Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 604
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
тиквичка може също, върви с ориза  Simple Smile
а и скоро им е сезона точно.

# 616
И биричка върви.

# 617
  • NE
Пънче И аз мисля, че е добра схемата. Сладкия картоф много се харесваше. Тиквичката също е ок. Има и бял морков на пюре Hipp, обаче аз не ги харесвам хипските пюрета оттук.

# 618
  • Бургас
Тъкмо днес си мислих, колко много ми се яде тиквички. Ама съм на гуакамоле....без текила  Tired TiredИма едни жълти тиквички, те са по-плътни и една идея по-ароматни  Peace Сладък картоф, тиква, пащърнак също са сред любимите на децата. Аз захранвах и с авокадо в началото, че е по-хранително и плодове  Peace Стържех ябълка и круша в кашата. Имай предвид, пак напомням, че ориза доста запича, особено на каша, защото е само нишесте, не е лошо да е в комбинация с нещо разхлабващо, като круша.

От петък съм в отпуск аз, едвам ще докретам до тогава. Спя на бюрото, буквално , толкова съм преуморена  ooooh!

Ивейн е добре.....ще се разминем май с шарката и таз година , ако не се ошари до ден два  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 619
  • до едно тепе
Сигмето приключи годината и заговори за биричка по обед hahaha
Аз вкарах 5-6 зеленчука през 3 дни, после круша и ябълка и тогава оризовата каша. Именно заради запичането. Давах кашата с пюре от круша. Иначе доколкото си спомням вкарвах картоф, морков, тиква, тиквичка, сладък картоф, броколи, пащърнак и сладка царевица като зеленчуци. Понеже Бубето не искаше готови и си купувах замразени зеленчуци и мятах това онова в различни комбинации. Като нацелех комбинация, която харесва си записвах, че да знам какво да и готвя Laughing. При нас има развитие с не яденето. От вчера държи да се храни сама и така докато се усети се е наяла. Оообаче днес разхвърли кус кус из целия хол Crazy
Ииии кристално кълбо си имам. Нощес тренираше спане седнала, а като се посъбуди и почна да киха сополи. Отново тръгнаха жълти. Тоя път смятам да пробвам да минем без капки и като поспре теча да пуснем една МБ, че ненормална работа ми се струва това. За месец и малко за трети път лепва сополи и все жълти почват и след това стават течни и воднисти. Tired

# 620
  • В сърцето на любимия човек
Тя тиквата леко го разхлабва, да дам кашата с нея  newsm78
В нашия квартал не открих ни сладък картоф ни бейби моркови, в Лидл дали сте виждали? Май морковчета съм виждала там, ама не съм сигурна.

# 621
  • Бургас
Има и бебе морковчета и био морковчета и сладък картоф, от там взимам аз

# 622
  • Варна
Нашите жълти сополи се оказаха без патогенна флора. Как става тоя номер 🤔
Те вече не са жълти, ама 2 дни бяха.

# 623
  • София
патогенна флора бактерии ли са  newsm78
аз никакви сополи не лекувам, само фр пръскам при всякакъв цвят, минават си за 3-4 дни сами.

# 624
  • Северозапада
Сополите си променят цвета и в хода на оздравяването, не само заради бактерии. Това съм го чела, но го гледах и в "Шоуто на др. Оз". Той обясни, че това е доказано сравнително скоро и затова много лекари все още задължително изписват АБ при цветни сополи. В предаването става въпрос за САЩ, но очевидно и в Европа е така.

# 625
  • В къщурката на хълма на феите
В нашия квартал не открих ни сладък картоф ни бейби моркови
само да те питам защо така те тресе да го храниш с неща довлечени от другия край на света?!?! за мен бейби морков = дребен, неизчакан да порасне, морков, демек и най-обикновен морков ще свърши същата работа .. освен може би, че ще е 5 пъти по-евтин .. органични, био, еко, меко и тем подобни продукти не съществуват .. във всеки край на света е пръскано с хербициди, пестициди и прочее -циди, които няма да се разградят скоро .. по-добре си купи от някоя баба на пазара моркови, тиквички и др., за да си сигурна, че поне тази реколта не е торена, отколкото от някоя от големите вериги .. има доста сайтове из интернет, които предлагат продукти от производител, можеш да се разгледаш .. и последно - аз Здравко с каши не съм го захранвала, опитах, обърнаха му се червата и спрях /той затова сега елда не ще да помирише/ .. не страдаме нито той, нито аз, че не е захранван упорито с каша .. доки не гонеше срокове за въвеждане на храни - Здравко цял месец ядеше по 15гр. пюре на обяд, на 10 месеца изяждаше цяла порция от 250-300гр. храна .. за справка Ема през живота си цяло пюре не е изяла, /даже и половин не е, но това са други въпроси/, на 1г и 4 месеца все още беше само на АМ и хляб, на 1г и 9 месеца премина изяло на обща храна .. слушай детето, не доктора или някоя леля Пена от форума .. опитай да мислиш логично Simple Smile

# 626
  • Варна
Нашите жълти сополи се оказаха без патогенна флора. Как става тоя номер 🤔
Те вече не са жълти, ама 2 дни бяха.
Съвсем нормално. Борислав сутрин и зелени ги вади, застояли. После се избистрят. Може да е бистър сопол и да има бактерия, може да е жълт и да няма.

# 627
Подкрепям Меца за захранването  Crazy То нашето е и от липса на време и сили, де Simple Smile))
Нашият осъмна тази сутрин с 38,7 - ей така, след като за 3 дни хрема и кашлица беше вдигнал само веднъж Т. Хакнах му Хексалгина, бяхме днес при ЛЛ, но само в хремата им е проблемът и на двамата, другаде са чисти. И ме побъркаха, една наакана пижама ме чака от сутринта в банята, още не съм си проснала сутрешната пералня, добре, че баща ми поне прането ми събра от простора. Не мога да се обърна, баткото фучи като виелица през стаите  Mr. Green Пих сега едно кафе за 5 минути - точно като мисирка, и ставам да действам.

# 628
Мецата изчерпателна и точна както винаги  Mr. Green
Аз пък а се оплача -много съм изнервена,всички ме дразнят. Вчера ,отивам да прибирам Ради от  градина и съм по една тениска по мен,съответно корема ми напращял,аз ходя като пингвин и т.н. Та спират ме три броя жени и ме застрелват с въпроса " Оле, какво е станало???" гледайки ме опулено в корема. На първата културно и отговорих , че очевидно съм бременна. На втората се направих на ударена ,викам ѝ "Нищо , ще вали" , но  третата си изтелеса,попитах я директно дебела ли ѝ изглеждам , преяла ли,ще ми препоръча ли еспумизан за надут корем или презервативи?!

# 629
  • NE
Стели ... Joy
Мен ме застрелваха с този въпрос с големия и отговарях гордо, че стана беля. hahaha
С номер 2 ме застрелваха с въпроса "Пак ли си бременна?". Все едно съм бременна всяка година. ooooh!
Други ми казваха как искат да са мое място, че било почивка. Обещах им да ги викма като реват двамата в хор.
А сега само жално ме гледат, питат как сме и отбелязват:
1. че съм се стопила (отидох да раждам +10 кг)
2. че имам недоспал вид.

Общи условия

Активация на акаунт