Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 608
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • NE
Аз не съм удряна като дете. Не знам какво е шамар и се чувствам адски зле, че не ми достигат нерви и го изтърпя защото минава и всичко е толкова трудно като не комуникира с мен.

# 526
  • Сливен
И на мен ми е гадно, когато се налага да реагирам така спрямо Ивайла - Алекс никога на съм го удряла, но тя просто може да изкара всеки човек извън нерви. Старая се да не го правя, но не винаги успявам.
Ние започнахме вече с дългите разходки след ДГ и по се ядва така, прибираме се чак за вечеря и лягане  Mr. Green

# 527
Честит рожден ден на малкото Кокоси,  да порасне тоооолкова голяма, да е весела и игрива кака  bouquet
Днес оставихме дребен за първи път да спи в яслата, аз бях на полусъединител - готова да отида да го взема, ако ми се обадят,  но беше заспал. Дано само се задържи здрав по-дълго време, това ми е най-голямата мъка!

# 528
  • до едно тепе
Честит Рожден Ден на Деница! Много да е здрава и да радва мама и тате, а те да я слушат. И скоро кака bouquet
Месечко, Зенаро пиеше да. Не знам дали му действаше кой знае колко. Предната зима на фона на зенарото си правеше бронхоспазмите. Според алерголожката, при която ходим сега антихистамините нямали кой знае каква връзка с кашлиците. Но за мен тая жена е голям шемет и не мога да го твърдя. Тази зима я изкарахме на Сингулар и не е правил спазми досега. Случи се няколко пъти да почне да кашля,но минаваше само с Флудитек.

# 529
  • Варна
Ей, сега се връщаме от болницата. Моят хубостник вече е съд седем шева на брадата, брутално прехапани език и бузи, моля се зъбите да не са пострадали. За секунди, докато си мия ръцете се качи на стол, залитна и падна, като при падането си удари брадата и устата в ръба на кухненския плот...

# 530
  • до едно тепе
Оххх Арвенче сви ми се всичко направо. Бързо да се оправя. Предполагам за арниката си знаеш.  Hug

# 531
Арвенче, добре че знам колко внимателна майка си, иначе бих сигнализирала социалните  ако ви гледах острани Mr. Green

Малкото Коки,  newsm59Да си все така чаровна и готина.

# 532
  • shumen
Кокосче,да е живз и здрава Деничка и много да Ви радва.
Арвенче,ще ни побъркат тези деца.Да му минава скоро на Насето и без повече такива инциденти.
Прахче,при нас за сега май няма друго ошарило се дете все още.Поне карантината си е до 18.04.все още.
За крещенето и аз крещя и се нервя сама на себе си понякога,но има моменти,в който докато не кресна не се усеща,че пощурява.
Ние утре сме на зъбар от 5 вечерта и при първа възможност ще пиша как е минало.

# 533
  • При моето слънце
Леле,ужас, Арвенче,силно гуш и за двама ви  Hug
Честит рожден ден на кокосова Деничка! Да е здрава и щстлива, а мама скоро да я направи кака  bouquet

# 534
  • София
Кокос,да е жива и здрава малката Деничка. Скоро да стане кака.

Арвенче,ужас. Изправи ми се косата.  #Crazy #Crazy

# 535
  • В къщурката на хълма на феите
Арвенче добре дошла в отбора .. Ема по принцип трябва да има три шева на челото, но понеже я бяха изписали два часа по-рано от болницата, докторката й реши да пробва с лепене .. за външната рана пост непрол крем, ще го оправи за нула време .. ти вземи по един куршум да си леете ..

# 536
  • Sydney
Arven_89 малииййй, тея деца нещо изкукуригаха... аз имам още страх от скачане на леглото след 8-те шева миналата година... от тук имахме до скоро шестмесечна цицина от пробиване... да му минава на Наско и на теб  Hug

# 537
  • В къщурката на хълма на феите
да не си забравите палците, че изпит имам днес Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 538
  • Sydney
mecani Успех с шестицата Wink

# 539
  • В сърцето на любимия човек
Леле, Арвенче, голям калпазанин е Насето. Дано нощта е минала леко!

Меци - стискам палци и после да черпиш за шестицата Simple Smile

Снощи ме зарадваха с прекрасни новини - родили са се две много чакани и изстрадани бебета на съфорумки, за късмет в един ден Simple Smile И на двете им бяха казали, че нямат шанс със свои яйцеклетки, а напук на всичко и двете успяха, едната даже естествено Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт