Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 35 036
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • В сърцето на любимия човек
Туй ще му био-то, май. Понеже сме много ларж "у центърО", нямаме баби на пазара (за сметка на това миналото лято имаше череши по 80лв/кг в сезона им) и намерих един магазин Биомаг. За 2 сладки картофа (ок.450гр) дадох 5лв  Crazy Сега ще яде тях, а после ще видя в Лидл зеленчуците, че днес не успях да стигна до там сама.
Иначе мама е посадила в градината някои неща, имаме и овошки, та каквото може ще се праща с колети. Уговорила ми е и две селски кокошки и две зайчета и сега като ходим за празниците ще ги разфасоваме и ще ги замразим в малки пликчета. Тези за кърма ще станат и за това, нали?

# 631
  • В къщурката на хълма на феите
За 2 сладки картофа (ок.450гр) дадох 5лв  Crazy
мен ще ме е страх да ги дам на детето, като знам, че после ще станат ако Shocked Shocked Shocked

Тези за кърма ще станат и за това, нали?
стават, но и най-обикновени найлонови торбички ще съвршат същата работа Peace

страх ме е да си отворя и-мейла .. днес цял ден се занимавам с идиоти, които или искат да прецапам половината свят и да ги убия бавно и болезнено, или наистина английския им е като моя клингонски ..

Ема днес я извеждах пред блока да поиграе .. имаме едно съседче на 9 години .. тя много го харесва и много го търси да играят .. днес играха, докато не минаха някакви негови приятелчета и той я заряза буквално насред играта, която си бяха измислили .. нямате представа как ми се скъса сърцето като я видях да стои сама и само една сълза да тече по бузката й Cry не беше много честно, ама го нахоках тва хлапе .. можеше поне чао да й каже .. бива ли такова нещо Crossing Arms

# 632
  • NE
Пънче Аз батат съм взимала от Лидл и Метро. В Метро е на мрежичка от 2 огромни картофа. Иначе при нас не е популярно да го ядем, но в Англия мн го тачат. Има вкус на тиква и морков.
Меци Уф чак си я представих Ема.

# 633
аз покрай захранването на Здравко с пащърнак, чак почнах и в нашите манджи да го слагам .. много вкусно и ароматно става с него /особено заек с картофи, моркови и вино в гювеча .. оф, полека да не се удавя .. ама иначе съм на диета, нали Mr. Green Mr. Green Mr. Green / .. обаче трябва да се махне онова твърдото нещо в средата /същото като при морковите/, щото иначе леко нагарча храната ..

# 634
  • до едно тепе
Мецо верно е супер гадно така, ама деца са си и не мислят. Моя синковец редовно е зарязван така от братовчед си(10г). Уж го търси да играят и в един момент просто се врътва и заминава в някоя от другите стаи и си седи сам и си пее някакви песни( фен е на Венци Венц и някакъв друг-не ги помня съвсем). Или пък окупира дистанционното и моето седи и зяпа кълчещи се полуголи маци по някои от музикалните канали ooooh! Той и затова вече не ще да ходи у баба си, ами оставяме само Бубето Whistling
Пащърнак и аз харесвам и когато има си слагам нарязан във фризера на кубченца. Муша в супите наред с морковите.
Стели  Laughing То пък егатиму и тъпия въпрос. Да видиш млада жена с корем и да я питаш какво е станало newsm78

# 635
  • Северозапада
Аз с неща, които не ядем по принцип, като сладкия картоф, не съм захранвала.
 Rolling Eyes
Стели, днес няколко пъти четох поста ти и не можах да си обясня що за въпрос е това и то от 3 различни жени  ooooh!

# 636
Поспаланче на мен по-страшно ми изглежда, отколкото е, вероятно, защото страдам много от факта, че не мога да я събирам с деца /както би било, ако беше напълно здрава/ да се наиграе на воля и колкото и да е рядко, когато й се случи да е с деца и да играе, е ненаситна, направо пожар .. не искам да се чувства отхвърлена .. с баща й всячески се опитахме да повдигнем духа й - веднага я заведохме на разходка и да си купим билетче /много обича билетите на националната лотария Blush / .. повозихме я на колелото й, вървяхме и пяхме по тротоара и тя забрави, обаче аз още не съм Whistling Tired

# 637
Мраве, те са ми познати и вероятно се опитват да завържат разговор с мен, но мен си ме пере тачката и се подразних. И как за бога и трите с един и същ въпрос. Дразня се и като ме питат какво е. Казвам момиче, а те ми отговарят "браво".  Shocked Що бе , ако беше момче нямаше ли да е "браво"?  Или тогава сигурно щяха да ме съжаляват.

# 638
  • NE
На мен ми казваха, че третото ще е момиче или че съм мъжка майка. В това отношение не се дразних.
Имам един колега, учител по история с 3 момичета и угасналата ми надежда за мъжко. Добре че го дариха с внуче.

# 639
  • до едно тепе
Мецо прекрасно те разбирам. Слав макар и да се среща с други деца го виждам,че е наранен така като го зарежат. Но явно е свикнал. Като по-малък се е случвало и да се разреве. Сега си казва,че просто не иска у баба си и като го питаме защо казва с половин уста амиии ей така.
Еййй никога няма да забравя физиономията на една майка от съседния блок с 3 момчета. Гледа ми огромния, щръкнал корем и вика ааа пак ще е момче. Казах нъцкиии не си познала и тя зяпна срещу мен.  hahaha hahaha
Стели дишай дълбоко и си пази нервите за нататък. Ще ти трябват Laughing

# 640
  • Варна
Мен пък все повече хора ме питат какво чакам ... И то все близки Sad Голяма щяла да стане разликата ... На мен не ми пречи, с брат си имам 9 г. разлика, а се обичаме страшно много, помагаме си, споделяме си, вълнуваме се заедно за всеки един етап от живота на другия ... Даже не знам, толкова ли са прости и елементарни хората, че да позволяват да коментират по такъв начин ?!?

# 641
  • shumen
Меци,наистина е много гадно така да те зарежат.Ние пък снощи излязохме за малко,но беше хладно и нямаше никой и се прибрахме бързо.При нас има едно момиченце само от блока и двамата си играят най-добре,но дойде ли още едно,и започват да се делят.
Принцеско,да няма лед сега и сняг,но има бордюри,и явно в един се спънах и така паднах.
Моме,да се оправят скоро децата.
Пънче,леле,те златни тия картофи са ти излезли.
Стели,аз на такива директно ги питах какво мислят те,защо съм напълняла и ги хранех яко.

# 642
  • Sydney
Ние веднъж купихме от тея сладки картофи, ами то голяма гадост, Та не повторихме...
пънче-мънче на фермерския пазар на Иван Вазов или на Римската стена има такива био, еко, органик... единият е в Четвъртък по спомен, другият в Събота  Peace
mecani  Hug
stelico ми да си гледат работата  Stop
Нещо др щях да пиша, ноо забравих...

# 643
  • NE
Честит рожден ден на Сандрето! Пожелавам и една малка, здрава и кротка кукличка и послушни батковци и татко. bouquet
Почвам да стягам големия за детска. Мисля да го пробвам от началото на май месец. Ужасно скучно му е вкъщи. Никакъв интерес вече не проявява към играчки, филмчетата вървят просто за фон. Обсебен е да ходи в стаята на баба си. Тя има хиляди ножици, игли, конци и подобни уреди за евентуална беля и той се катери както свари. Вечер направо ми призлява докато го замъкна с нашата стая. Утре бием ваксината за морбили и съвсем ще полудее. ooooh!
За разкош са започнали да пробиват последните кътници отгоре. Смотаните зъби го спират да се развива умствено, физически е повече от надарен.
Имаме проблем и с общувянето с деца. Харесва по-големи и дели, ама много. Ако хареса някое е ок, но ако нв хареса става напорист, нахален и гледа как са им открадне играчките. За това имам вина защото повечето майки тук са ми неприятни като хора и рядко се застоявам около тях.

# 644
  • В сърцето на любимия човек
Меци - много мъчно ми стана за Ема Sad Много грозно е постъпило другото дете.

Йоан цяла нощ поддържа температура около 37.5 и приплаква, явно от ваксината. Още следобяд ми се стори леко топъл, но бяхме навън и реших, че ръцете ми са студени. Като го целувах по челцето не ми е парел, а и беше весел, не ми е направило впечатление да е отпаднал. Призори се изпоти и я свали. Да се надявам, че няма да вдига повече! Нали след ваксина реакцията е около 24ч?

Сандре - честит рожден ден! Бъди много здрава, щастлива и по термин да си гушнеш принцесата, а батковците да те слушат!

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 09:04 от пънче-мънче

Общи условия

Активация на акаунт