Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 605
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Леле, Арвен ooooh!
Как сте днес, размина ли ви уплахата поне?

Меца,
отличничка, оле  newsm18!

Пънче,
повече такива новини да има!

# 541
Арвенче, леле този Наско, утешавай се, че все някога ще се кротне... и порасне  Hug
Пънче, кои са щастливите мами? Нали и на мен нашето градско "светило" ми беше казало, че не вижда яйчников резерв при прегледа ми.... понякога ми идва да го нападна с двете деца, които родих от този липсващ резерв.
Нашият като падне/се удари, се ядосва и не разрешава на никого да го успокои - търкаля се и реве едновременно от яд и болка. Вчера сме на площадката, той държи да люшка люлката - прав, стои зад нея и я засилва. Предупреждавам го, че може да се удари - така и стана - трясна го както се беше засилила - точно под брадичката. Заболя го и се разрева, затърча се от яд, но не вижда накъде бяга, и се трясна с пълна скорост централно в оградата на площадката - точно в челото. Свлече се долу, на мен лошо ми стана. Нищо не носех за мазане/пиене в мен, гушнах го само, след 5 минути пак търчеше....

# 542
  • В къщурката на хълма на феите
ахахаха значЕ!!! да си знаете още три години ще слушате всеки път като отивам на изпит, сериозно .. вие сте като един талисман за безсмъртие по изпити Mr. Green само това ще кажа по въпроса и че на клиничната имам шестица Joy Joy Joy Joy да споменавам ли, че аз не се оцених за толкова още като писах/преписвах Mr. Green мисля, че тази сесия /въпреки че имаме още един изпит в края на април/ мога да я запиша като доста успешна .. дано до края все така да върви Praynig

# 543
  • Варна
Не знам какво да кажа ... Атанас търчи, все едно нищо не е било. Езикът го боли и го кара на кисело мляко само. Върхът на всичко е, че тази сутрин се събуди с конюктивит и ярко жълти сополи ... До Сряда ще чакаме да излезе антибиограмата, дано не се влоши.
Моменце, нямам надежда да се кротне ...
Мецоо, ти си нашата гордост!!! Simple Smile

# 544
  • София
Мецкоуу, ние ти казахме ама ти грам не вярваш в себе си. Браво. Пожелавам ти от все сърце така добре да ти спори унито.

Авенче, милата направо не знам какво се случва с Вас. Дано мине и това и се оправят нещата при Вас.

Малката от вчера е на детска градина. Надявам се да се задържи по дълго, но като гледам и слушам как си водят децата болни и след този АБ може и скоро отново да си остане вкъщи.

# 545
  • Sydney
mecani значЕ!!! Аз пия Траминер  Flutter

# 546
Мецкоуу, ние ти казахме ама ти грам не вярваш в себе си.
не знам защо така се получава, може би залагам много високи очаквания сама пред себе си ..

mecani значЕ!!! Аз пия Траминер  Flutter
от новозаландско грозде ли го искаш или от нашенско Mr. Green Mr. Green

# 547
  • В сърцето на любимия човек
Аз съм на боза, но си запазва правото за вино за след отбиването  Mr. Green

Видяхте ли новата версия на форума? Пак ще променят всичко  Rolling Eyes

# 548
Видяхте ли новата версия на форума? Пак ще променят всичко  Rolling Eyes
нье .. къде да го видим туй? newsm78

# 549
  • Северозапада
Мецано  smile3501
И аз не видях новата версия  Thinking

# 550
  • NE
Арвенче Според теб има ли някаква връзка от болките от избиващите зъби и пакостите? Питам защото съм свидетел на този феномен. Боли ли го и прави всичко възможно и мен да ме заболи.
Оправяйте се бързо. Голям калпазанин е Насето, ама пък здравите деца са такива.
Моме И ти си в клуба. Mr. Green Имахме такъв период и добре, че отмина. Сега грам не обръща внимание че се е пребил. Но дава да го утешавам.
Мец Браво душата. Отличничката ни! bouquet
Страх ме е да споделя, че днес Вилизар сам заспа на обяд. Shocked

# 551
  • Sydney
mecani бг, НЗ, без значение, пием Wink
Аз цъкам през мобилната версия, Та не съм забелязала разлика в интерфейса...

# 552
Страх ме е да споделя, че днес Вилизар сам заспа на обяд. Shocked
Никой нищо не е видял Mr. Green

# 553
  • Сливен
Меци, вероятно е вярно това, че имаш завишени очаквания спрямо себе си, но и нивото, което изискват в университетите не е високо и затова се радват на хората с повече знания и ги поощряват. Браво за 6-цата при докторчето  Mr. Green и ти пожелавам все така да продължаваш  Hug
Арвенче, направо ми се сви сърцето - как 7 шева, ох, това Насе ще те побърка от притеснение, да минава бързо  Hug
Цветенце, браво на Вили, все така да продължава да те изненадва  Hug
Тео пък този следобед спа само един час  ooooh!, обикновено спи поне 2-3 часа, започнах един пъзел от 1000 части и се наложи бързо-бързо да го прибера  Mr. Green Сега се катери тук и там  Whistling
Дани, успех при зъболекаря  Hug
Хубав следобед  Hug

# 554
  • В сърцето на любимия човек
И аз съм основно през мобилната версия, но днес седнах на компютъра за малко и от всякъде излизат банери да се тества новата версия.

Общи условия

Активация на акаунт