Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 702
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • Sydney
баба Яжка нали уж ни пращали такива предизвикателства каквито можем да преодолеем и понесем? ще се справите и всичко ще бъде наред, пожелавам ви го и вярвам  Hug

# 91
Яже, късмет мила!  Hug Всичко ще си дойде на мястото...вярвай!!!  Praynig

# 92
  • Бургас
Яже, ако имаш нужда от каквото и да е, всички сме тук, мислим ви и ще помогнем. Не се притеснявай, пиши ни или не ни пиши, но ако имаш нужда от нещо, само казваш и ще помагаме, от каквото и да е! Hug Hug Прегръщам ви с децата!

# 93
  • shumen
Яже,кураж.Не се предавай!
Дени днеска е добре.След вчерашните позиви за повръщане повече не е имал.Явно си е било от зелето,че беше доста мазничко.
След малко ще трябва да ставаме за градина,не че той от 6 не е станал и събудил всички,а навънка така вали,че не знам как ще излезем пред входа и ще се качим в таксито.

# 94
  • Варна
Яже, с теб сме, макар и виртуално ... Прегръщам те! Знам, че ще издържиш и не спирай да вярваш в доброто развитие за Мартина! Никой тук не би те съжалил ...
Мислите ми ще са с вас, кураж!

# 95
  • NE
Яже Пожелавам ти да откриеш цялата борбеност и целеустременост в себе си и преминете през това с Марти и да го пребирите. Сигурна съм че нещата няма да са толкова зле. Силни прегръдки. Знам, че ще се приборите.
Ние сме добре, но бебето не може да спи от сополите. Почнала съм схемата на Поспаланчо, но днес ще го заведа да го види педи. Вилито е най-добре от трима ни.

# 96
  • В сърцето на любимия човек
Аз само ще пожелая на Мартина да се пребори с това предизвикателство и след него да се радва на здраве и щастливо детство  Praynig Кураж, Яже  Praynig

# 97
  • Сливен
Яже, минаваш през ада, кураж, миличка,  Hug Пожелавам на теб  и на Мартина всичко това да остане лош спомен.
Бързо излекуване на всички болнички  Hug
Хубава нова седмица  Hug

# 98
  • Варна
При мен се издъниха плановете, знам си аз, че никога не трябва да ги имам Sad Майка ми се разболя, съответно пратих Атанас на градина ... На всичкото отгоре има един проф. дето нарочно се заяжда винаги с мен, заради родителите ми ... 😕
Цветенце, дано само с хрема се размине Алекс!
Рокси, отдавна не си споделяла как е Ивайла, по-спокойна ли е вече ?

# 99
  • Сливен
Арвенче, ако питаш за среднощните събуждания - почти ги няма и ако се събуди понякога, то е по-скоро от нещо друго, а не от кошмари - я за вода, я заради това, че и е топло. Иначе през останалото време нещата са си почти същите - характер си е и това е, търси си внимание и ни най-малко не я вълнува как ще го получи, стига да го получи, не я плаши никакво наказание,  прави каквото си иска и супер много обича да тормози Тео, към останалите по-малки деца е много грижовна. Примирих се, че е такава и се радвам, че поне среднощните кошмари спряха.
Съжалявам, че при теб плановете пропаднаха - дано Насето е добре на градината  Hug

# 100
Яже, прегръдки и много сили.  Hug

# 101
  • При моето слънце
Яженце, кураж и много сили  Hug Пожелвам ви операцията да е успешна и Марти да навакса изоставането, да се радвате после на здраво и щастливо дете. Съжалявам, че се налага да минете през това изпитание. Изпращам ви цялата си положителна енергия  Hug

# 102
  • В къщурката на хълма на феите
тази сутрин Ема ми кашля ларингитно, освен течащите назад сополи /снощи беше още по-голям ужас, хем й сложих назик/ .. обадих се на доки, включи проспан /в интерес на истината при нас добре действа този, че съм чувала от други майки как децата им почват повече да кашлят от него/ и 2 инахалции пулмикорт дневно .. жената явно ми има доверие на пространните описания на състоянието на децата, защото каза да изчакам ден два да видя какво ще се случи и тогава, ако вече се налага да я заведа за преглед .. сега освен да ви помоля да стиснете палци да не ми се налага да ходя при нея ..

Арвенче ебаси каръщината .. дано Насето удържи този път, че като те прочета, че пак сте болни и направо ми се свива сърцето и за теб и за него Tired Tired

и другото, което щях да ви казвам още преди два дни .. майка ми си сецна кръста и ходи тук на травматолог, човека освен всичко друго й даде и един клип с упражнения .. понеже тя е ужасно несериозна, когато става дума за нея и много се занемарява, и аз правя упражнения с нея .. врата ми не се чувства особено добре, обаче кръста и гърбааа .. хора, това са нищо и никакви си 15 упражнения, обаче все едно това не е моя гръб, тооолкова леко се чувствам Shocked Shocked

# 103
  • Варна
Меци, само да знаеш, ако през нощта Ема направи пристъп на тази кашлица и се случи да започне да се задушава, 1-во отваряш врата, прозорец и я водиш до него, за да диша, ако не се подобри е хубаво да имаш Орбазон в теб на кг по 1 мг. Казвам го, не за да те плаша, а защото аз трябваше сама да действам ... Давай ѝ също нещо противоалергично, за да спадне ларинкса - 2 пъти на ден. Дано се оправи бързо и Здравко остане здрав!
Да, Рокси за сънищата питах! Радвам се, че се е подобрило положението Simple Smile

# 104
  • В къщурката на хълма на феите
Арвенче надявам се, че няма да стане така, все пак пулмикорта и той е КС и би следвало да помогне, точно за да не стигаме до там .. честно казано не смея да давам лекарства на своя глава, защото не знам другите химии, дето ги пием за епилепсията, дали могат да се комбинират с лекарства .. почти съм сигурна, че едното не може да се пие с противоалергични, ама преди доста време му четох листовката и вече не си спомням точно ..

Общи условия

Активация на акаунт