Пролет цветна бързо идвай тук, мамите от ИБ чакаме те на дъжда напук

• 34 714
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Що слагаш звездичките? Ебаси си е направо и зимата скапана.

# 136
  • София
Снощи окото и беше яко зачервено. Сложих и Тобрекс и след час вече имаше осезаемо подобрение. Капя и в двете очи.

Меци, милата....гушки за всички Ви и скоро да се оправяте.

Арвенче, направо не знам какво да ти кажа. И на теб доста ти се събра. Виж дали можеш да си вземеш и да почнеш Авирон рапид. Наистина е много ефикасен.

Стели, ужас. Говори с АГ-то да видиш какво ще ти каже.

Всичко болни да се оправят. Направо не знам и аз каква е тази зима и тези направо мутирали вируси. Няма оправия от тях.

# 137
  • shumen
Меци,кураж.Да се оправят скоро Ема и Здравко.
Петьофка,оправяй се скоро.
Поспаланче,и аз съм с нещо подобно като твоето.Само,че при мен си я има кашлицата,хремата понамаля,но пък започнах да издухвам сополи,примесени с кръв.Утре,ако съм така мисля да отида на лекар поне да ми изпише нещо.
Стели,дано не се зарази Ради.
Алекс,да минава при Ели конюктевита.

# 138
  • Sydney
Значи да ви кажа всички вируси са от наше село .... тва по повод една статия (в майко мила!), където една авторка отива на гости на брат си тук в Сидни през зимата и в такси шофьора й казва, че за да не развалят имиджа на страната с най-хубав климат всички ходели голи, съответно се разболявали и заразявали целия свят... намирам логика,хах... а друга приятелка ми разказва, че тук от бебета не обличали децата, защото най-висок процент смъртност имало от претопляне при т.нар. Внезапна детска смърт... не знам до колко е вярно, но наистина са голи постоянно и миналата седмица едното точеше брутални жълто-зелени сополи, та и Ема е прихванала, цяла нощ все едно производствен цех беше носа й...
mecani мн е вероятно от сопола даже влязъл в ушите, да се оправят Hug
Arven_89 оффф оправяй сеее
Алекс и Ели да й минава
pospalancho и вие
И sigma как е Лия?
Дани, може да е разранен от духане...
Mometo* да минава, че много вече
Стели гадно, но може да не хване
Хайде ако пропускам някой и да се оправя... ние не сме празнували, с всички простотии на главата
В другия живот ще е по-добре...

# 139
  • Северозапада
Добро утро!
Болните оздравяват ли, Меци, Сигма, Моме?
Арвен - дано няма усложнения този път!

# 140
  • Варна
Моля ви, кажете какво да правя с тия зъби. Цяла нощ Атанас рева като обезумял, че го боли гърло, но не! Оказаха се зъбите Sad Дадох му Панадол, мазах с Лидокаин, не се успокои, не яде. Заведох го на градина, но ще го взема на обяд ако се обадят, за да не се мъчи. Водих го по нощите в спешното, така ме уплаши, а там идиотите ми казаха, че се глезел 😫
Аз държа фронта някак, една идея по-добре съм.
Другите, как сте ?

# 141
  • Бургас
Единственото , което ми хрумва е да му купиш кехлибарено герданче, на нас ни подариха, но до ден днешен не съм го ползвала и го подарих и аз. Но пък чувам, че все пак имало ефект. Като гледам другите неща си ги пробвала. И друго се сещам, дентокинд, ама пак не съм сигурна има ли ефект, само съм чувала. За щатие Ивейн ги вади лесно зъбите към момента, та само идеи давам, дали са успешни, само мога да гадая  newsm78

Мен днес пак не ми е ден, едно ми е кисело в това време, ужасно е. Дойде ми цикъла поне, мноооого ме боля корема снощи, такова ПМС, ама предполагам е заради резекцията. Ще видим сега като го махнаха този полип, дали цикъла ще се възстанови, че преди правех кръвоизливи буквално 2-3 дни, чак ми прилошаваше, а след това запаше 2,3 седмици  #Cussing out #Cussing out Докторът по това се усъмни за този полип и тръгна да го търси на УЗ, сега да видим като го махна  Crossing Arms Crossing Arms

