Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 711
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • shumen
Бени,да са живи и здрави рождениците ти.

# 121
  • Северозапада
Бени, живи и здрави да са рожденниците! Успех тези дни!

# 122
  • NE
Бени ЧРД на рождениците ти. bouquet Дано скоро се разсеят облаците над вас. Hug
Вилито както вчера беше спокоен, тази вечер пак супер нервен. Скача на всеки шум, а предните дни спеше като пън. Не го отдавам на емоционален проблем, а че го боли венеца. Посвикна и с бебето, ходи сам му милва главичката, пази го.

# 123
  • Бургас
Ивейн кашля  Banghead Banghead Оставих я вкъщи , да видим....

Бени, да са ти честити рожденниците, а ти пожелавам на теб да ти се подобри настроението и да имате хубав празник днес bouquet bouquet

# 124
  • В къщурката на хълма на феите
втора безсънна нощ .. направо вече давам заето .. Ема е толкова крива, очеИЗВАДно не й е комфортно -  очите й са червени и воднисти, носа й под всякаква критика - капките за нос помагат за цифром и словом два часа, а ме е страх да пръскам през толкова кратък период от време, периодически твърди, че я болят ушите, но странно й минават или като ги целунем, или като ги натъпчем тампон с ракия .. чудя се дали не е от гърлото .. звъннах на доки, каза докато идем следобед да капна тобрадекс в ушите на Ема, та сега я чакам на полусъединител да се обади и да палим чехлите .. кашлицата днес е влаааажнааааа, соооочнааааааа, няма го това тенекиено дрънчене .. реално съм направила 3 инахалации /ако питате Ема не правим инхалации, а инСТалации Mr. Green / с пулмикорт и се чудя дали да продължавам или да мина само на ФР .. дано не забравя да питам, че каквато съм чапла в главата ooooh! ooooh! Здравко тази сутрин киха ли киха .. ей сега и Ема се изкиха в носа му, докато той се беше протегнал да си открадне от нейната закуска .. направо ми се реве, като гледам Ема колко тежко го кара и като знам Здравко колко по-тежко ги понася нещата от нея .. простооооооооо да ми прости Господ, но в такива моменти, когато за 2 месеца боледуват за четвърти път двамата, се чудя защо родих второ дете Tired Tired Tired

# 125
Бени, честити ти рожденници. Много сладка картичката от Ема  Heart Eyes
Мецо ще те ошамаря,ще мине и този период ,ще спрат да боледуват. Ще видиш,че в градината Здравко ще е като войник  Mr. Green човека изгражда имунитет от рано.
На Ради в групата има варицела ...

# 126
  • Северозапада
Спирай го по-добре. Карала ли си я? Чела съм, че повтаря понякога.

# 127
  • При моето слънце
Аз пък съм с чревен вирус. Вчера си взех Мишо от училище доста омърлушен и вечерта вече беше с Т. Дадох му лекарство, изпи един лимон с мед и докато приспя малкия, вече се бе изпотил. А аз бях с болки в мускулите. Малкият пък спа неспокойно заради лека хрема.
Тази сутрин и двамата са добре, но аз съм парцал. Всичко ме боли, втриса ме, гади ми се, абе не искам да мърдам от леглото, но се налага. Мрън...
Мецо, и вие да се оправяте  Hug
Бени, да са здрави рождениците ти  bouquet

# 128
  • NE
Мец Аз в моментите на истерия на големия не си позволих да си кажа защо родих втори път. Ще мине и замине. Стискай здраво зъби. Hug
Стели Ти карала ли си варицелата?
Днес сме по-добре. Бърз вирус изкарахме.

# 129
  • В къщурката на хълма на феите
Ема е с възпалени уши и гърло и на АБ ..

# 130
# 131
  • до едно тепе
Мецо и това ще мине. А са гушни Здравко и Ема, избърши им сополите, на който има и дишай дълбоко. Hug
Бени живи и здрави да са ти рождениците. bouquet
Петьофка оправяйте се бързо.
Стели ако можеш го спри. Аз помня че ти кара варицела скоро, но все пак.
Тоя вирус е мноу ш*бана работа да знаете. Тъкмо викам ееей почвам да се оправям,че спря да ме боли носа и от тая сутрин съм с ужасен спазъм. Не кашлям, обаче на дишане го докарвам на Дарт вейдър без грешка. ooooh!
Оооф ще поседна на инхалатора малко пък дано ме поотпусне. Ако не се подобри положението до утре ще ида да ме види доки. Много е вероятно да приключим набързо с кърменето, ако и се появя така ooooh!

# 132
И ние от доки се връщаме с бебо - с едномесечна вече хрема, днес и гърлото му било сочно. Сега Коларгол ще пробваме.
Мец  Hug И това ще мине!
Бени, весел празник  bouquet

# 133
Няма смисъл, то детето са го разбрали в понеделник на обедния сън, той Радослав вече е бил контактен.
Болните да се оправят  Hug

# 134
  • Варна
1 ден на градина, днес е 2-ри ... Легнах да дремна за 1 час и се събудих с кашлица, не знам къде да се скрия вече! Много съм ядосана!
Меци, какво да ти кажа, не знам ... Прегръщам ви с Емка и Зузко!
Бени, да са ти здрави рожденниците!
Петьофка, бързо оздравяване!
Всички оздравявайте! Е*ати зимата, вирусите, грипа, шарките и т.н. Няма край, ей!

Общи условия

Активация на акаунт