Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 601
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • до едно тепе
Бубето пък днес стана в 7. Наложи се аз да стана, че бабишкерата отгоре пак крещеше помооощ. Мъжо беше отишъл вече докато аз я чуя. Намерил кой от входа има ключ и бяха влезли-седнала в средата на стаята на една табуретка и крещи що глас има Помооощ. Не можела да стане и да си иде до кревата. Поне не беше в 2 през нощта като предните пъти. Преди месец за 2 дена пада 2 пъти и вика по половин час докато дойдат жените, които я гледат да отворят. ooooh! Да му се разлопа на човек качествено сърцето кат я чуе.  Пффф искам да живея някъде в гората Close
Минахме през алерголожката днес със Слав. Все повече се убеждавам,че е гъска. При започващ сезон на летеж на полените го остави само на Калиум бихромикум(заради неспиращ вече 2 месеца заден секрет, който не се повлия особено и от кортикоспрей) и още 30 дена Сингулар. Нищо противоалергично. Ама бърза количествено да си усвои диспансерните прегледи. #Cussing out

# 556
  • В къщурката на хълма на феите
Поспаланче на Ема също в този сезон й изписаха само сингулар и много добре се повлия тя Thinking
Рокси не ги знам занижени ли са им очакванията или понеже аз имам допълнителни стимули, но така или иначе много се радвам, че един по един отпадат изпитите и ще имам възможност да си почина преди следващия тур поне от тези си задължения .. иначе за докторчето
Скрит текст:
пази боже е работата .. днес щях да му ушия един шамар .. като човек го помолих да ми разнесе оценките .. реакцията беше: ама много ли ви трябват, нали нямате скъсани, за кво ви е тоя разнос .. ми смотан, щот ти влиза в задълженията да го направиш, как за кво .. най-малкото е това .. те тия книжки не са, за да ги използваме вместо тоалетна хартия Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 557
Ех, милите ми, много ви благодаря за пожеланията! Да сте всички живи и здрави, щастливи и безгрижни!  Heart Eyes Hug
Арвенче, ах тоя Наси, дано се укроти скоро  Hug Трябва да му намериш цаката  Mr. Green
Мецко, браво  Hug
Ние се увредихме следрожденно, снощи ми вдигна Т Кокоса, имаше и пристъп на кашлица, гърдите са й чисти, но док се застрахова с аб, правих й пулмикорт и сега ще я изчакам до утре, ако не става нищо ще почнем аб  Crazy

# 558
  • Велико Търново
Утре ни изписват. Операцията мина успешно, първите 3 дни бяха доста гадни - не искаше да яде, да пие, повръщаше. Лежеше в ръцете ми като дробче - ни жива, ни умряла. Но всичко мина и си стана моето усмихнато и сладокусно дете. На мама геройчето е тя! След 20 дни може да започваме рехабилитация и ще чакаме резултати.
Благодаря, че бяхте с нас в мислите и молитвите си!  Heart Eyes Heart Eyes

# 559
  • Варна
Яженцееее, много ви прегръщам с Мартина! Стискам много силно палци за най-добрите резултати, вярвам че ще са такива!

# 560
  • до едно тепе
Яже бързо да се възстановява Марти от операцията и още по-бързо да наваксва Hug

# 561
  • В къщурката на хълма на феите
Яже няма да падаш духом! Нещата едно по едно ще се наредят! Вярвам в това! Hug Hug Hug

# 562
Яже, всеки ден ви мисля. Разписвай се от време на време, вярвам, че Марти е боец и ще се справите заедно. Много, много ви прегръщам.

# 563
  • София
Яже, браво. Сега всичко ще се нареди и детенце ще започне да наваксва Simple Smile Разписвай се когато можеш.

# 564
  • Северозапада
Яжка, бързо възстановяване на Марти! Занапред сълзите да са само от радост  Hug

# 565
  • При моето слънце
Яже,  Hug  Hug  Hug Вярвам, че лошото е зад гърба ви  Heart Eyes

# 566
Писах, писах и всичко изчезна....пфууу #2gunfire

Яже,  Hug не съм спряла да ви мисля.... Знай че най-големи герои са най-малките. Целувки за Мартинка и вярвай в нея - всичко ще се нареди перфектно!
Арвенче, вече ме е страх да те чета. Все си мисля, че няма на къде повече и всеки път "ново20".Да му минава раненото на Насето бързо, а на теб стреса. Големи гушоци!  Hug
Меци, гордея се с теб! И не заради оценките, а заради това което знаеш че знаеш и можеш.  Heart Eyes
И с малко закъснение да честитя рожденния ден на Кокоска! Да е здрава, усмихната, чаравна, а скоро добра кака и помощничка на мама  Heart Eyes

# 567
  • shumen
Яже,мислехме Ви през цялото време.Радвам се,че е минало всичко без проблем.Сега ще видиш как ще се възстанови Марти и ще навакса.
Арвенче,ще се кротнат след някоя годинка децата.
Моме,моя не му дреме.Пада,става и продължава.Тази вечер така качествено се преби,че нямам думи.Сигурно не знам колко пъти повторих да внимава като рита топка,но кой ме чу.По едно време уж да е ритне той стъпи на нея и така се пльосна на цимента по очи,че сега е с разбита брада и коляно.
Кокосче,да се оправя скоро Деничка.
Алексче,готвите ли се за рожденния ден на Ели?
Благодаря Ви за палците.Оказаха се вълшебни.Имах си един малък герой и вече си има първата пломбичка.Отидохме при зъболекарката,седна сам на стола,отвори уста без проблем и даде да му направят зъбчето.

# 568
  • Sydney
баба Яжка Браво на Марти Simple Smile Бързо възстановяване и всичко да се нареди  Hug
Дани Браво и на Дени...

# 569
  • NE
Яже Браво на вас двечките! Силни прегръдки и стискаме още палци за максимално добри резултати оттук насетне.

Общи условия

Активация на акаунт