# 142
  • В къщурката на хълма на феите
Арвенче Ема не ми дава да й мия последните зъбки .. питах зъболекаря и той каза, че вероятно е от следващите 4, които трябва да се появят .. ей ся как рева пак, докато михме зъбитееее Whistling та по този повод сега се сетих пък, че Здравко много обича да му мием зъбите, щото го чешем, що не опиташ така?!
Бени кажи им на драгите австралийци да си задържат болестите за тях, ние нямаме нужда от тях Crossing Arms

Ема я изкара на разстройство .. не знам защо точно - от авирона, от АБ или от вируса .. ще й гледам сеира днес как ще се развият нещата и може пак да звъня на доки да питам какво да давам ..

п.с. от същия вирус за ДВА дни, Мая направи пневмония и от снощи е на АБ .. "прекрасен" вирус!!!

# 143
  • shumen
Бени,кажи им да си държат вируса за тях.
Меци,да се оправя Мая.
Арвенче,нямам думи за тия в спешното.
Аз също чакам при доки сега.Хремата уж беше понамаляла, но от тази сутрин се върна пак с пълна сила и кашлицата се засили,а и гърдите ме болят.Май и аз правя някой бронхит или пневмония.

# 144
  • Варна
Меци, Атанас обича да му мия зъбите, но от снощи не дава. Като мажа с Лидокаин-а масажирам и се успокоява за 5 мин., после пак всичко се повтаря Sad Тия ревове постоянните едва ги издържам, изкарва ме извън нерви. Вчера като го взех от градина такъв панаир ми спретна ... Отскубна се от ръцете ми, точно до пешеходната пътека. Хванах го на косъм от улицата, коли се разсвириха, абе ужас! Прибрах го на ръце, ревящ и биещ ме през лицето. Когато се успокои след около час вкъщи, каза че му се спяло и за това му било кривичко ... Кънтят ми ушите още! Както е тръгнало ще ме откаже от 2-ро дете, няма да влизам в лудница я 🤢 А в градината само ми го хвалят, бил най-послушния от всички.

# 145
Я пак за хубавият ви климат. Я, я?
Тая хубава озонова дупка дето зее над Австралия. И дето банските им приличат на водолазен костюм.  
Бени, ще умра от смях с аборигените  Joy

# 146
  • В къщурката на хълма на феите
и над Австралия ли има дупка?? нали беше само над полюса?!?! newsm78

Арвенче аз на твое място щях да му шибна един шамар .. най-мразя Ема като почне да ми прави точно същите неща .. не стига, че по цял ден дудне като дърта свекърва, ами и това .. как ли пък не! Crossing Arms

# 147
Ей много болни бе, ужас направо, около нас също много болни включително и ние! Уж има подобрение, само се надявам да не фалшиво, че ни повтори вече...

ММ ми се сърди, че не съм вземала мерки за себе си и било безотговорно... Но мед в носа ми помогна на мен и днес съм малко по -добре.

Яже дано всичко се нареди   Hug

# 148
  • При моето слънце
Арвенче аз на твое място щях да му шибна един шамар .. най-мразя Ема като почне да ми прави точно същите неща .. не стига, че по цял ден дудне като дърта свекърва, ами и това .. как ли пък не! Crossing Arms
И аз  Peace
Болните бързо да се оправят или поне да няма усложнения  Hug
Аз вече съм нов човек, още ми е гадно на стомаха, но поне съм на крак.
Георги е с яко подути венци и пак е с хрема. Ще трябва да мина през аптеката за коризалия, инфлуцит и вит. Ц, че да не се влоши.

# 149
  • NE
Арвенче Шамара само ще го доката до още по-голяма истерия. Случая на Вилизар описваш. Реве, не яде, бие всичко и рита, блъска и събаря всичко. Такава агресия трудно се вижда и при възрастен човек. Виж какво правя аз ... мажа венеца с Калгел и давам цяла доза Нурофен. Хора, само това спасява положението главата ми да си остане на мястото, детето да не изяде някой бой и къщата да не се нуждае от ремонт.

Общи условия

Активация на акаунт