Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 707
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
Яже, даже не знам какво да пиша, без да прозвучи неадекватно  Tired Нали двама доктори я бяха отхвърлили тази диагноза?! Изпращам ти цялата си положителна енергия, в мислите ми си!

# 106
  • shumen
Арвенче,дано този път остане по дълго здрав Насето и да ходи с желание на градина.
Рокси,радвам се,че се е подобрило положението при Ивайла.
Меци,дано е по-добре Ема и да не зарази и Здравко.
Аз днеска също изпратих Дени на градина,но все съм на тръни след вчерашното му гадене.

# 107
Само да кажа, че познавам дете с външна хидроцефалия. Напълно адекватно си е. Надявам се Марти да   успее да се възстанови напълно.

# 108
  • София
Има и в Гърция капки урбазон. Ако някой иска мога да му купя и следващият месец да му пратя.
Вчера и ние бяхме на преглед, че малката от петък започна да ми кашля ларингитно. В събота я започнах с Тонзилотрен и близалките. Лекарката я прегледа и каза, че гърлото е било зачервено сега вече е Ок.
Като разбра, че я водят с астма ми каза за капките от Гърция - Солдесанил. Аз бях взимала, но в последствие ги продадох на една майка където и трябваха за детето.
Та мисля да купя като отидем и да си имаме, че наистина сега с тази промяна във времето да не вземе да ми направи някой пристъп.

Иначе днес като я заведох на детска сестрата като я прегледа констатира, че окото и е яко зачервено.....та май сме с конюктивит. Обади се веднага на баща ми и след обяд ще ходи да я вземе. А ако има нещо сестрата ще ми се обади. Наистина окото и беше зачервено и имаше полепнало, но като се събуди нито и беше залепнало, нито се е оплакала, че и има нещо. Също се обадих и на педката да ми каже какви капки да вземем и да започнем лечение за да не стане по зле.

# 109
  • В къщурката на хълма на феите
тука е някъв пълен ужас, някъв hell .. наистина не познавам човек, който да не е болен или детето му .. и всички са с някаква произволна комбинация от едни и същи неща - сополи, кашлица, температура, гърло .. сутринта звънях на кумата да я питам има ли излишен пулмикорт, да не давам пари в аптеката, питам как са, отговора беше: от петък кашля като магаре .. звъня на брат ми да питам как преплуваха до ДГ сутринта, за да заведат племеницата, отговора е: ми никак, тя е болна .. простоооо #Cussing out #Cussing out #Cussing out

ох, моля ви, не ми изправяйте още повече косата, едва се удържам да не изтерясам ептен .. не мога да давам какви да е лекарства на Ема, особено КС, защото не знаем как ще подействат на мозъка й ..

# 110
И Лията от снощи е на вентолин  Whistling
Болно време е.

# 111
  • shumen
Алекс,да се оправя скоро Ели.
Сигме,да се оправя и Лийка скоро.
Меци,ооф,не знам при Вас,но при нас вънка вали мокър сняг в момента.А сутринта беше дъжд и с такси стигнахме някак си до градината,но довечера баща ми как ще го вземе и прибере не знам.

# 112
  • Варна
Меци, извинявай, не съобразих ...

# 113
  • Северозапада
Малеее, много болни! Бързо оздравяване!
Яже, кураж и успешна операция!
Меци, далече си ми, за днес не мога да ти осигуря Пулмикорт, но за утре евентуално бих могла да ти пратя. Само кажи. Аз пък бих искала упражненията, които правите. Откак започнах работа ми се засилиха пак болките в гърба. От седенето по цял ден.

Последна редакция: пн, 13 мар 2017, 12:06 от ant G

# 114
  • Sydney
и Ема е със сопол Whistling ...

# 115
Мравче тя кумата ще даде, благодаря ти Hug
Арвенче няма нищо, ти не можеш да мислиш за целия свят ..

На Здравко носа му вече мяза влажен .. happy, happy me Tired Tired Tired

# 116
  • Бургас
Малеее, много болни! Бързо оздравяване!
Яже, кураж и успешна операция!
Меци, далече си ми, за днес не мога да ти осигуря Пулмикорт, но за утре евентуално бих могла да ти пратя. Само кажи. Аз пък бих искала упражненията, които правите. Откак започнах работа ми се засилиха пак болките в гърба. От седенето по цял ден.

20 minute yoga sara ivanhoe
Аз правя 20 минути йога всяка сутрин и вечер. Много добре действа на всичко  Rolling Eyes, на тонуса и на гърба,

# 117
оф Мравче вятър ме вее на бяла кобила днес .. доста крив ми е деня .. ей сега писах, писах и забравих да ти отговоря за упражненията - няма никакъв проблем да ти ги споделя, само трябва да видя колко е голям файла и по какъв начин да ти го споделя .. евентуално, ако е може ще го кача в докс и ще ти дам достъп до него да си го дръпнеш .. моля те само ми дай малко време Peace

# 118
  • shumen
Да се оправят всички болни.
Алекс,Меци как са децата?
Арвенче,как е бил днеска Насето на ДГ?

# 119
  • Sydney
ако оцелея тея дни ще е ебаси чудото, знам че на фона на другите драми, моите са нищо...... ама ми идва в повече... много в повече  #2gunfire

Мъжът днес е рожденик Simple Smile както и дядо ми....
пък хич не ни е до празнуване...
ени уей...

Общи условия

Активация на акаунт