застана на плота в кухнята да готвя и по диагонал виждам в нейната стая. Ама почна да затваря вратите и да ме кара да чукам  Shocked Shocked Shocked в потрес съм. Нищо не прави кой знае какво- играе, ама знам ли какво ще и роди главата..... ooooh!

Телефоните, таблетите, компютрите съм ги забранила с указ. Не се пипат и толкова. За сега слуша и не проявява настоятелност.  Rolling Eyes Rolling Eyes Whistling Баща и и пуска аванта с неговият телефон, но се карам и на двамата.

Относно 2рото дете. Аз исках много да са близнаци или с малка разлика....Сега се надявам само да стане, когато, тогава  Praynig Praynig Praynig  Ивейн вече се е самоопределила като кака, като почна да я лигавя и да я гушкам и да и казвам- Ти си моето сладко бебенце. Тя много строго ме смъмря, че не била бебе, а кака.....А като я питам искаш ли бебе, тя ми казва- Неее, не, не искам бебе , искам сестриче, да си играя Joy Joy Joy   Имаме досег с бебета, не ги харесва много, даже хич не им обръща внимание. С по-малки деца също отказва да играе. Предпочита по големите. Каквото, такова......

# 47
  • shumen
Прахче,и аз не давам телефон и таблет,но нашите им е по-лесно да му го дадат и да го оставят да си гледа той и те да си гледат работата.Затова и таблета вече му е надран дисплея,но още работи.

# 48
  • до едно тепе
На моя таблет му умре батерията(според разбиращ приятел от недостатъчна употреба). Скоро едва ли ще си купя нов, щото не ми и трябва. Имам си комп и телефон и са ми достатъчни. Whistling Телефони не давам на никого. Имат си по един стар с махната батерия и да си играят. ТВ им е достатъчен Naughty
Ние излизахме малко. Почти не съм спала нощес, а малката откак е станала е рев и мрънкане. Не иска и да закуси и при 2 тенджери с ядене отидох и и купих бебешко пюре. Като изключим вятъра беше приятно навън. Сега пак се заоблачи яко.

# 49
  • Северозапада
Ние сме пристрастени. Постоянно сме с телефоните в ръце. Съответно и София. Имаме 2 стари смартфона, които тя ползва като таблети. Сега мислиме за лаптоп. Дълго време аз не исках, мислех че нямаме нужда, защото имаме компютър, но вече толкова рядко го ползваме и някак не ни е удобен.

# 50
  • NE
Вилито е много смешен като седне на компютъра и почва да ни имитира. Joy Иначе е яко пристрастен към телефони и ютуб. Купихме му на промоция Kindle fire за рожденния ден с най-дебелия калъф евър. Не го кефи ютуба и си цъка моя телефон. Неизбежно е щом ние си ровим телефоните с баща му от самото ставане.

# 51
И аз това повтарям на ММ - не може да се сърди на баткото, че все търси телефон и лаптоп, при положение, че ние в моментите, в които си почиваме, сме или на ТВ, или на тел., или на лаптоп. Детето каквото вижда, това прави. Опитваме се да го ограничаваме, но не се получава особено. Бебето също - само гледа да се докопа до клавиатурата на лаптопа и да започне яростно да блъска  Laughing
Поспаланче, жива да си, че спомена за гумираните дрехи от Лидл - днес отидох, и аз купих на нашата хала. Вчера излязохме с баланс байка, уж с гумени ботуши - ами той влизаше с 200 във всяка локва, колкото по-дълбока - толкова по-добре, съответно пръски вода и кал до ушите. Прибрах го вир вода мокър, много се притесних да не го разболея отново преди да е оздравял напълно. Сега вече е екипиран за гмуркане  Laughing
Бебето също още си е с хрема, кашлюка, киха от време на време - ще оздравеем ли някога - не знам. Това на фона на Авирон, Проспан и Тобрекс все пак, не съм го оставила на хомеопатия и физ. р-р.

# 52
  • NE
Моме Ако имате някоя стара клавиатура е чудесна играчка. Mr. Green

# 53
Даваш ми много добра идея  Laughing

# 54
  • При моето слънце
Мишо се залъгваше така, ама малкият техник - не  Mr. Green Все гледаше да е включено в тока.
Яжето я мисля тия дни, как ли са нещата при Мартина  Thinking

Последна редакция: сб, 11 мар 2017, 23:56 от petiofi83

# 55
  • В къщурката на хълма на феите
И на мен ми е в главата, но не искам да я притеснявам ..

# 56
  • Варна
Борислав никога не се е залъгвал със стари клавиатури и мишки, не е ли включено в компютъра не е интересно. Иначе вкъщи няма нито таблети, нито смартфони, така че в това отношение засега успяваме да избегнем пристрастяването. И на мен ми правят кофти впечатление и деца, и тийнове, и възрастни, които постоянно са забили нос в телефона, навремето нашите постоянни игри на компютъра са нищо в сравнение със сегашните мании.

# 57
  • shumen
Дени също не се е залъгвал никога,ако не е включено в компютъра.Пробвахме да му дадем една стара клавиатура,но номера не мина и все гледаше до нашия компютър да се добере.
Яжето и аз я мисля тия дни.
Моме,след обяд и ние излизахме и само повтарях не в локвите и калта,ама кой ли ме чува.Нарочно бягаше и скачаше в най-голямата локва и се възползваше от това,че не мога да викам понеже яко ми е пресипнал гласа и ме боли гърло и като се прибрахме беше целия мокър и в кал.Сега обмислям и аз да купя гумирани дрехи,че поне да не се карам и да не ме чуват комшиите как само викам не,а той се хили насреща ми и прави точно на обратното.

Последна редакция: нд, 12 мар 2017, 00:22 от danaeka

# 58
  • Sydney
и ние имаме от тези гумираните, обаче баща й й ги беше взел два номера по-големи, та още й стават. друг е въпросът, че тя гледа от тукашните и е вечно гола. вчера излезе с един потник с гол гръб, пък аз бях с връхно, все й е горещо, все боса, все по земята...
ние сме давали също стара клавиатура, мишка, играеше си, но достъп до компютър и телефон е др бира... баща й нали геймва, та и тя покрай него... за втория рд й подарихме личен таблет, обаче много бързо го прибрах, защото ставаше нервна, не спеше съвсем и крещеше... тук й го дадох пак, пак същото и сега е прибран в шкафа и не й се дава... пускаме й филмчета, които са на в нетфликс и това е...

# 59
И при нас все още процеса е контролируем. Обикновено играе и хвърля по едно око на ТВ Бумеранг, на лаптопа гледа докато се храни, а за телефона ми се сеща понякога преди следобедния сън. Не мисля че злоупотребява с гледането.... а сега с излизането на вън технологиите не са приоритет.
За локвите и ние имаме гумени ботуши...и не му викам да не гази. Щом му харесва нека си цопка. Не искам да го лишавам от удоволствията на детството  Mr. Green
Божкееее....имахме гости  ooooh! Приятели с едно 6 годишно момче. Страшилище ей!!! #Crazy Обърна всичко с главата надолу, изпочупи половината играчки на детето  ooooh! В потрес съм. Калоян гледа и не вярва на очите си. Не е виждало горкото такава бъркотия. Като си тръгнаха само затворих вратата на хола, да не го гледам, че прилича на Бейрут. Утре не знам да чистя ли, ремонт ли да подхващаме  newsm78  Tired ooooh! #2gunfire  Айде наоплаках се  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт